BREAKING! Avondklok verlengd t/m 2 maart!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tony Hellings“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op BREAKING! Avondklok verlengd t/m 2 maart!

 1. Yvonne zegt:

  O ik hen net op het vorige artikel reactie geschreven, de vlammen slaan mijn oren uit ,hoe maken we de bevolking radeloos? Het is godgeklaagd dit is geen leven meer

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Yvonne Geen leven meer gewoon die smeerlap en rat Rutte niet meer aanhoren en linkse bull shit lezen en gewoon lekker door gaan zoals u dat ook in het oude normaal deed. De rat Rutte laat zichzelf niet eens testen en de massa holt hysterisch naar de teststraten en rennen nu om zo snel mogelijk een niet bewezen werkend gif vaccin toegediend te krijgen. Gewoon het meest gezonde voor de mens en zeer zeker voor de algehele volksgezondheid is de vrijheid niet laten afpakken en vooral leven, leven en genieten. Net als de massahysterie die onderdanig mondkapjes dragen https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/02/07/de-duitse-ongevallenverzekering-waarschuwt-voor-het-te-lang-dragen-van-een-masker/ Ook Italië begint pas op de plaat te maken Italië: maskers verboden op school, oordeelt de Raad van State Kortom al die hysterische angsthazen zouden zich eens moeten gaan verdiepen in wetenschappelijke media in plaats van de propaganda op NPO, RTL en de linkse media dat is schadelijk voor de algehele volksgezondheid.

   Geliked door 4 people

  • Lucie zegt:

   Wat haat ik die walgelijke kwal,alles maar dan ook echt alles heeft hij in ons eens zo gezellige landje naar de verdommenis geholpen.
   Wat een misbaksel,wat een schoft…………..zum kotzen.

   Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  De communistische N.W.O. agenda loopt op rolletjes,de satanische globalistische elite zullen in hun nopjes zijn.

  Geliked door 2 people

  • Willie zegt:

   Tja Ron, zolang we hier alleen wat band-breedte blijven vuilmaken zal er niks veranderen, dat weten die smeerlappen ook wel , dus lekker verder doen met hun duivelse agenda

   Geliked door 2 people

  • Willie zegt:

   Zal zeker zijn, Ron,lees maar eens
   Gesprek tussen duivels . . .

   Een jonge duivel: “Hoe heb je zoveel zielen naar de hel gestuurd?”
   Oude duivel: “Met angst!”
   De jongere: “Goed gedaan! Waar waren ze bang voor? Oorlog? Hongersnood?
   De oude: “Nee, een ziekte!”
   De jongere: “Zijn ze niet ziek geweest? Waren ze niet aan het sterven? Was er geen remedie?”
   De oude: “Ze werden ziek, ze stierven, er was een remedie.”
   De jongere: “Ik snap het niet…”

   De oude: “Ze dachten per ongeluk dat het enige wat ze ten koste van alles moesten houden het leven was! Ze knuffelden elkaar niet, groetten elkaar niet, ze gingen weg van elkaar. Ze hebben elk menselijk contact opgegeven en alles wat menselijk was! Ze hadden geen geld meer, ze waren hun baan kwijt, maar ze kozen ervoor om bang te zijn voor hun leven, zelfs als ze niet eens brood hadden. Ze geloofden alles wat ze hoorden, lazen de kranten en geloofden blindelings alles wat ze lazen. Ze hebben hun vrijheid opgegeven, nooit het huis verlaten, ze zijn nergens heen gegaan. Ze hebben geen familie en vrienden bezocht. De wereld is één groot concentratiekamp geworden met vrijwilligers. Ze hebben alles aanvaard! Gewoon om een andere ellendige dag te overleven… Ze hebben niet geleefd, ze waren elke dag dood! Het was gemakkelijk om hun ellendige zielen te nemen…”

   Geliked door 4 people

 3. hans zegt:

  Test test testen. Dat is wat ze doen, verder niet! Twee maart gaat het verder voorbij de verkiezingen, let maar op. Voor iets wat niet bestaat en zwendel is van het meest criminele niveau.

  Geliked door 4 people

 4. Ravian zegt:

  De economie is, tegen alle verwachtingen in, nog niet helemaal kapot blijkbaar, nog even volhouden dus.

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Wanneer hebben ze is eindelijk het lef in de tweede slaapkamer om deze corona criminelen van Rutte 3 definitief naar huis te trappen, ze doen nog steeds waar ze zin in hebben……Nederland naar de verdommenis helpen !!!

