“Islamisten” brengen de terreur naar Europa

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

“Eén op de vijf ´islamistische´ plegers van aanslagen in de EU was asielzoeker”, schrijft de “Welt”onder verwijzing naar een Britse terreuronderzoeker: “Aan 27% van de aanslagen namen asielzoekers deel (…) in Duitsland namen ze voor 50% aan deze aanslagen deel.” Ook de Duitse Federale recherchedienst (BKA) ziet voor Duitsland een duidelijk hoger percentage in vergelijking tot de EU.

De vicevoorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Beatrix von Storch, zegt daarover:

“De massamigratie uit islamitische landen heeft niet alleen tot een verhoogd terreurgevaar geleid, maar heel concreet tot meer ´islamistische´ terreuraanslagen in de EU en in Duitsland. Dat hebben we nu zwart op wit. Merkel´s illegale grensopening in 2015 heeft haar aandeel hierin. De waarschuwingen van de AfD-fractie voor de geïmporteerde ´islamistische´ terreur werden steeds in de wind geslagen en als racistische paniekzaaierij zwartgemaakt. Dat geldt eveneens voor de AfD-voorstellen hoe men de bekende bedreigers uit de circulatie kan nemen. Wanneer de CDU het serieus zou menen met de bescherming tegen geïmporteerde ´islamistische´ terreur, dan zou ze zich niet beperken tot de oproep naar datavergelijking en een algemene versterking van de veiligheidsdiensten, maar zich aansluiten bij de oproep van de AfD om bedreigers in de gevangenis te zetten en uit te zetten – en vanzelfsprekend bij een omvattende bescherming van de Duitse grenzen en de binnenkomst van nog meer personen zonder paspoort en visum consequent te weigeren.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Islamisten” brengen de terreur naar Europa

 1. Rini Stegeman zegt:

  Het moet maar eens een keer gezegd worden. Ja. Als wij onze monden blijven dichthouden gebeurd er NOOIT wat.

  Like

 2. Bas zegt:

  65 illegale migranten hebben haar huis ingenomen

  Legers van illegale migranten vallen Hongaarse huizen binnen – burgemeester eist militaire actie

  De vrouw ontdekte dat het leger van illegalen in haar huis had ingebroken, de deuren had afgebroken, ramen had ingegooid en bezit had genomen van haar eigendom

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 9-2-2021 om 13.46 u.
   Ik verwacht dat de regering Orbán hier een goede oplossing voor zal vinden !
   Bijv. Álle illegalen verzamelen in een gekraakt huis en vervolgens………de fik d’rin !!!

   Like

 3. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/isis-children-back-in-sweden-posed-with-weapons-and-severed-heads/

  ISIS KINDEREN TERUG IN ZWEDEN POSEERDEN MET WAPENS EN AFGEHAKTE HOOFDEN

  Een 48-jarige vrouw die beschuldigd wordt van oorlogsmisdaden met ISIS in Syrië is met haar 3-jarige dochter en 14-jarige gescheiden dochter naar huis teruggekeerd naar Zweden. De vrouw uit het westen van Zweden reisde in 2013 naar Syrië om zich met haar vijf minderjarige kinderen en haar toenmalige echtgenoot bij de Islamitische Staat aan te sluiten.

  De sociale dienst heeft de kinderen weggehaald bij hun moeder, die ook wordt verdacht van het uithuwelijken van haar dochter aan een terrorist toen ze twaalf jaar oud was. Bovendien laten foto’s de kinderen van de vrouw zien die wapens gebruiken, poseren met afgehakte hoofden en vechten met ISIS. De islamitische terreurgroep is berucht vanwege het huwen van kinderen in overeenstemming met de koranschrift en het gebruik van kindsoldaten.

  Ze is een van de vier vrouwen die het afgelopen jaar naar Zweden zijn teruggekeerd. Alle vier de vrouwen worden onderzocht door oorlogsmisdaden van de autoriteiten.

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  “Why I Am Ripping Apart the Quran” is een video van 6 minuten door Ridvan Aydemir (@ApostateProphet) waarin hij pagina’s uitscheurt terwijl hij non-stop praat.
  Het is 1,7 miljoen keer bekeken en heeft 155.000 reacties, 21.000 likes en 390.000 antipathieën.
  Tijden zijn aan het veranderen

  Waarom ik de koran aan het verscheuren ben
  Dit werd gedaan als reactie op Ali Dawah die openlijk zei dat ik, en andere mensen die de islam verlaten en erover spreken, het verdienen om geëxecuteerd te worden onder de islam en dat …
  youtube.com

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  En armoede, en ziektes, en criminaliteit, en achterlijkheid, en racisme, en pedofilie, etc. enz.
  In socialistische terminologie heet dat dan vervolgens “verrijking”.

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Het kán niet waar zijn !!! Écht niet !!! De terreur binnen de EUSSR is écht niet afkomstig van islamisten ! Islamisten hangen een “geloof” van vrede, liefde en tolerantie aan, en álle in de EUSSR naar binnen gedrongen islamistentonen hun liefde, vrede én tolerantie toch duidelijk keer op keer aan den volke ? Het pletten van meet dan 80 mensen in Nice door een vrachtauto, met een vrachtauto mensen doodrijden op een kerstmarkt in Berlijn , Wenen , Madrid en Barcelona is dát niet een getuigenis van ongebreidelde liefde ? Het afsnijden van het hoofd van meester Paty in Parijs, een groter voorbeeld van liefde kan ik mij niet herinneren. En wat te denken van de 4 in Utrecht vermoorde mensen in een tram ?
  Ac ja, die islamisten weten eigenlijk niet meer hoe ze hun “liefde, vrede én tolerantie” moeten verkondigen aan de wereld.
  Vergiftigen die hele bende, Sadam Hoessein had helemaal gelijk met z’n gifgas, hij trof helaas alleen de verkeerde mensen, maar z’n idee was prima.

  Like

 8. Leo 1 zegt:

  “islamisten ” brengen terreur naar Europa?
  Jawel, in door Rutte, door uw belasting geld gefinancieerde Toyota s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s