“Pandemie” . . .

Covid-19 is waarschijnlijk de eerste “pandemie” in de historie die een “marketing” rondom de klok vereist, opdat men niet vergeet dat deze “pandemie” nog bestaat.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Pandemie” . . .

 1. Republikein zegt:

  Mogelijk was er geen wereldwijde coronacrisis geweest als de aarde niet zo was opgewarmd. Dat blijkt uit een nieuwe studie die concludeert dat de Chinese provincie Yunnan een hotspot voor vleermuizen kon worden door klimaatverandering. De dieren brachten zeker honderd nieuwe coronavirussen de regio binnen.

  De studie van onder meer de Universiteit van Cambridge en het Duitse Potsdam Institute for Climate Impact Research is de eerste die zo’n duidelijk verband legt. De onderzoekers wijzen op het ontstaan van nieuwe vegetatie in de provincie doordat het er warmer werd. Eerst was er alleen tropisch kreupelhout. Dat veranderde in tropische savanne om uiteindelijk loofbos te worden. Daardoor konden vele nieuwe vleermuissoorten zich verspreiden. Zij droegen allerlei coronavirussen bij zich. De onderzoekers schatten dat ze zo’n honderd nieuwe virussoorten introduceerden.
  https://www.welingelichtekringen.nl/natuur-en-milieu/2505798/klimaatverandering-oorzaak-pandemie-vleermuizen-brachten-100-coronavirussen-mee.html

  Dus,…. die virussen waren al aanwezig, maar dan daar waar geen mensen leefden?
  Broodje Aap?

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Dat virus komt uit een lab, en volgens mij hebben vleermuizen geen laboratoria…

   Geliked door 1 persoon

  • htskday zegt:

   @Republikein,

   Weer een “nieuwe studie”,…. er wordt wat af “gestudeerd”…..

   Het slaat weer hé-le-maal nergens op, maar ja, men moet het virus verhaaltje levend houden hè..

   En natuurlijk krijgt “global warming” de schuld, daar zijn zij nog láng niet klaar mee…

   Hou het maar op een broodje vleermuis..

   Geliked door 4 people

 2. Knalkopje1 zegt:

  De 1,5 m-fetisjist Bruls de Bullebak, burgemeester van Nijmegen, gebruikt bekeuringen als marketing-instrument. Dinsdag werden al honderden mensen uit het Kronenburgerpark verjaagd, gisteren werd er heldhaftig gehandhaafd en werden dus bonnen uitgeschreven. Volgens Bruls omdat ze zich niet aan de Coronaregels, dus niet aan de heilige 1,5 m hielden. Dit staat in de Ruttiaanse Telegraaf: Deze krant vindt dat wel goed zo. Die krant raasde en tierde er ook zo op los toen mensen met Hemelvaartsdag naar buiten gingen.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/politie-pakt-grote-drukte-in-besneeuwde-parken-aan/ar-BB1dzb79?ocid=msedgdhp

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Tja.
   Al die steunpakketten die de regering geeft moeten toch weer terug betaald worden.
   Ze spelen wel voor Sinterklaas maar het moet wel weer uit onzer zak komen.
   Linksom of rechtsom, betalen zullen we.
   😉

   Geliked door 2 people

 3. andre zegt:

  haha ja marketing rond de klok. Het ongekozen communistsche WHO doet tijdens het spel de regels aanpassen en de griep heet nu Corona. De griepprik wilde niemand hebben en loopt elk jaar achter de feiten aan. Nu heet het Corona en moet iedereen een gifspuit van Gates in zn reet krijgen met als marketing slowgun. We willen toch niet weer in die ellendige lockdown. Ratten zijn het.

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  Civid de enige pandemie tegelijk over
  de hele wereld begon.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Brusselse grootafnemers van de farmaceutische industrie komen binnenkort met hun vaccins op TelSell, twee voor de prijs van één, of gratis bij een elektrische tandenborstel of tas biologische boodschappen, het verplichten van de vaccinatie gaat heden misschien nog tegen bepaalde grondwetten en mensenrechten in, maar daartegen heeft men tenslotte de EU opgericht, het opleggen van een dwingend karakter voor de institutionalisering van een Marxistische politiestaat, met avondklok……..als patiënten in een gesloten inrichting…met bewaking.
  Ik kan goed relativeren en ik wijs ze vaak de les, Ik sla de spijker op de kop, totdat ik weer besef, dommer kan het niet.
  Ik heb twintig jaar zitten tobben en toch kom ik er niet uit, Ik pieker mij onnozel, totdat ik weer besluit, dommer kan het niet…..

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s