Zonder woorden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zonder woorden . . .

 1. Ben zegt:

  Kennismigranten volgens VVD, D666 en CDA

  Like

 2. Wolf zegt:

  Al deze apen inenten met Thalium gemengd met Arsenicum en afzinken maar…

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Hier komt voorlopig geen einde aan. Pas als deze ‘vluchtelingen’ in voldoende aantallen gearriveerd zijn, zullen ze ons aanvallen. Ik zou geen andere reden kunnen bedenken waarom er zóveel vreemdelingen Europa binnengeloodst worden, dan om ons te bestrijden.
  Opdracht van ‘hogerhand’.

  Wreed, mensonterend en zeer laag! Europa kan ontaarden in een slagveld!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Dat heb ik hier al vaker uitgelegd,het zijn soldaten van allah.Ze worden met miljoenen tegelijk binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Het is plan B mocht de genocide met de dodelijke corona vaccinazis mislukken.

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Dat de Dietse Volkeren al millenia uitgemoord worden is makkelijk te zien, door nutteloze oorlogen waarbij leugens over fransen en duitsers wordt verspreid WO I, en de vele bombardementen op Duitse steden. Dat zij van de Dietse volkeren af willen. In Keulen stond alleen nog de dom overeind heb ik gehoord van een oom, die daar heen fietste eind jaren 50. Het plaatsvervangende volk zijn de aziatisch Turken, die wonen van SPanje zuid Frankrijk tot aan Hongarije en alles ten zuiden en oosten daarvan. De tussenvolkeren. Slechter dan de aziaten en slechter dan de europeanen, en konden geen eigen cultuur opzetten, dan wat wij daar achter gelaten hadden, en dus kwamen ze hier om te jatten en af te nemen. Maar eens zal de pot op zijn.
   En waarom moeten wij overbevolkingen uit arabie overnemen, dan moeten ze maar geen 8 kinderen baren, is hun probleem? Wij hebben hier al twee generaties weinig kinderen mogen krijgen, is volgens mijn tantes een landelijke afspraak tegen de overbevolking, en wij moeten onszelf hier ook redden. Nu die miljoenen immigratie sinds de jaren 70, heeft onze jeugd weinig kans op woonruimte, en appartement kopen is te duur. Als ze gaan werken als mbo-er krijgen ze hooguit 1700 euro bruto.

   Like

 4. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s