Duitsland maakt het volk bang

(Door: “Boiling Points”)

Oh, wat erg, landgenoten. In Duitsland is het deksel van de beerput opengegaan:

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft begin vorig jaar samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten, om zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken.

En daar zijn de Duitsers goed in! Een volk bang maken is voor hen een peulenschil. Dat trucje deed men in de jaren ’30/’40 van de vorige eeuw ook en het werkte. Blij toe dat ik in Nederland woon, want volgens Mark Rutte zijn dergelijke onrechtmatigheden hier niet aan de orde. Pak van m’n hart, want stel je voor.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland maakt het volk bang

 1. Julia zegt:

  Prijs de dag niet voor het avond is. Rutte die smerige Merkel en EU likker volgt een week of een paar weken later precies de maatregelen op zoals zij ook in Duitsland gelden. Deze slappeling heeft geen enkele daadkracht en laat graag zijn oren hangen naar het buurland Duitsland. De draaikont liegt en bedriegt en over bang maken gesproken nou ik wil niet vervelend doen maar het dagelijks angst zaaien in de linkse media en niet te vergeten door de OMT dictators Ab Osterhaus, Kuipers en Van Dissel die dagelijks in de studio van uiteraard de linkse NPO en RTL hun bijverdienste bij elkaar schrapen doen er toch echt niet voor onder. By the way er wacht nog een leuk amusementsprogramma de arrogante zelfingezomen onbenul gaat samen in gesprek met zijn boezemvriendje Jort Kelder https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/schaamteloze-opportunist-mark-rutte-laat-zich-zeer-kritisch-interviewen-door-beste-vriend-jort-kelder/ Lees dit artikel hoe Rutte de schaamteloze draaikont weer met de andere wind mee waait of hij kan zich niets meer herinneren. Gelukkig hebben we (nog) alle keuze om vooral die linkse NPO op zwart te zetten en zich te vermaken met goede series en films. Wie wil deze bagger nog langer aanhoren en aanzien je kunt nog beter kijken naar de meest enge film als deze twee flapdrollen aan te horen.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Dat de Duitsers bang gemaakt kunnen worden dat zij ongezond leven lijkt mij sterk, bestel ergens een schnitzeltje mit pommes en een biertje en besef dan dat het ‘supersize ‘ uit de US een normale hoeveelheid is in Duitsland,…..maar maak wetten en regels en Duitsers vinden het prachtig, die kunnen niet meer leven in vrijheid,……..zolang men hun eetpatroon met rust laat.

  Like

  • Julia zegt:

   Hovawart Het eetpatroon van wie dan ook is eigen verantwoordelijkheid en verdiep ik mij echt niet in. Ik maak mij diepe zorgen over wat er op dit moment wereldwijd gaande is en nog triester dat door de desastreuze en nog langer onverantwoorde maatregelen meer en meer mensen hun baan verliezen en heel veel horeca, MKB etc. deze klap niet zullen overleven en zeer zeker failliet gaan. Ongelooflijk hoe de gewetenloze politiek, Rutte en het OMT (bestaande uit een paar artsen en virologen die het lef hebben om zo een grote druk en invloed op de politiek en Rutte uit te oefenen en niet schromen om mede de economie verder kapot maken, het maatschappelijk en sociaal leven van miljoenen mensen dermate te beïnvloeden zodat al heel veel mensen en vooral jongeren het niet meer zien zitten en hierdoor gezondheidsklachten en vooral psychische klachten krijgen. Het is schandelijk om zo mee te willen werken en zoveel op het spel te zetten voor het realiseren van de NWO namelijk de great reset. Het gaat niet meer om het virus en zeker niet om het belang van de volksgezondheid dit zijn feiten die nu toch echt wel blijken.

   Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Ja hoor hoe naïef ben je als je deze geboren leugenaar moet geloven. Als Merkel zegt spring, vraagt de liegende lul, hoe hoog. Allemaal voor het groot Europese rijk. Stond daar nu 30/40 van de vorige eeuw?

  Like

 4. karton zegt:

  In de jaren ’30-’40 maakte Duitsland vreemde volkeren bang, nu doen ze dat met hun “eigen” volk !
  Hoe fraai wil je ’t hebben ?
  Ik verwacht trouwens niet dat het in ons “democratische” landje veel anders zal zijn.
  Óók wij worden dagelijks besodemieterd door die z.g. “elite”

  Geliked door 1 persoon

 5. Louis Trines zegt:

  deze hele zwendel overstijgt het jaren 30/40 gebeuren

  Like

  • Julia zegt:

   Louis Trines Dit is inderdaad een ongekende smerige psychologische oorlog die jaren voort zal gaan duren. Helaas beseft de meerderheid dit tot op heden nog niet.

   Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  En misschien kunnen we bedenken dat alleen in Duitsland de zaak besodemieterd wordt met de angstporno.
  Laat me niet lachen dat is godverdomme over de hele wereld te doen.
  Hier de CDC uit de USA.

  Studie: CDC heeft de federale wet geschonden door het aantal doden door het coronavirus op te blazen

  Een nieuwe studie beweert dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) federale wetten hebben geschonden door COVID-19-sterftecijfers kunstmatig op te blazen.

  De studie gepubliceerd in Science, Public Health Policy and The Law “legt grote problemen bloot met de manier waarop de CDC in staat was om onnauwkeurige gegevens te genereren tijdens een crisis.” Het voegde eraan toe dat de methoden van de CDC voor het verzamelen en classificeren van gegevens “een aanzienlijke [impact] hebben op het aantal gepubliceerde dodelijke slachtoffers vanwege COVID-19.”

