CITAAT . . .

“Op genen gebaseerde vaccins zijn NOOIT eerder op mensen gebruikt, dus wat we nu zien zijn experimenten met mensen.”

Sucharit Bhakdi (de meest geciteerde microbioloog in de Duitse academische historie)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Boduognat“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CITAAT . . .

 1. Bob zegt:

  Deze vaccins zijn nooit getest op
  mensen met onderliggende ziektes.
  Euthanasie verboden, mensen willens
  en wetens voor hen gevaarlijke
  vaccins toedienen is MOORD.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  En dus een overtreding van de Neurenberg code en dus een misdrijf tegen de mensheid en dus aanleiding voor een tribunaal.

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Maar dan wel een tribunaal met de doodstraf in de rechtsbepalingen.
   En de miljarden van de daders confisceren en verdelen onder de slachtoffers.

   Waalsdorpervlakte mag in oude luister worden hersteld, net als Westerbork.

   Op dat wij niet vergeten.

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Ravian Helemaal mee eens er dient zo snel mogelijk te worden ingegrepen en al die smerige politici die uitvoeren wat de hoge Elitaire macht oplegt maken zich zwaar schuldig aan misdaad aan de menselijkheid. Arresteren en een flinke straf die dient te worden opgelegd door een oorlogstribunaal. Het is inderdaad een puur experiment en poging tot moord van miljoenen mensen.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Ravian; De producenten van al dat gif hebben zich al ingedekt door bij de regeringsleiders het voor elkaar te krijgen dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. En de uitvoerders, Rutte c.s. zullen hetzelfde roepen als de Duitsers na de tweede wereldoorlog; das haben wir nicht gewusst. Rutte c.s. zullen de vermoorde onschuld spelen wat tot resultaat zal leiden dat niemand vervolgd zal worden. Ze vertrouwden zogenaamd op de producenten die hen vertelden dat hun Corona antivirusvaccins voor bijna 100% effectief waren en dat vele duizenden testen van het vaccin op proefpersonen geen negatief resultaat opleverde. Dat deze vaccins in enkele maanden tijd ontwikkeld waren en op de markt gebracht, terwijl daar normaal 7 tot 8 jaar voor staat, daar zal zo’n tribunaal niet over vallen is de verwachting. Maar het is zo gelegen; alleen een of ander vergif kan men in zo’n korte tijd ontwikkelen, in ieder geval GEEN goedwerkend vaccin….

   Like

   • Ravian zegt:

    De vorige keer, in Neurenberg, werkte “wir haben es nicht gewusst” en “befehl ist befehl” niet zo lekker.
    Het probleem waren degenen die de kuierlatten genomen hadden, naar Zuid Amerika.
    Maar de tegenwoordige wereld is eens stuk kleiner dan die van 1945.
    Het huidige probleem zijn ook niet de Nazi’s maar de Stasi’s, oftewel de socialistische 5de colonne die zich in west Europa heeft weten te vestigen voordat de Sovjet Unie op zijn bek ging.
    Het “Nazi” gevaar bestaat enkel in de links globalistische propaganda, het zijn de nazaten van het Sovjet communisme waar we ons in Europa zorgen over moeten maken.

    Like

  • droevige mof zegt:

   En wat zegt de hoogste Duitse rechter, de president van het Bundesverfassungsgericht (Federale Constitutionele Hof)?
   “Zij die het heden een ‘dictatuur’ noemen, relativeren het naziregime en belasteren de beste republiek in onze geschiedenis.” “Hun argumenten zijn absurd en boosaardig.”
   Een typisch Duits repliek, de Nazi club. Het werkt altijd.
   https://www.welt.de/politik/deutschland/article226086933/Corona-Massnahmen-Verfassungsrichter-nennt-Diktatur-Vorwuerfe-absurd-und-boesartig.html

   Like

   • Ravian zegt:

    We beginnen onderhand het punt te naderen dat dit soort rechters, en alles waar ze voor staan, voor nazi’s uitmaken een belediging aan het adres van de nazi’s is.

    Like

  • hoe kan het dat niemand deze facsisten oppakt en berecht want er zijn genoeg bewijzen dat we misleid zijn al jaren en jaren.waar zijn goede advocaten in godsnaam als je ze nodig hebt? wat zou ik graag naar den haag gaan om ze daar een koppie kleiner te maken.

   Like

   • Ravian zegt:

    Dat komt omdat het rechtssysteem zelf onderdeel van het probleem is.
    En niet enkel in Nederland.
    De westerse wereld zit vol met “D66 rechters” die allemaal in de zak van Soros & Co zitten.

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Ravian mooie Quote luidt; Al wat bederven kan wordt gezouten maar wee de dag da het zout zelf bedorven is.
   Die dag is nu aangebroken onze rechten worden zo verschrikkelijk geschonden maar de rechtsgang die dat zou moeten bewaken, is het zout dat zelf bedorven is. het enige wat ons nu nog rest is een revolutie… we hebben niets meer te verliezen.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Op dit moment ben ik zijn boek aan het lezen. Covid 19 vals alarm. Een aanrader voor iedereen. Verbijsterend de waanzin waar we nu inzitten voor een virus met een IFR over alle groepen van 0,23 %. Bedenk goed dat de politici die ons dit aandoen onder mom van levens redden en de zorg niet belasten dezelfde politici zijn die geld bedragen overgemaakt hebben aan “gematigde” rebellen in het Midden Oosten. Gematigde rebellen die democratie zouden brengen. Democratie die een gezicht kreeg met afgesneden hoofden, verwoeste steden, Ongeziene “vluchtelingen” stromen en tienduizenden doden. Hier vernietigen ze de economie om een handvol oude mannen en vrouwen te redden en in het Midden Oosten vernietigden ze complete samenlevingen ongeacht het aantal doden om een nieuwe economie en politieke orden te scheppen. Geloof ze niet het aantal doden en de zorg daar geven ze niks om. Ze zijn een agenda aan het uitrollen en iedereen die dat niet kan of wil zien zal straks evengoed achteloos aan de kant geschoven worden door het Haagse gajes. The great reset, build back better en the new green deal zijn de buzz woorden die ze gebruiken om hun corrupt op apengapen liggend financiëel systeem (gebaseerd op fiatgeld en schulden) te redden. Dat is waarom we in lockdown en avondklok zitten want ze zijn alvast aan het oefenen voor als straks de opstanden uitbreken en niemand er nog omheen kan in het nieuwe normaal.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  @ Guusvelraeds;
  Ondertussen worden wel zo meteen alle wegen in Europa geschikt gemaakt voor toegang van groot materieel van het leger en wie o wie is de vijand… u en ik, de tijd voor handelen wordt steeds korter maar de mensen slapen rustig verder,ik kan het me niet voorstellen dat men dit niet inziet dat is niet willen zien van onze medeburgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s