Dieven . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dieven . . .

 1. Julia zegt:

  De dieven gaan ook na 17 maart ongekozen verder. Ga er maar vanuit dat de verkiezingen worden uitgesteld dat kan zonder meer binnen onze ondemocratische bananenrepubliek. Zelfs die angstzaaiers binnen het OMT zijn hier sterk voorstander van.Waar halen al die ‘arts-microbiologen’ de euvele moed vandaan om zelfs maar te speculeren dat dit recht maar even opgeschort moet worden als zij dat beter achten? Wie heeft deze mensen benoemd tot opperheersers van Nederland? Daar zou ik dan eerst wel even over willen ‒ wait for it! ‒ stémmen. Dus niet alleen een demissionair kabinet sloopt verder maar nog triester is dat zij blijkbaar in opdracht van uiteraard Rutte en de rest van de Haagse Maffia nu de heren binnen het OMT alvast dienen te beginnen met angst te zaaien om zo onder de datum 17 maart uit te komen. Onze politiek is te vergelijken met een kist vol rotte appels, corrupt en onbetrouwbaar. Overigens interesseert dat stemmen helemaal niet omdat het aan elkaar hangt van corruptie en nu al is bepaald welke partijen worden uitgesloten. Stemmen doe ik uitsluitend binnen een democratie en zeer zeker niet binnen een dictatuur. Dus ik sla over want ik heb het algehele vertrouwen verloren in de politiek en voel me al te veel uitgekleed en belazerd.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Vraag me af Julia, ze regeren wel demissionair… staat daar niet een maximale periode voor.. ik moet dat nog uitzoeken. Als ik er wat over vind vermeld ik het wel hier .

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 10-2-2021 om 12.00 u.
   Ik ben het met u eens; maar vind het wel jammer dat u NIET gaat stemmen.
   Als iedereen, die denkt zoals u (en ik) NIET zou gaan stemmen, dan denkt dat in Den Haag zetelende zootje óók nog dat gehéél Nederland vóór hen is ! En dát moet niet gebeuren Juul.
   Laat ze weten dat u hen veracht en ga stemmen op een andere partij als een regeringspartij zoals VVD, CDA, CU , DDR666 ; of GL met die Marokkaan a.h. hoofd van de bende.
   Ga stemmen Juul !!
   Ik ga natúúrlijk voor een partij , die de stem van een heel groot deel der bevolking vertegenwoordigt, er geen doekjes om windt en niet de gehele dag loopt te liegen en/of bedriegen, er blijft dan maar één partij voor mij over : PVV !!!!!

   Like

 2. Harry zegt:

  Zag vanmorgen een van de weinige politici waar je nog enig respect voor op zou kunnen brengen op TV , bij de zogenaamde rechtse omroep WNL , Omtzigt .
  Die mocht na zijn toeslagenverhaal nog even commentaar geven op de appjes die binnen de partij van Baudet rondgestuurd zouden zijn .
  Beetje gezeik over racisme en homofobie .
  Nou had ik van die Omtzigt verwacht dat ie niet zo erg CDA was , omdat ie tenslotte als eens buiten de kieslijst was geplaatst maar op eigen kracht weer retour gekomen was ,
  omdat ze vast en zeker via fraude hem weggemoffeld hebben ten voordele van Hugo de Jonge en hem later , toen De Jonge er de brui aan gaf lieten ze hem óók weer verrekken en Wapke Hoekstra aangewezen hebben . Ze moéten hem niet !
  Dan zou je denken dat ie wat meer sympathie voor andere partijen zou krijgen .
  En de tyfus aan die vrome kloten van het CDA .
  Maar nee hoor , hij vond dat er met het FvD niet geregeerd kon worden ,
  vanwege een paar appjes !
  De PVV heeft ie ook al eens afgezworen , als ik me niet vergis .

  Dus eigenlijk is ie geen haar beter dan de gemiddelde politicus .
  Hij wordt vast geen bondgenoot .

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het dievengilde zal zich laten horen, want het zijn geen ordinaire dieven,….Oplichters Zijn Het!

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Dieven zijn criminelen,dit zijn monsters die meewerken aan een genocide op de nederlandse bevolking.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Verplicht de politici om roversmaskertjes over de ogen te dragen, de stereotype zakdoek voor de mond is door het dragen van mondmaskertjes niet exclusief meer voor highwaymen…….
  (Deuntje van Hoffmaestro klinkt nu lekker na)….

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik heb die leugenaars en misdadigers tegen de menselijkheid nog niet in opsporing verzocht gezien wanneer komt dat. Want we hebben toch te maken meer zeer gevaarlijke politieke gewetenloze en schaamteloze dictators.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Witte boorden criminelen.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Het plaatje hierboven is het verschil tussen misdaad en georganiseerde misdaad !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s