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nee Koddebeier dat zal niet gaan want de tweede slaapkamer stemde ermee in om Rutte en de Jonge de macht te geven.
   Maar aan de andere kant loopt heel Nederland te klagen en men doet verder niks.
   Continu mogen we kijken en luisteren naar de dagelijkse angstporno en bijna niemand wil zijn verstand gebruiken om door die flauwe kul heen te prikken.
   In werkelijkheid is er maar een oplossing mogelijk en dat is gewoon alle winkels open gooien alle horeca open gooien en het val dood hebben wat voor gelul er ook maar uit Den Haag komt.
   Zolang de bevolking zich wil laten gijzelen door een stel psychopaten die de macht over gegeven hebben aan nog grotere psychopaten die deze hele hoax gebruiken om meer geld en macht te verwerven zal er niks veranderen.
   Als de bevolking niet na wil denken en met een zak chips en een fles bier op de bank blijft zitten verdienen ze niet beter.

   Geliked door 6 people

   • bobzelf zegt:

    HENKIOOOOOOOOOOOOOOO

    ZOALS IK AL EERDER PLAATSTE ..

    WERELDWIJSHEID EN MENSENKENNIS IN 1 BLIK

    NIET TE KOOP OP GEEN ENKELE SCHOOL OF UNIVERSITEIT

    EN OOK NIET IN EEN BOEKIE WHAHAHAA

    GASF MAFKEES

    OME BOBZELLUF

    Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Niet naar huis, maar met die mooie nieuwe arrestantenbussen van het Binnenhof naar het Oranjehotel vervoeren, waar ze kunnen wachten op hun proces voor het Internationaal Strafhof wegens misdrijven tegen de menselijkheid.

   Geliked door 3 people

   • Astrid zegt:

    Knalkopje1 zegt:
    9 februari 2021 om 11:57
    “………., wegens misdrijven tegen de menselijkheid.”
    —–
    Inderdaad, het wordt hoogste tijd.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Knalkopje1 op 9-2-2021 om 11.57 u.
    Ben je besodemieterd Knal, niks met dat zootje in die mooie nieuwe arrestantenbussen.
    Laten lopen dat gajes ! Dan kan de inmiddels uitgeknepen bevolking hen langs de route nog ff uitwuiven , alvorens ze een lintje , zéér strak om hun enge nekjes gebonden krijgen !!

    Geliked door 3 people

 7. Zijlstra zegt:

  Vandaag in Baden Wuertenberg. Vrouw protesteert in de rechtbank tegen avondklok, rechter geeft haar gelijk. Van woensdag op donderdag laatste avondklok!

  Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Geef dat hele zooitje een motie van wantrouwen !!! Stuur ze definitief weg !!
  Laat dat kabinet van prutsers en knoeiers vallen !!!!!!!

  Geliked door 2 people

 9. htskday zegt:

  Men ging dood door krona, niet door onderliggende ziektes.

  Nu gaat men dood aan onderliggende ziektes, niet door vaccinaties…….

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044339163/15-meldingen-van-overlijden-na-vaccinatie-met-coronavaccins?utm_source=(direct)&utm_medium=webpush

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   htskday We zijn toch gewend dat ze liegen dat ze klappen en helaas nog niet in eigen leugens zijn gestikt. We hebben met een dermate smerige Haagse Maffia te maken die puur meewerken aan een experiment. Zwakkere, ouderen en kwetsbare moeten worden zo snel mogelijk naar de andere wereld worden geholpen die brengen niets op en kosten alleen maar geld. Het is zo een ongelooflijk smerig elitair politiek spel nog erger dan een oorlog want dan weten mensen waar zij aan toe zijn en weten dan ook wie de vijand is. We worden dagelijks zwaar besodemieterd, angst ingezaaid en aan het lijntje gehouden totdat de algehele economie, het maatschappelijk en sociaal leven kapot is gemaakt. Die algehele elitaire machtswellustelingen en Rutte en aanhangende misdaad bende dienen morgen nog voor een oorlogstribunaal te worden gedaagd en zwaar worden veroordeeld.

   Geliked door 5 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Uiteraard Htsday.
   Ik zal je even uitleggen hoe dat komt.
   Toen de mensen moesten sterven aan corona om angst te verspreiden en de angst erin te houden stierven ze dus niet aan onderliggende aandoeningen.
   Nu sterven de mensen aan onderliggende aandoeningen om de mensen geen angst aan te jagen voor de troep die ze ingespoten krijgen en tegelijkertijd kan het meervoud van de doden onder de zogenaamde mat geveegd worden.
   En in Maart weer VVD stemmen met zijn allen want we hebben een betrouwbare premier en verdere overheid, Toch???

   Geliked door 5 people

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHAA GAAF

   NIET TE BIJDEHAND WORDEN HE WHAHAHAHAHA

   OME BOBZELLUF

   Geliked door 2 people

 10. Leo 1 zegt:

  ALLES moet KAPOT !!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. top of flop zegt:

  Mark Rutte is een man met een beperkt geweten. Hij veroorzaakt instabiliteit.

