Corona wordt gebruikt als paard van Troje om Europa´s waarden te vernietigen

(Vertaling: E.J. Bron)

Wolfgang Herles beschuldigt Merkel ervan de burgers van hun vrijheden te beroven. Herles beschuldigt de Merkel-regering van misbruik: het coronavirus zou als paard van Troje gebruikt worden om de waarden van Europa, zoals vrijheid, individualisme en Verlichting, te vernietigen.

In zijn column op “Tichys Einblick” bekritiseert de journalist en schrijver Wolfgang Herles de coronapolitiek van de Merkel-regering en haar totalitaire lockdown-maatregelen. Hij schrijft: “Er zullen geen ´nieuwe vrijheden´ komen, zelfs de oude vrijheden zal men ons niet teruggeven.”

Wolfgang Herles beschuldigt de Merkel-regering van misbruik: het coronavirus zou als “paard van Troje” gebruikt worden om de waarden van Europa, zoals vrijheid, individualisme en Verlichting te vernietigen.

Wat betreft Herles bedrijft de Merkel-regering de vernietiging van ons land. De mensen worden met opzet in het ongewisse gehouden. Elke dag zijn er nieuwe redenen voor de beperkingen van onze vrijheden.

Niemand weet hoeveel weken of maanden de uitzonderingstoestand nog zal duren. De mensen zouden terecht onzeker en boos zijn. Ook worden de mensen erover in het onzekere gelaten of een groot deel van de beperkingen van de vrijheid überhaupt weer ingetrokken wordt als de “coronacrisis” overwonnen is.

Herles analyseert: “Langzamerhand valt het op dat diegenen die regeren helemaal niet meer geïnteresseerd zijn in normaal, geciviliseerd, gecultiveerd werken en leven in ons, niet hun land.”

Wat betreft Herles is het duidelijk: Merkel is de “slechtste bondskanselier” die Duitsland ooit had.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Corona wordt gebruikt als paard van Troje om Europa´s waarden te vernietigen

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  De heer Herles heeft in zoverre gelijk dat het niet alleen Merkel is dat de slechtste leider is van een land maar kijk om je heen en zie wat er loos is in Frankrijk Italië Spanje en niet te vergeten Nederland, waarbij in sommige van deze landen een centrum rechtse regering zou zitten maar in werkelijkheid een uiterst linkse koers aan houden.
  Kijk naar de USA en Canada die finaal gesloopt worden door het linkse gespuis, en alles om de rijksten der aarde ter wille te zijn.
  En nog erger is dat in veel landen de rechtspraak mee gaat in deze waanzin, want de uitspraken die gedaan zijn in Duitsland om de lockdown onwettig te verklaren gelden alleen voor de desbetreffende deelstaten.

  Geliked door 3 people

  • lilith zegt:

   …. En de wetenschap!

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ja zoals in Duitsland blijkt Lilith loopt de wetenschap aan het handje van de politiek wat in Nederland dus van hetzelfde laken een pak zal blijken te zijn.
    Kijk naar Jaap van Dissel die komt elke week met een verhaaltje wat pricies in het straatje past van die twee leugenaars.

    Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Yep, de “Corona crisis” is een paard van Troje, net als de “vluchtelingen crisis”, en de “klimaat crisis”, het begint onderhand al een hele Trojaanse paarden kudde te worden.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Een regering in de Pays-Bah is een zinkend schip, niet schommelen jongens dat veroorzaakt teveel rimpels in het water………..weak as water.

  Like

 5. Julia zegt:

  Niet alleen Merkel ook al de Europese regeringleiders en ook hier Rutte werken mee aan de vernietiging van Europa door het onderdanig kruipen waarvoor eigen volk kapot wordt gemaakt voor de grote hoge smerige elitaire machtswellustelingen. Ook bij ons is de rechtspraak zo krom en corrupt dat voor een gewone burger die zich verzet tegen deze ongekende economische en maatschappelijke vernietiging wordt strenger gestraft dan de grootste crimineel die veelal vrij rondlopen. De massa onderschat hoeveel ellende de komende jaren ons allen nog te wachten staat en zeer zeker als hiertegen geen massaal veret komt leveren wij ons vrijwillig over aan dit niet meer te beschrijven smerige politieke spel waar de elitaire machtswellustelingen en rijken alleen maar rijker van worden en massa mensen rechtstreeks de afgrond in gaan en over niet al te lange tijd in bittere armoede zitten.

  Geliked door 2 people

 6. Fran zegt:

  Nog nooit zo’n onbeschaafd en incompetent zooitje in Duitsland gezien o.l.v. Schweinehund Merkel. Zelfs met die Oostenrijkse kunstschilder waren de Duitsers beter af.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Fran Dat onbeschaafde en incompetente zooitje heeft met meerderheid ook in ons land zitting binnen de Haagse Maffia onder leiding van Rutte. Dus verwijt de pot niet dat de ketel zwart ziet. Sterker nog ze zijn meedogenloos en gewetenloos en alle schaamte voorbij.

   Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Is het niet WERELD WIJD in de bestuurs organen een feit, dat het allemaal van die omhoog gelikte hufters zijn. Daarom deugde TRUMP niet, hij liet als NIET politicie aan de hele wereld zien dat het allemaal wel kan. KNOPEN DOORHAKKEN WERK TERUGHALEN, GRENS AFSCHEIDING, ENERGIE ONAFHANKELIJK. EN DAT LIET DE REST IN ZIJN HEMD STAAN. GEZICHTSVERLIES, DUS TRUMP MOET WEG, AL MOETEN WE DE HELE WERELD ER VOOR SLOPEN. U ZIET WE ZIJN WEER OP DE GOEDE WEG, TRUMP WEG, DE HUFTERS WEER BLIJ, MAATREGELEN HOUDEN WE ERIN ,,THE GREAT RESET ,, EN WELTERUSTEN. DIT GELDT NIET VOOR DE MENSEN HIER, MAAR HET GROS DAT GELATEN ZICH AANPAST. SAMEN KRIJGEN WIJ DE VRIJHEID ERONDER. EN ZE VINDEN HET NOG LEUK OOK MET HUN MODIEUZE MUILKORVEN. HET WORDT TIJD VOOR EEN GEHEIM GENOOTSCHAP DIE MENSEN ER TUSSENUIT HAALT.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Ze willen naar een soort van communisme waar een ieder een basisinkomen krijgt en alle particuliere bezittingen geconfisceerd worden. Dus je huis, inboedel van je huis, je auto, caravan ect cetera ect cetera, alles zal eigendom worden van de Staat. Huur betalen over alles wat je bezit en verder in armoede leven. Vraag is alleen; hoelang houden ze het vol om iedereen die niet werkt een basisinkomen te geven en om een bevolking te gaan plukken die zo arm zijn gelijk als een kale kip die je niet kunt plukken. Zolang de Europese bevolkingen dit onderdrukken blijven gedogen, des te eerder zal bovenstaand scenario een feit gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Ja, het kalf moet en zal eerst weer verzuipen voordat de put gedempt kan worden.
   Ze moeten het weer eerst daadwerkelijk proeven alvorens ze toe kunnen geven dat ze met hun bek door de stront worden gehaald.
   Ze zijn gewoon zo stom als het achtereind van het varken.
   En het deel van de bevolking dat wel nog over een functionerend stel hersenen beschikt mag daar, zoals gewoonlijk, de rekening weer voor betalen.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Juist Big John ; The great reset, gaat bloedig worden, het is uiteindelijk de bedoeling dat we het niet overleven en daar gaan ze niet te lang overdoen want het is de bedoeling dat ze ons bestelen voordat we de pijp uitgaan dus dat laatste moet niet teveel kosten anders blijft er niks over.

   Like

 9. janwebx zegt:

  Covid-19 is het plan (is niet de naam van het virus!), wat ze gebruiken om wereldwijd via het corona virus, wat ALLEEN schadelijk is voor hoogbejaarden en mensen met een zwak immuun systeem, de mensen richting vaccinatie te sturen, eerst vrijwillig, dan indirect en dan verplicht.
  Door de maatregelen zoals lockdowns, avondklok etc. wordt tegelijkertijd de economie, met name voor midden en kleinbedrijf vernietigd, zodat alleen de hele grote bedrijven overblijven, die merendeels al lid zijn van de club (globalisten, WEF, WHO, vrijmetselaars, bilderbergers etc.)
  Het intreden van het corona virus (en dit komt echt uit het Wuhan lab in china) viel samen met de dreigende ineenstorting van het financieele systeem. De corona crisis hebben ze aangegrepen om de aandacht van de dreigende financieele ineenstorting weg te houden en deze zoveel mogelijk af te remmen. Na de geplande ineenstorting (The Great Reset) komen ze dan met hun systeem, waarin het cash geld is afgeschaft en iedereen een basisinkomen krijgt. Eigen bezit is niet meer toegestaan en vaccinaties zijn dan wereldwijd verplicht.
  Als iedereen straks het vaccin (wat overigens GEEN vaccin is, maar genetische modificatie van je DNA) heeft genomen (en dit moet meerdere malen voor elk persoon!), hopen ze iedereen onder controle te hebben(op afstand kunnen ze dan je gedachten en lichaamsfuncties controleren en manipuleren). De bedoeling is om miljarden mensen te vaccineren zodat op korte termijn (1-3 maanden) de meesten hieraan zullen bezwijken. Volgens hun ’10 geboden’ van de Georgia Guidestones, mogen er niet meer dan 500 miljoen mensen op deze planeet leven.
  Momenteel zijn dit er circa 7.8 miljard, dus reken maar uit.
  Laat u zich ook niet testen,want er zijn al genoeg aanwijzingen en bronnen die vermelden dat er via de zg wattenstaafjes, microscopische nanodeeltjes worden ingebracht die ook je DNA veranderen!
  Meer uitgebreidde informatie kunt u lezen op http://www.dewegwyzer.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s