NUTTELOZE IDIOOT . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Paul de Haan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op NUTTELOZE IDIOOT . . .

 1. Ravian zegt:

  Het grote nadeel van het democratische systeem is dat als een imbeciel maar genoeg andere imbecielen zo gek kan krijgen om op hem te stemmen deze imbeciel vervolgens mag gaan regeren.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Er lopen in dit land een beetje teveel imbecielen rond !!

   Geliked door 4 people

   • karton zegt:

    @ koddebeier op 9-2-2021 om 10.42 u.
    Ik denk dat ongeveer álle hoofd-debielen zich hebben geconcentreerd op én rond het Binnenhof in Den Haag. Zij komen aldaar zeer regelmatig tezamen voor een, wat zij noemen, “vergadering”, onder de bezielende leiding van een Opper-Debiel , Rutte.

    Geliked door 2 people

 2. M. zegt:

  Dat Rutte de kinderen er in naait met die ondeugdelijke testen mag meer dan duidelijk zijn met die smeerlap.
  En iedereen die voor die smeerlap loopt om te helpen die kinderen er in te naaien is net zo een vieze smeerlap.
  Die linkse scholenbagger hebben ook geen moeite om uw kinderen te naaien voor een paar zilverlingen helpt men mee de kinderen te vernachelen.
  Wat een zwijnen.

  Geliked door 7 people

 3. Julia zegt:

  Deze man heeft een grote frustratie vandaar dat deze doorgeslagen dictator knuffelen, elkaar aanraken verbiedt deze man heeft zelf een groot probleem https://www.bedrock.nl/aseksualiteit/ Deze man weet niet waar een gezond mens behoefte aan heeft en beschouwd dit als abnormaal en verbiedt dit. Geen gevoelens, geen geweten en schaamteloos. Ik ben zo super klaar met dit stuk onbenul. Meer goede woorden kan ik niet meer opbrengen. Ik leef mijn leven, ik knuffel degenen die ik lief heb en dat zal deze gefrustreerde totaal negeren. Weet deze man weet wat liefde en genegenheid is dat is deze idioot totaal vreemd. Niet normaal en onmenselijk.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Veel ouders offeren zelfs hun kinderen op. Zij moeten zich kapot schamen om nog achter deze smerige trekpop van de elitaire macht te staan. Die vent lult vandaag zo en morgen dient hij zich onderdanig te gedragen en miljoenen mensen het leven zuur te maken zoals de elitaire machtswellustelingen hem opdragen. Zum kotzen. Nimmer zal ik onder tirannie zwichten en ik hoop velen met mij niet meer. Alle grenzen zijn nu wat mij betreft bereikt. j

  Geliked door 7 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Daarom Julia noem ik hem altijd de Krankzinnige Almachtige God Rutte daar deze man dit echt van zichzelf vind, alleen niet dat Krankzinnige dat vind ik.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zou je zo’n etterbak niet…?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Harry zegt:

   Ik denk dat ie het niet kan helpen , heer Köhler .
   Hij is erfelijk belast .
   Een van zijn opa ‘s was een NSB-er .
   Hij zelf is gereformeerd .
   Een hele enge mengelmoes van smerige eigenschappen !
   En dat werkt toch door in de volgende generaties .

   Ik heb hier in de bible belt diverse kennissen die het geloof afgezworen hebben .
   En tóch, als je kritiek levert op dat vrome volk , springen ze nóg voor hen in de bres !
   Ook al ben je vele jaren met hen bevriend , stellen ze dat nóg in de waagschaal .
   Het werkt kennelijk nog tientallen jaren dóór .
   Net als kanker , je komt er nooit écht van af .
   Het blijft latent op de loer liggen .

   Geliked door 1 persoon

 6. cornelis zegt:

  het heeft geen zin om leider van nederland te zijn als je geen leiderscapaciteit hebt.opzouten rutte.

  Geliked door 3 people

 7. Triumph zegt:

  Ze moeten jou in quarantaine zetten met dat stelletje hersenloze z.g.experts en outbraak team.
  En dan niet 5 dagen maar een tijdje langer zodat we eindelijk van jullie verlost zullen zijn.Zoals een wijs man ooit zei hoedt u voor z.g. experts ze zitten er naast.