  Like

  • Helena zegt:

   Mark Rutte heeft geen geweten en ‘lijdt’ aan selectief geheugenverlies. Hoe is het mogelijk dat deze psychopaat nog steeds bovenaan in de peilingen staat? Dat kunnen we ook niet controleren, de verkiezingen gaan ook niet door want dan wordt het een superspreader dus: lockdown en avondklok voor onbepaalde tijd totdat het plebs er om smeekt en alle prikken gezet zijn! Kom in opstand!

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Helena.Die rutte is een psychopaat en vrijmetselaar,hij is geselecteerd door de satanische globalistische elite.Zijn opdracht nederland slopen en een genocide plegen op de nederlanders m.b.v. de dodelijke corona vaccinazi,s voor de installatie van een communistische N.W.O.

    Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   top of flop Een beperkt geweten u bedoelt helemaal geen geweten. Schaamteloos en zonder enige vorm van geweten sloopt hij nu Nederland tot de afgrond. Onbetrouwbaar, ongeloofwaardig en een misdadiger tegen de menselijkheid doordat hij miljoenen mensen de vrijheid heeft ontnomen, kinderen van onderwijs stoot en leerachterstanden laat oplopen, ouderen als misdadige gevangenen beschouwt en alle plezier ontneemt. Dan zullen we het nog maar niet hebben over de totale vernietiging van de economie en het maatschappelijk en sociaal leven. Gewetenloos en schaamteloos draaft hij als een waanzinnige door.

   Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Heeft ie überhaupt wel een geweten??

   Like

  • Willie zegt:

   Dat is een ”understatement”, die psychopaat heeft HELEMAAL GEEN geweten, een satansaanbidder , ja dat wxel

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   correctie top of flop “beperkt”moet zijn “geen”.

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Dat nog te bedenken dat veel mensen niet eens meer na 21.00u op straat vertoeven! Ik leerde ooit van onze geschiedenis dat in de Middeleeuwen veel burgers ook beter niet in de avond naar buiten moeten gaan omdat dan allerlei geboefte de steden onveilig maakten!

   Geliked door 2 people

 12. Fran zegt:

  Rutte, de grootste leugenaar en landverrader sinds Mussert.
  Dat van zijn NSB opa, het zal hem wel in de genen zitten. Wanneer komt de gele ster voor de mensen due geen gifspuit in hun lijf willen?

  Geliked door 3 people

 13. Mary zegt:

  En als iemand nog de illusie heeft dat dit het laatste is kun je het rustig vergeten………

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Rutte de dictator die miljoenen mensen aan het lijntje houdt puur voor eigen gewin en om in een goed blaadje te blijven staan bij de misdadige elitaire machtswellustelingen zoals Bilderberg, etc. en zeer zeker niet om het welzijn van de volksgezondheid. Denkt u dat 2 maart die walgelijke oorlogsavondklok niet wordt verlengd nou troost u maar dit gaat zeer zeker gebeuren. Waarom houden Rutte en De Jonge nog persconferenties lap alle loze beloften en leugens maar aan de laars niets maar dan ook niets is meer geloofwaardig. Er zijn zoveel maatregelen die totaal nergens meer op slaan zoals het Museumplein tot risicogebied verklaren waar een aantal vreedzame demonstranten staan en een politiemacht een man spelend op een acordeon op pakt maar een Westerpark gisteren talloze mensen die terecht sneeuwplezier hebben maar niet volgens die walgelijke coronaregels vrij spel geven. Kortom zo zijn er zoveel maatregelen op te noemen die kant nog wal raken maar zonder meer een ander doel hebben dan besmettingen. Kortom wie nog stemt op deze rat en volksverlakker is geen haar beter maar tekent wel voor de eigen ondergang maar helaas sleuren ze hier de wel denkende mensen in mee. Dat laatste is helaas in en in triest. Maar ja ik ben ook gecategoriseerd als complotdenker. Ik zeg maar zo beter een complotdenker met verstand dan geen complotdenker en goedgelovig in leugens en bedrog zonder enige vorm van verstand. Wie nog het smerige politieke schaakspel niet door heeft leeft als een zombie waarvan alle vrijheden zijn ontnomen en hebben mijns inziens alle realiteitszin verloren.

  Geliked door 4 people

 15. Cleo zegt:

  Waarom laten weldenkende Nederlanders zo’n PSYCHOPAAT onze levens ruïneren?!

