Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Patrick V. Rijn“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stem PVV!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. neilsven zegt:

  Tuurlijk we moeten Nederland de-islamiseren en heel snel want het gaat niet goed.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   neilsven; dat gaat niet lukken, want Nederland is verworden tot een bananenrepubliek alwaar een buitenlandse Deepstate Rutte instrueert hoe Nederland geregeerd dient te worden. Dit loopt via verschillende kanalen zoals de E.U. in Brussel, het RIVM en het OMT. Rutte doet dit maar al te graag hopende op een grote beloning als het karwei geklaard is. Maar ze zullen hem na afhandeling van zaken gaan ombrengen daar hij niet meer nodig is en omdat hij teveel weet.

   Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Bijna alle populistische partijen in Europa, waaronder de PVV en de AfD, die ik beide waardeer, spraken zich aan het begin van de zogenaamde pandemie uit voor een harde lockdown, zonder er rekening mee te houden dat de eenmaal ontnomen vrijheden niet zo gemakkelijk zullen worden teruggegeven. Des te gênanter omdat deze partijen allemaal in de oppositie zitten en de regeringen carte blanche gaven om de grondrechten in te perken.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Dat was nadat de regering geweigerd had om tijdig quarantaine maatregelen te nemen, er nog niets over besmettelijkheid en letaliteit van het virus bekend was, en er met een lockdown mogelijk nog iets te bereiken viel.
   Appels en peren…

   Like

   • droevige mof zegt:

    De bedoeling was goed, het resultaat is slecht. We zitten al een jaar in DDR-achtige omstandigheden. Als politici nu zeggen “Ich habe es nicht gewusst”,dan is dit argument opgebruikt, althans in Duitsland

    Like

   • Ravian zegt:

    Als ze begin vorig jaar een effectieve quarantaine van China hadden ingesteld dan was dit virus waarschijnlijk niet tot hier gekomen, maar de bevriende (KLM) aandeelhouders van Rutte & Co zagen dat natuurlijk niet zo zitten, en daarom zitten we nu voorgoed met dit virus opgescheept.
    Toen dit (mogelijk extreem dodelijke) virus aldus in Nederland gearriveerd was had het mogelijk nog gestopt kunnen worden, maar Rutte & Co riepen dat carnaval toch in kleine groepjes gevierd werd, waarna het aantal besmettingen explodeerde, dit is de periode dat Wilders en Baudet (zeer terecht) om een lockdown riepen.
    Inmiddels is gebleken dat Corona prima te genezen is, maar het partijkartel bevalt de macht die de aangeprate angst voor dit virus ze oplevert wel, en de zakken van hun broodheren, de globalisten, stromen ondertussen lekker vol, en daarom wil Wilders nu dat er een einde aan de lockdown komt.
    Bij affaires zoals deze kun je acties niet loskoppelen van de tijd, zo is reanimeren ook een goede actie, maar niet als rigor mortis al is ingetreden.
    En daarom classificeert het regeringsbeleid inzake Corona als volslagen faalbeleid, goede beslissingen op het foute moment zijn namelijk ook foute beslissingen, en het Corona beleid hangt dus van foute beslissingen aan elkaar.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Gelooft Geert Wilders niet in de great reset agenda achter covid 19? Ook niet in het build back better verhaal en de new green deal van socialist Timmermans. Je bezit niets en bent toch gelukkig is de nieuwe brainwash propaganda slogan. Dat al deze achterbakse plannen gebruikt worden om het failliete finacieële systeem van de elite te redden. Gelooft Geert ook niet in het verhaal dat vaccinaties voor mensen onder de 70 helemaal niet nodig zijn en dat vaccinaties voor mensen boven de 70 zelfs gevaarlijk zijn en daarom beter niet gedaan kunnen worden. Sterker vaccinaties met het mRNA vaccin (dat geen vaccin is) kunnen het beste helemaal achter wege blijven. Het hele vacinatie verhaal met de flinterdunne onderbouwing en de definitie verandering van pandemie (van aantal doden naar aantal infecties) en groepsimmuniteit. Immuniteit niet meer op basis van infectie en beter worden maar veranderd naar immuniteit door vaccinatie) geeft alle aanleiding om te denken dat er komplotten zijn gesmeed. Deze ronde stem ik niet op Wilders. Mijn stem gaat naar van Haga. Hij heeft het juiste verhaal en boodschap in deze bizarre tijd waarin we leven. Democratie is defacto afgeschaft en we leven in een democratische illusie. Ondanks moet ik gaan stemmen al is het maar voor mijn eigen gevoel toch nog iets gedaan te hebben.

  Geliked door 3 people

 5. bobzelf zegt:

  DUS OP HET MOMENT !!
  DAT U , LID VAN DE DOMBOOS, DE HERSENDODEN, DE LOBOTOMY PATIENTEN

  NIET MEER LANGS DE TEST STRATEN GAAT !!

  ZIJN ER GEEN BESMETTINGEN MEER !!!!

  JOHHH, OME BOB , WAT GENIAAL

  DUS HOESTEN ?? KOUDJE ?? , LOOP NEUS ?

  TRAP ZO’N GOEDKOPE CHINESCHE TERMOMETER IN JE REET

  EN KIJK WAT ER AAN DE HAND IS !!!

  EN GA NIET ALS EEN MONGOOL ZO’N STAAF IN JE HERSENPAN LATENDRUKKEN

  EN GAAT ALLES WEER OPEN ..

  HOE DOM BENT U EIGENLIJK ??

  WAS IQ 19.8 GEWOON DE WAARHEID .????.

  HEEFT U 1 HERSENCEL MEER DAN EEN KOE, ANDERS SCHEET JE OOK DE HELE KEUKEN ONDER ???

  HET LIJKT ERWEL OP HE ??

  SNAPPU , DE WET VAN DE GROTE GETALLEN ??

  100.000 TESTEN 5000 BESMETTINGEN
  300.000 TESTEN 15.000 BESMETTINGEN

  EFFE DOORGAAN NOG ,EN DAN OOK NOG MET EEN TEST , DIE OVERAL BEKEND IS , DAT HIJ NIET WERKT

  HUGGIE

  OOM VAKSIEN

  Geliked door 1 persoon

 6. Emmy zegt:

  Beetje vreemde tegenstrijdige quote, boodschap.
  Afgevinkt ✅, voldoet, aan het wakker zijn.
  Maar niet afgevinkt ❌, voldoet dus niet!! aan geen onzinnige complottheorieën!!

  Is dit een grap?
  Of een gevalletje recht in je gezicht zeg ik het maar even duidelijk…

  Of mis ik iets?

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Stem PVV. Alwaar Geert Wilders (begin vorig jaar) een nog strengere lockdown voorstelde dan Rutte zelf. Voor geen stellingname tegen, maar eindeloze debatten met de rest van de tweede kamer over Coronamaatregelen. Voor het inzetten van het leger tegen relschoppers. Voor het weigeren van kinderen in de opvang die niet gevaccineerd zijn. En wie weet waar die goochemerd nog meer in mee zal gaan. Stemmen op het FVD dan ? Die stemde met de rest van de tweede kamer mee om de grenzen open te houden en ook voor kinderen in de opvang weigeren die niet ingeent zijn. Dus het FVD is ook al niet meer te vertrouwen. De politiek heeft voor mij helemaal afgedaan. En, we zullen kennis gaan maken met The Great Reset, of we het nu leuk vinden of niet….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s