  CDC schond federale wetten bij het tellen van COVID-19-sterfgevallen
  Een National File- stuk geschreven door de voormalige hoofdredacteur van de Big League Politics, Patrick Howley, beweerde dat de CDC meerdere federale wetten “moedwillig heeft geschonden”. Enkele van de wetten waarvan Howley beweerde dat de CDC zich niet schuldig had gemaakt, zijn onder meer de Information Quality Act, Paperwork Reduction Act en Administrative Procedures Act.

  In een verklaring aan het National File zei Watchdog-groep All Concerned Citizens dat de CDC “illegaal nieuwe regels voor gegevensverzameling en rapportage heeft vastgesteld” voor COVID-19-gevallen. Deze nieuwe regels leidden tot een toename van 1.600 procent in het aantal COVID-19-dodelijke slachtoffers. Ondanks dat het zelfs tijdens een noodsituatie verplicht was om de federale wetten volledig na te leven, slaagde de CDC er niet in om verplicht federaal toezicht en openbaar wetenschappelijk commentaar te vergemakkelijken.

  “Het onderzoek [paper] beweert dat CDC opzettelijk de nauwkeurigheid en integriteit van alle COVID-19-gegevens over gevallen en dodelijke slachtoffers vanaf het begin van deze crisis heeft aangetast om op frauduleuze wijze het aantal gevallen en dodelijke slachtoffers op te blazen”, vervolgde de waakhond.

  De paper stelde dat de CDC COVID-19-statistieken in gevaar bracht door twee documenten te gebruiken die niet door de federale overheid waren onderzocht als benchmarks voor rapportage.

  In maart 2020 heeft het National Vital Statistics System COVID-19 Alert No. 2 uitgegeven onder leiding van de CDC. De waarschuwing werd afgegeven aan “alle artsen, medische examinatoren en lijkschouwers” met betrekking tot het melden van COVID-19-dodelijke slachtoffers op overlijdensakten. Sterfgevallen als gevolg van comorbiditeit werden minder benadrukt ten gunste van COVID-19 als doodsoorzaak. Deze waarschuwing van 20 maart heeft de algemeen aanvaarde regels en procedures gedurende ten minste 17 jaar vervangen.

  In april 2020 nam de CDC een position paper aan van de non-profit Raad van State en Territoriale Epidemiologen. Vier CDC-materiedeskundigen hielpen bij de oprichting ervan. In sectie VII van het genoemde document zijn regels vastgelegd voor de classificatie en verzameling van COVID-19-gegevens, maar niet hoe kan worden voorkomen dat één persoon meerdere keren wordt geteld als nieuwe COVID-19-gevallen. Hierdoor kunnen mensen die al in het ziekenhuis zijn opgenomen en die een positieve PCR-test retourneren, elke keer als een nieuw COVID-19-geval worden geteld. (Gerelateerd: CDC-chef geeft toe dat ziekenhuizen “perverse prikkel” hebben om het aantal doden door coronavirus op te blazen .)

  https://outbreak.news/2021-02-09-cdc-violated-federal-law-inflating-death-counts.html

  Dus zoals Ik al eerder aangaf, deze scam is dus wereldwijd en het wordt dus langzaamaan tijd om een echt tribunaal op te richten en het gajes voor als het kan voor onafhankelijke rechters te brengen zo die nog te vinden zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder. U heeft het heel goed omschreven en heeft de smerige elitaire politieke game door. Helaas dit ontbreekt bij de meerderheid van de bevolking die blijven onderdanig en geven zich zonder verzet zonder meer over. Aan dit spel is al jaren voorbereiding aan vooraf gegaan en niet meer te stoppen mits het volk massaal over de gehele wereld de strijdbijl op pakt tegen al die elitaire geld beluste machtswellustelingen.

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ Henk
   Ja die perverse prikkel, is natuurlijk het universeel smeermiddel want van alle longgerelateerde ziekten werd voor Covid het meest betaald uit de verzekeringspotten, het zou me niet verbazen als dat hier ook zo is. Iets soortgelijks vond/vind ook plaats bij kanker patiënten, de oncologen kregen daar ook een aardig stuk van de cake waardoor mensen ten onrechte kanker als diagnose kregen maar dat vond big Pharma natuurlijk niet erg, want daardoor werden de overlevingsstatistieken positief beïnvloedt.
   Deze gasten hebben altijd meerdere agenda’s door mekaar lopen, daar moet je echt beducht op zijn .
   Goed de zaak uitgezocht en onderbouwd Henk , daar heb je best tijd en moeite in gestoken, bedankt !!

   Like

 7. LUCIA zegt:

  Geestig !!!

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  Artikel van NU.nl: ‘Harm Edens: veel mensen sluiten zich af van het nieuws’. Waar zou dat toch van komen, meneer Edens?../ In het artikel staat geen letter over de ware oorzaak: manipuleren, liegen en bangmakerij.
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/harm-edens-veel-mensen-sluiten-zich-af-van-het-nieuws/ar-BB1dAt09?ocid=msedgdhp
  Lees het volgende wast de heer Edens zegt eens goed: Na een kwart eeuw heeft Edens geleerd over welk nieuws je wel en geen geslaagde grappen kunt maken. “We gaan in principe niks uit de weg, tenzij het heel erg en heel actueel is. Toen de Twin Towers werden aangevallen of als er een politicus wordt vermoord, dan kun je daar niet direct grappen over maken. Over een gezonken veerboot in Indonesië met duizend doden kun je bij wijze van spreken iets sneller een gevatte opmerking maken. Als er echter drie mensen bij een tragisch auto ongeluk in Ulft omkomen, dan moet je een half jaar wachten. Daar kun je niet direct bijdehand over gaan doen.”
  Het zinken van een schip in Indonesië met 1000 slachtoffers is dus iets grappigs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s