  Like

  • Julia zegt:

   Cleo Niet zo moeilijk omdat Nederland te dun is bevolkt met weldenkende Nederlanders en het overgrote deel dus een stel laffe onderdanige schaapjes zijn en je de massa kunt plaatsen onder de categorie Nederlandse Stupido Bankzitters. Het is toch niet te begrijpen dat de massa als een blij kind sneeuwpret viert wat uiteraard meer dan normaal is maar nu zo uitgelaten zijn omdat ze massaal een dagje naar buiten mogen maar wel vinden dat de grootste misdadiger tegen de menselijkheid Rutte het zo goed doet en zo stom zijn om maart a.s. wederom op deze huichelaar, leugenaar en sloper te stemmen. Helaas tegen zo een overgroot deel dom volk valt niet op te vechten. Alleen massa maakt macht om een einde te maken aan de machtswellust van de elitaire misdadigers tegen de mensenlijkheid. Men heeft niet door dat al die waanzinnige maatregelen blijvend zijn omdat het stapsgewijs wordt ingevoerd en straks diep geworteld zit binnen de samenleving zodat heel veel mensen niet meer weten of zich kunnen herinneren hoe normaal het oude normaal was. Kortom het is een groot experiment en brainwashing voor het verwezenlijken van de Great Reset.

   Geliked door 2 people

 16. Runners zegt:

  Ja Ja maar VVD staat nog hoog inde peiling Hoe kan dat dan?

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Met de drastische maatregelen word de matrix gecreëerd waar de europese unie denkt hun ideaalbeeld van een marxistische maatschappij te kunnen herschapen, kortom onze vrijheden te beperken…….. de EUSSR in wording.

  Geliked door 2 people

 18. Blaffertje zegt:

  Moet niet gekker worden.
  Die idioten willen dat we straks ook Bello. En Poekie tegen corona gaan inenten.
  🙄
  https://www.telegraaf.nl/lifestyle/1213087392/ook-coronaprik-voor-hond-en-kat?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  *’Ook coronaprik voor hond en kat’*

  In de strijd tegen Covid-19 kan het in de toekomst nodig zijn om ook honden en katten in te enten.

  Dit schrijven medici in het hoofdartikel van het academische tijdschrift Virulence.

  Zij houden rekening met de mogelijkheid dat stammen van het virus zich onafhankelijk ontwikkelen bij huisdieren en dan muteren in een nieuwe soort. Die kan makkelijk overspringen op hun baasje. „Dit vormt een serieuze dreiging voor de volksgezondheid op lange termijn”, aldus de geleerden.

  SARS-CoV-2 kan huisdieren, zoals honden en katten en gedomesticeerde beesten, zoals nertsen besmetten. „De vaccinatie van gedomesticeerde dieren kan nodig zijn om de verdere ontwikkeling van het virus tegen te houden en te voorkomen dat het overslaat op de mens”, menen zij.

  De auteurs geven toe dat huisdieren nu nog geen grote overdragers van het virus op de mens zijn. Daarom pleiten ze er ook niet voor om stante pede met de inenting van de trouwe viervoeters te beginnen maar om het voor de toekomst wel in het achterhoofd te houden.

  Dr. Herman Egberink, universitair hoofddocent aan de Universiteit Utrecht, vindt vaccinatie van huisdieren onnodig. „Studies hebben uitgewezen dat honden en katten met Covid besmet kunnen worden door hun baasje maar voor het omgekeerde is geen enkele aanwijzing”, zegt hij. Als de pandemie straks afneemt, is volgens hem de kans klein dat het virus zich op huisdieren verder ontwikkelt en nog kleiner dat het op de mens overspringt.”

  Bron Telegraaf.

  Like

  • Willie zegt:

   Blaffertje, van mijn katten blijft IEDEREEN af , of ik zal hen eens ”vaccineren” en bijwerken, weet niet of die dan de zon nog zullen zien ondergaan

   Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 9-2-2021 om 10.29 u.
   Ik schrik me kapot van uw bericht, is ’t werkelijk waar ? Alleen honden en katten ? Géén kanarie-pietjes, papegaaien , huismussen, schapen , geiten , kraaien , bonte spechten enz ? Een hond kan zichzelf wel verdedigen tegen mensen die hem/haar willen prikken, maar van mijn poesje blijft iedereen af bovendien kan ik dat beestje zélf wel vaccineren als dat nodig mocht zijn ! Vaccineer de Zweedse poes van Ollonkreng , de Perzische poes van Quag of de Langharige Limburgse poes van Ploumen maar eerst.
   Ik vroeg mij wel eens af : “Is Den Haag volledig gek geworden ?” het antwoord is mij nu wel duidelijk : “Inderdaad, volslagen idioot geworden !”

   Geliked door 1 persoon

 19. vangie1206j zegt:

  Een volksopstand of een burgeroorlog is het enige wat deze gek kan stoppen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s