  Geliked door 4 people

 8. Edwin Vissers zegt:

  Hegeliaanse dialectiek: een hulpmiddel om de mensheid tot slaaf te maken

  Daar weet dhr Rutte alles van !

  De dialectiek van Hegel is het instrument dat ons manipuleert tot een waanzinnig cirkelvormig patroon van denken en handelen. Elke keer dat we vechten voor of verdedigen tegen een ideologie, spelen we een noodzakelijke rol in het elitespel en het houdt dit systeem op zijn plaats. Ons bewustzijn afwijzen is de sleutel.

  Het schaakbord is een bekend vrijmetselaars- of hegeliaans symbool, de zwart-witte vierkanten symboliseren controle door dualiteit in het grote spel van het leven in alle aspecten. Links of rechts, blanke of zwarte mensen, conservatief of liberaal, democraat of republikeins, christen of moslim enzovoort. Door twee tegengestelde partijen wordt de controle verkregen als beide partijen dezelfde bestemming bereiken, namelijk orde door geleid conflict of chaos.

  Links (thesis) versus rechts (antithese) staat gelijk aan middenweg of controle (synthese). De driehoek en het alziende oog dat we zo vaak zien, symboliseren de voltooiing van het grote werk dat bijna 6000 jaar geleden begon toen de mensheid werd overgenomen en losgekoppeld.

  De piramide wordt ondersteund door de onderste tegenoverliggende zijden. De sluitsteen aan de bovenkant wordt tot stand gebracht door middel van gecontroleerde oplossing of middenweg. De hegeliaanse dialectiek is er één op hetzelfde, het uiteindelijke plan is in actie, maar het systeem is vervallen en voorbestemd om te mislukken.

  Het dualistische orde-uit-chaos-model is gebaseerd op scheiding van de mensen gedreven door economie. De planeet bevindt zich echter op de top waar het bewustzijn verschuift en mensen verder kijken dan dit spel. Daarom kan het systeem dat ‘ons controleert’ er niet meer zijn. Degenen die de planeet manipuleren, hebben de Hegeliaanse dialectiek gebruikt om broers en zussen, kinderen van deze planeet, te scheiden en te controleren.

  De enige manier om de privacyinvasies volledig te stoppen, de binnenlandse politiebevoegdheden uit te breiden, landroof, oorlogen tegen levenloze objecten, geheime acties en regelrechte aanvallen op individuele vrijheid, is door buiten de dialectiek te treden en het bewustzijn te verschuiven. Dit verlost ons van de beperkingen van gecontroleerde en geleide gedachten.

  Het is allemaal hetzelfde spel dat is voortgebracht door de kliek van deze wereld, we kiezen ervoor om deze rollen te spelen om een ​​systeem te ondersteunen dat ontworpen is om ons ervan te weerhouden te bloeien, maar het is tijd om dat spel te veranderen. We kunnen meer waanzin en angsttactieken van het establishment verwachten om de controle te behouden, maar je bent altijd vrij om buiten de kaders te denken en de hegeliaanse dialectiek los te laten. Je kunt dit systeem zien zoals het is naarmate de zetten op het schaakbord steeds duidelijker worden.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Edwin Vissers.Verdeel en heers,geef het volk brood en spelen,orde uit chaos,probleem,reactie,oplossing.

   Geliked door 1 persoon

   • Willie zegt:

    @Ron: WELKE spelen ??? Alles potdicht, Geen vermaak, Geen reizen of vakantie, binnenkort beginnen ze aan ons brood ook

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Willie met brood en spelen bedoel ik tot een ongeveer een jaar geleden,Ze hebben in het verleden jarenlang hun smerige plannen uitgewerkt en het volk afgeleid met vermaak en spelen.

