Duits ministerie van Binnenlandse Zaken onder vuur: bewust alarmerende Covid-projecties om lockdown maatregelen mogelijk te maken

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Covid-propagandafront in Duitsland loopt uit de hand. Zoals “Die Welt” in een lang artikel onthult, zou het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken opdracht aan wetenschappers hebben gegeven om alarmerende sterfelijkheidprognoses op te stellen (tot 1 miljoen sterfgevallen) om “preventieve en repressieve maatregelen” te rechtvaardigen.

De website “Polémia” verbreidde met nauwelijks verholen spot het informatieve artikel van “Die Welt” over de manipulaties van de Duitse regering prompt ook in het Franstalige buitenland (hieronder de vertaling):

Deze “geheime” prognoses werden door het ministerie rechtstreeks aan de pers doorgegeven om de bevolking schrik aan te jagen. De onthulling van het schandaal zou de Duitse gezondheidspolitiek aan het wankelen kunnen brengen en ervoor kunnen zorgen dat veel lockdown-beperkingen uiterlijk voor Pasen (en niet “op z´n vroegst met Pasen”) opgeheven worden. Voor veel waarnemers is deze onthulling terug te voeren tot de toenemende opstand van de Duitse middenklasse.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft wetenschappers gebruikt om de maatregelen met betrekking tot Covid-19 te rechtvaardigen.

Volgens een uitvoerige e-mail uitwisseling in de zondageditie van “Die Welt” heeft de regering van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer de onderzoekers erbij gehaald in de eerste kritieke fase van de pandemie. Daarop leverden zij resultaten die in een dramatisch “geheim document” van het ministerie moesten komen te staan.

Gedurende de eerste golf van de pandemie in maart 2020 heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken meerdere onderzoeksinstituten en universiteiten voor politieke doeleinden ingebonden. Het gaf aan onderzoekers van het Robert-Koch-Instituut en andere instituten opdracht om een wiskundig model te ontwikkelen, op basis waarvan de regering van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) harde coronamaatregelen wilde rechtvaardigen.

Dat blijkt uit een intensieve, meer dan 200 pagina´s omvattende elektronische briefwisseling tussen de leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken en de wetenschappers, die in het bezit is van “Die Welt”. Na een meerdere maanden durende juridische strijd lukte het een groep advocaten om deze correspondentie van het Robert-Koch-Instituut te krijgen.

In een e-mail uitwisseling verzocht staatssecretaris Markus Kerber bijvoorbeeld aan de wetenschappers met wie hij sprak om een model te ontwikkelen op basis waarvan “preventieve en repressieve maatregelen” gepland zouden kunnen worden.

Volgens deze correspondentie ontwikkelden de wetenschappers in maar vier dagen in nauwe samenwerking met het ministerie de inhoud van een als “geheim” verklaard document, dat in de dagen daarna via verschillende media werd verbreid.

Het document presenteerde het resultaat van een “worstcase scenario”, volgens welk bij het handhaving van het maatschappelijk leven in Duitsland zoals voor de pandemie meer dan een miljoen mensen zouden sterven.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duits ministerie van Binnenlandse Zaken onder vuur: bewust alarmerende Covid-projecties om lockdown maatregelen mogelijk te maken

 1. hans zegt:

  Goed nieuws! De kwaadaardige Schwab en Soros HOAX begint te wankelen.

  Like

 2. Frits zegt:

  DU is niet het enige land dat bestuurd wordt door idioten. NL/EU doen dapper mee

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Zoals Ik al eerder opmerkte, dat Kaag de nieuwe premier gaat worden want voor degene die zijn ogen en oren een beetje open heeft speelt hier in Nederland precies hetzelfde en is het voor Mark Rutte een gelopen race.
  De VVD zal wel de grootste blijven maar op een moment moet die zogenaamde spoedwet opgeheven worden en komt er uiteraard een WOB verzoek om de nodige zooi boven water te krijgen.
  Daarom is dat hele circus met Kaag in het leven geroepen en Rutte verdwijnt dan waarschijnlijk naar Europa.
  Een paar maanden geleden schreef Ik al hier, Als de schooier fluit dan liegt hij al.

  Geliked door 2 people

 4. htskday zegt:

  Communicatieplan achter het virus

  We schrijven 22 januari 2019 als in Londen in het ESWI/Chatham House het ‘Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference’ wordt georganiseerd. Naast de in 2009 met de Mexicaanse griep in opspraak geraakte Ab Osterhaus spreekt ook Marc van Ranst, de Belgische collega van RIVM-baas Jaap van Dissel.
  We luisteren naar Van Ranst en horen een aantal van zijn soms ontluisterende adviezen over hoe je een pandemie moet communiceren.

  Lees verder:
  https://enerzijdsanderzijds.nl/communicatieplan-achter-het-virus/

  Like

 5. Kanaloa01 zegt:

  Rutte ontkent dat dat ook bij ons is gebeurd maar wie Rutte nog geloofd is nog dommer als het achtereind van een varken. Vergelijken met een varken gaat mank want een varken is een zeer intelligent dier.

  Like

 6. top of flop zegt:

  Ik ben benieuwd wanneer het los gaat. Op een gegeven moment zijn er mensen , die wat ongeduldig van sommige politici worden.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Die Welt vertelt verhalen die je op twee vingers kunt tellen. Vanaf het begin van de Corona-hoax heeft Merkel alleen een kleine kring van meestal tweederangs deskundigen toegelaten, die hoogdravend wetenschappers worden genoemd. Anderen, zoals de microbiologie paus Bhakdi van de universiteit Mainz, zijn echter consequent van het debat uitgesloten. De media, met inbegrip van Die Welt, hebben actief deelgenomen aan de onderdrukking van de vrije meningsuiting door elke afwijkende mening als vals en gevaarlijk te denigreren.
  Wat Die Welt nu doet is gecontroleerde oppositie. Zij willen het Corona-verhaal afsluiten en overgaan op een aangescherpt klimaatverhaal. Er zijn waarschijnlijk te veel sterfgevallen door de vaccinaties of de regering Biden wil de Corona-koers wijzigen, waarmee ze in de VS al zijn begonnen.
  De repressie staat op het punt te worden veranderd, maar niet afgeschaft. De agenda 2030 blijft het doel.

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Zie ook deze video van hele goede kwaliteit;

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Duitsers wat hebben die al in het verleden aangericht maar helaas niets geleerd van de geschiedenis die nu volop voor de algehele EU wordt herhaald namelijk Der Untergang van Europa. Ik vrees dat het spreekwoord drie maal is scheepsrecht daadwerkelijk uitkomt.

  Like

 10. Pingback: Duits ministerie van Binnenlandse Zaken onder vuur: bewust alarmerende Covid-projecties om lockdown maatregelen mogelijk te maken! | eunmask

 11. bobzelf zegt:

  die dekselse familie “”mengele “” toch

  ome bobzelf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s