Duitsland: Al 113 mensen gestoven na coronavaccinatie

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“Die waren zo oud, die zouden sowieso gestorven zijn”

De Covid-vaccinaties zijn nog helemaal niet eens echt begonnen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat er alleen al in Duitsland tot nu toe 113 mensen na een coronavaccinatie zijn gestorven. Met de vaccinatie heeft dit uiteraard helemaal niets te maken, verzekert de staatsomroep ons. Per slot van rekening zouden de doden bijna allemaal al oud geweest zijn.

Opdat nu de afkeer bij artsen en verplegend personeel, maar ook in z´n geheel in Duitsland niet nog meer toeneemt, ziet de staatsomroep nu de tijd gekomen om zijn opvoedingsopdracht in het instituut van het begeleidend denken waar te nemen. Met voorop de “Tagesschau”, die laat weten dat “wetenschappers het sein veilig geven, omdat er geen aanwijzingen zouden zijn dat het tot meer sterfgevallen in verband met de vaccinatie komt”.

“Voor leken te gecompliceerd”

Zo vaag deze uitlating ook is, het ARD-programma “Panorama” doet er nog een schepje bovenop: desbetreffende “onderzoeken” zouden er zijn, maar er zou “echter niet één enkele bewezen geval bestaan, waarin de vaccinatie tot de dood leidde”.

Nauwkeuriger redenen wil men echter niet leveren. Want: “Voor leken is het 19 pagina´s tellende document heel moeilijk te begrijpen”. Het hoge sterftecijfer zou er gewoon aan liggen dat men zo veel oude mensen zou vaccineren, die immers sowieso gestorven zouden zijn: “Wanneer ze in een groep mensen vaccineren die sowieso een statistisch groot risico vormen om in de komende tijde tijd te overlijden, dan kan het natuurlijk ook zijn dat iemand in een korter tijdsverband met de vaccinatie sterft.” – dat zegt serieus Thomas Mertens, viroloog en voorzitter van de vaste vaccinatiecommissie *STIKO).

“Die waren zo oud, die zouden sowieso gestorven zijn”

Als voorbeeld wordt dan de dood genomen van een “91-jarige vrouw in Wetzlar in de deelstaat Hessen. De oude vrouw was na de vaccinatie eerst stabiel. Nadat ze naar haar kamer in een bejaarden- en verzorgingstehuis was gebracht, ging haar toestand snel achteruit. De dienstdoend arts kon de vrouw niet meer redden. Ze stierf nog diezelfde dag.”

Dan vraag je je toch daadwerkelijk af: hoe dom denken de gelijkgeschakelde wetenschappers en media eigenlijk dat de mensen zijn: wat niet mocht gelden bij de “met of aan” corona gestorven mensen (hoge leeftijd, onderliggende ziektes), moet nu als reden voor het exorbitant hoge aantal sterfgevallen na de vaccinatie dienen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitsland: Al 113 mensen gestoven na coronavaccinatie

 1. Peter zegt:

  Dit noemt men in de volksmond, ruimen .

  Geliked door 2 people

 2. Mooiding zegt:

  Gestorven omdat ze al oud waren? Als men dan al oud is laat ze met rust ze gaan toch dood ? Echt dit is gecontroleerd opruimen van ouderen maar wel met een smoes, en dat gebeurd hier in Nederland ook! De mensen die straks na de tweede vaccinatie dood gaan zijn de derde golf en zo gaat het verder! Echt ik snap niet dat al die schapen zich laten vaccineren je weet het wordt je dood!

  Geliked door 2 people

 3. Johan zegt:

  Stoven? Toch wel in een stoofoven

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Eerst gaan de zwakke oudjes van die spuit dood en in een later stadium de rest. Geheel volgens de doelstellingen van The Great Reset. De pil van Drion kan voortaan in de kast blijven liggen. Begrafenisondernemers die grote zaken gaan doen. Een dier doodt om in leven te kunnen blijven, maar de gewetenloze elite wil massaal mensen gaan vermoorden via de Corona spuit, en de overgebleven mensheid tot slaaf te maken en om er zelf financieel beter van te kunnen worden. Dit wordt het einde van het mensdom….

  Geliked door 1 persoon

 5. bezigebij63 zegt:

  Als men sowieso zou sterven, waarom dan nog die prik?

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Ja je hebt 2 politiek/medische sporen van logica een voor Corona en een heel aparte praktisch omgekeerd voor de coronavaccinatie ..blijkbaar is links te dom om te begrijpen dat er maar een soort logica is …de logische variant..grapje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s