    Like

  • LUCIA zegt:

   Een interessante 3D naar 4D-achtige visie op de hegeliaanse tactiek/dialectiek vooral het stukje met de pyramide vind ik interessant>>hmm stof tot nadenken

   Like

  • Harry zegt:

   Zeg Edwin ,

   Je hebt toch geen drugs gebruikt ?
   Ik heb eens met zo’n achterlijke junk in de clinch gelegen , die kwam ook met dat soort gezwam aan , waar maar geen eind aan kwam !
   Hij kon daar uren over dóór ouwehoeren .

   Zijn vrouw werd er ook gek van en is nu bezig hem te verlaten !
   ‘ t is maar dat je het weet .

   Waar is de logica , waar is het gezonde verstand gebleven , man ?
   Voor de normale burger is dit hallucinerend gezwam !

   Like

 9. David zegt:

  Kindermishandeling en nul respect voor kinderen, getver!

  Geliked door 2 people

 10. Wolf zegt:

  Ik kan die rot KOP niet meer ZIEN voor de ogen.

  Geliked door 4 people

 11. Julia zegt:

  Niet alleen Rutte maar die algehele kliek OMT zijn totaal het spoor bijster en slaan als een stel losgeslagen slopers onverantwoord toe. Het moet nu toch echt stoppen Nu die bolle brulaap weer https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/plezierhatende-bruls-verpest-alle-ijspret-schaatswedstrijden-ondermijnen-geloofwaardigheid-coronabeleid/ die denkt ook alle macht en wijsheid in pacht te hebben. Nou dan zullen we het toch niet meer hebben over het schandelijk wanbeleid nu weer een krokettenleverancier die de zogenoemde onbewezen gifvaccins zonder meer kon vervoeren nee nu gaan die achterlijke idioten in Den Haag strengere maatregelen uit de kast halen om de vaccins verantwoord te laten voeren. De ene flater en schadelijke blunders worden door die amateuristische onbenullen geslagen. Het is een wanbeleid dat zelfs binnen een Bananenrepubliek een schande zou zijn. Weg met dat algehele zooitje is de beste optie. Gewoon ons leven weer oppakken schaatsen onder binden, indien het weer toelaat gewoon de Elfstedentocht houden met publiek uiteindelijk is dat ieder zijn eigen verantwoording de angsthazen blijven dan maar thuis, gewoon niet meer jagen om voor 21.00 uur binnen te zijn, gewoon heerlijk wandelen in de natuur en niet weg laten sturen, gewoon een mooie strandwandeling kortom hoogste tijd dat het volk nu het heft in eigen handen neemt. Wie gelooft nog in dit soort onbenullen. Elke winter dwalen virussen rond en de ene virus zal heftiger zijn dan de andere dat behoort bij het leven en is geen wereldvreemd fenomeen maar het kan en moet niet zo zijn dat hiervoor miljoenen mensen in een gevangenschap moeten leven en geen enkel plezier meer mogen hebben en erger nog dat de economie en het maatschappelijk en sociaal leven totaal kapot wordt gemaakt. Helaas zullen mensen sterven door een virus maar de realiteit is de dood hoort bij het leven en het sterftecijfers weegt niet op tegen de misdaad tegen de menselijkheid dat nu miljoenen mensen treft.

  Geliked door 5 people

 12. johannes zegt:

  sinds wanneer zijn wij ook “verplicht” tv te kijken om de laatste wetjes waar te nemen ? gewoon al dat soort media overslaan en die absurde regel dat de mensen geacht worden de wet te kennen schrappen, advocaten en rechters komen er al niet eens uit laat staan de gemiddelde mens.

  Wie geen afstand neemt van bepaalde media , wordt haar (emotionele) slaaf

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   johannes Helemaal mee eens maar ja als men al de zogenoemde kijkcijfers moet geloven (voorzover deze niet flink zijn gemanipuleerd en puur dienen als propaganda) blijkt dat massa mensen zich zoet houden met al die zogenoemde stomme kinderlijke spelletjes op die linkse bull shit tv (hou het volk zoet met spelen een oude truc van de Romeinen) dan kun je oog geen enkele vorm meer van enige intelligentie verwachten maar is wel puur afleiding om het smerige politieke spel ten behoeve van de great reset ongehinderd voort te zetten. De massa zou alle linkse media (die linkse kranten zijn nog net goed genoeg om de open haard mee aan te steken) en vooral die linkse praatprogramma’s moeten negeren en zich eens gaan verdiepen in de realiteit en om zich heen kijken wat er momenteel wereldwijd gaande is en zich gaan realiseren hoe zij dagelijks worden genaaid en bedrogen door de schaamteloze en gewetenloze trekpoppen van de smerige elitaire hogere macht.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Sommige mensen zijn heel makkelijk te indoctrineren en anderen helemaal niet hangt ervan af hoe je brein werkt .

   Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Ter herinnering
  Terugblik: In februari 2017 bekende de toenmalige CDA-minister van Defensie Hans Hillen dat de val van het kabinet-Rutte I absoluut niet aan de PVV te wijten was geweest. De schuld werd Geert Wilders in de schoenen geschoven als “argument om tot een cordon sanitaire te komen”

  Geliked door 3 people

 14. Bas zegt:

  Ondertussen Geert

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Like

 16. Republikein zegt:

  https://d66.nl/nieuw-leiderschap/?pk_campaign=Google&pk_kwd=Regulier&gclid=EAIaIQobChMIreqswvvc7gIVEKp3Ch3DgwKQEAEYASAAEgJSN_D_BwE

  Na tien jaar van politiek management dat zich nooit los kon maken van de waan van de dag is het tijd om te werken aan een nieuwe horizon. Tijd om te bouwen aan de toekomst. Tijd voor een nieuw begin. Tijd voor nieuw leiderschap. We weten wel wat we nodig hebben.

  In de eerste plaats: een rechte rug. Dat is wat wij kunnen bieden. Wij buigen niet voor de nationaal-populisten die onze zwaarbevochten Europese waarden en rechten verwerpen. Wij buigen niet voor radicale socialisten die uit de euro willen en onze banen op de tocht zetten.

  In de tweede plaats: politieke moed. Wij Nederlanders kunnen zo veel meer dan we onszelf toedichten. Ons land is zoveel groter dan ons plekje op de wereldkaart. Maar dan moeten we dat ook geloven en laten zien. Ons land heeft de kracht en de mensen. Nu nog het perspectief. Dat biedt D66. Lees hier al onze plannen voor Nederland.
  Lees de volledige toespraak van Sigrid op het D66 Congres.

  Ik kan hier geen chocolade van maken, omdat er tegenstrijdigheden in zitten.
  Een echte bananenrepubliek, maar wel voer voor de hersendoden.
  Is er ook een goeie dokter in de zaal, ik word niet goed!

  Like

 17. Complot Wappie zegt:

  Als u links kijkt dan ziet u rechts niks. Dat u dat alvast weet. Als u links kijkt en toch rechts iets ziet, dan moet u zich laten testen!!! Het kan zomaar zijn dat u een complot wappie bent. Wees alert!

  Like

 18. Bas zegt:

  Betreffende de hetze teegen Thierry Baudet

  Eric van de Beek
  Mijn oude werkgever @ewmagazinenl neemt het @thierrybaudet kwalijk dat die in een app-group heeft verklaard dat blanken gemiddeld een hoger IQ hebben dan mensen van Afrikaanse of Latino-afkomst. Misschien moet Elsevier eerst eens naar zichzelf kijken:

  https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2018/02/de-giftige-cocktail-van-ras-en-iq-584716/

  De combinatie van ras en IQ garandeert een giftige cocktail

  Wie iets zegt over ras en intelligentie, gooit olie op het vuur, zo bewijst de rel rond Forum voor Democratie. Maar de cijfers liegen niet: er zijn aanwijzingen dat zwarten minder goed kunnen leren dan blanken en dat Oost-Aziaten het slimst zijn. Maar bestaan rassen eigenlijk wel? En wat zegt een IQ-test?

  Mag het intelligentiequotiënt (IQ) vandaag de dag al een omstreden begrip zijn, dat geldt a fortiori voor ras. Een combinatie van beide begrippen garandeert een giftige cocktail. Wie zich de afgelopen decennia heeft gewaagd aan de vraag of sommige rassen wellicht slimmer zijn dan andere, kon rekenen op pek en veren.

  Ondertussen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s