Weg met de EUSSR!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbronl.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Weg met de EUSSR!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou nog een paar weken wachten zodat in de achterkamertjes beloften kunnen worden gedaan en binnen no time draaien ze weer bij.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Tja onze gemanipuleerde D66 robot en opperkwal Jette was vanochtend uiteraard al gast bij de propagandazender WNL met dit voorstel. Wat willen die idioten van D66 zomaar de grondwet veranderen we zitten al meer dan genoeg vastgeketend aan het falende bolwerk EU door het lidmaatschap dat is al triest genoeg. Maar ja D66 wat moet je er mee een partij die alleen al de omhoog gevallen Kaag in het zonnetje zet met uiteraard de volle medewerking van de NPO en de linkse media maar ondertussen smijt de Palestina lover met ons belastinggeld aan o.a. terroristische Palestijnse organisatie, een linkse ziekelijke Ollengren die destijds pleitte voor de republiek Amsterdam door zich van het koninkrijk af te scheiden, Ollengren die de de moordenaar is van alles wat met democratie te maken heeft. Kortom de waanzin van Duivels66 spreidt zich teveel over onze samenleving uit dus de eerste prioriteit is om maart a.s. met deze club die Nederland haat maart a.s af te rekenen Deze ziekelijke linkse club heeft geen enkele toegevoegde waarde voor de Nederlandse samenleving.

  Geliked door 3 people

 3. Ravian zegt:

  “Verder moet het een ondoordacht uittreden uit de EU voorkomen.”

  Ach gut, het “plebs” moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden.
  Ondemocratische elitaire arrogantie van werkelijk choquerende proporties.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Ravian iedere keer als je denkt het kan niet nog gekker…. wordt je toch verrast, deze zwarte politieke partij, is de realiteitszin al zo lang voorbij dat ze niet eens meer beseffen dat het nog wel bestaat buiten hun om… zootje narcisten…

   Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  DIE KECH
  IS ECHT LEVENSGEVAARLIJK

  KILL THE BASTERD

  OOM GEEN ID 66

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Nee een ondoordacht opnemen in de grondwet dat is het. Je zou ze met een knuppel in de nek willen slaan die dat willen. Wat een duivelsvolk deze D’666 tigers.

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  Alles in Nederland verloopt tegenwoordig ongrondwettelijk. Mondkapjes zouden in eerste instantie niet nodig zijn, maar daarna werden ze opeens verplicht. Hetzelfde gaat volgens mij gebeuren met een lidmaatschap voor de E.U. opnemen in de grondwet. Als de tijd daarvoor rijp is gaan ze ons weer opnieuw een oor aannaaien. Hoeveel vrijheden hebben we al niet moeten inleveren ? De trein van Erdogan stopt pas als we in een totale dictatuur zitten.

  Geliked door 1 persoon

 7. hans zegt:

  We moeten in de grondwet zetten dat alle vormen van socialisme of communisme en corporatisme verboden is!

  Geliked door 2 people

 8. top of flop zegt:

  D66 is een partij, die je liefst in de handboeien slaat, zodat zij jou kunnen besturen, jouw arbeid exploiteren.

  Like

 9. koplampkapot zegt:

  Zo te zien slaat de Tweede Kamer nu eens een keer niet de plank mis, op de Heksenpartij na dan. Dat mag ook wel eens gezegd!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Sneaky people.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De enige wet die Brussel onderaan onze grondwet wil zetten is ‘ Met deze wet worden alle bovenstaande wetten en regels onderdanig en overbodig’, net als in een oorlog waar de grondwet niet meer geldt……het is geen annexatie of samenwerking maar een vijandige overname, een bezetting en een capitulatie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s