Horror: Dit zijn de 15 belangrijkste doelen van de politiek van Merkel

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Er is waarschijnlijk geen enkele bondskanselier van Duitsland die sinds 1945 de mensen zo vaak en zo schaamteloos belogen en misleid heeft als Angela Merkel. Daardoor heeft zij langzamerhand niet alleen binnen de CDU een machtspositie ingenomen, die het haar – samen met de perfide geïnstrumentaliseerde coronacrisis – mogelijk maakt om steeds vaker de kat uit de zak te laten.

Dr. Hans Penner staat al jaren bekend om zijn korte, vaak grove, ondiplomatieke, maar toepasselijke open brieven aan belangrijke Duitse politici. In een van zijn nieuwste brieven aan bondskanselier Merkel uit hij het vermoeden dat de burgers in toenemende mate de politieke doelen van Merkel doorhebben:

 1. U hebt uw doel bereikt om de Duitse stroomprijzen tot de duurste ter wereld te maken.
 2. U wilt onze stroomvoorziening ruïneren.
 3. U hebt bijna uw doel bereikt om de hoogontwikkelde Duitse kerntechniek te vernietigen.
 4. U wilt de economie van de middenstand decimeren.
 5. U wilt de verarming van de bevolking.
 6. U wilt de sociale markteconomie vervangen door socialistische planeconomie.
 7. U wilt van de EU een socialistische republiek maken.
 8. U wilt de weg plaveien voor een socialistische wereldregering.
 9. U wilt Duitsland als nationale staat afschaffen.
 10. U wilt het rechtswezen politiseren.
 11. U wilt de grondrechten beperken.
 12. U ondersteunt het uitsterven van de Duitsers.
 13. U wilt de christelijke cultuur van het Avondland afschaffen.
 14. U wilt Duitsland islamitisch maken.
 15. U bent tegen Israël ingesteld.

In de uitvoering van haar doelen zou de bondskanselier, aldus Dr. Penner, “ondersteund worden door de Evangelische Kerk, door de Centrale Raad van de Joden, door talrijke private en staatsorganisaties, door de CDU, door de CSU, door de SPD, door de Groenen.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Horror: Dit zijn de 15 belangrijkste doelen van de politiek van Merkel

 1. Frits zegt:

  Vervang Merkel door Rutte en Du in NL. 1 pot nat

  Geliked door 3 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Nee, dat wil zij niet alleen. De Duitse kiezer laat het haar doen. Zonder mandaat kan zij wel naar de maan willen maar de kiezer zorgt er voor dat dat niet gebeurd, of in dit geval wel gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Dat heeft u toch wel gezien in Amerika neem ik aan. Trump WERD en wordt op handen gedragen door het gewone en werkende volk, die ook wil dat er gerechtigheid is. Maar zit hij er…..NEE! Hoe zou dat nou toch komen. NIET DOOR DE STEMMERS MAAR DE TELLERS!!!!
   Als het eerlijk was gegaan hadden we overal in de wereld nu een veel conservatiever beleidgevoerd zoals Trump bezig was. MEER WERK, MINDER MIGRATIE, GEEN KLIMAAT LEUGENS, GEEN LEUGENS OVER DE GRIEPGOLF, MINDER BELASTINGEN, BEHOUD VAN MENINGSUITING VRIJHEID EN EEN GELUKKIG LEVEN. STOP HET DOEMDENKEN.

   Geliked door 4 people

  • mahoog zegt:

   Gebeurd in Nederiglandje óók,niettan vvd kiezertjes?

   Geliked door 1 persoon

 3. Henk zegt:

  Wij zitten met de schoothond van Merkel hier opgezadeld

  Geliked door 3 people

 4. andre zegt:

  Merkel haat Duitsers maar haat ook Duitsland dus wat doe je dan? Alles opslot gooien de Duitsers achter de voordeur trappen en op 29 December 2020 de hele handel weggegeven aan China. Nu alleen nog eventje volhouden met haar uitstervingsbeleid. Merkel is communist net als Rutte onder klaus Schwab

  https://www.wiwo.de/politik/europa/investitionsabkommen-zwischen-eu-und-peking-merkels-last-minute-deal-mit-china-und-seine-folgen/26757104.html

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Stasi/nazi zwijn merkel stuurt ook met het binnenhalen van miljoenen soldaten van allah aan op een oorlog in europa.Zij heeft onder alle belangrijke steden in duitsland ondergrondse bunkers laten bouwen die met elkaar verbonden zijn met tunnels.Deze bunkers zijn nog luxer dan 5 sterren hotels,en voorzien van voedsel en drinken voor vele jaren.

  Geliked door 4 people

 6. LUCIA zegt:

  Een verhaal over licht en donker;

  Ik ben er niet speciaal uitgebreid in gedoken maar als leesverslaafde, ontkom je niet aan belangrijke zaken z.a. de 2e W.O.en omdat ik van joodse komaf ben ( oude lijn, matriarchaal en waarschijnlijk ook mijn vaders lijn… ook al weet ik dat niet 100% zeker) ben ik ook daar een beetje ingedoken. Je hebt de khazarian joden en de z.g echte joden, de khazarians zijn van oudsher de oude opponenten in het spel van de fallen angels oftewel luciferiaans/satanisch en de creator( niet te verwarren met god uit het oude testament en tevens de haatgod van de meeste godsdiensten). Jezus was een gedeeltelijk mislukte update om ons los te wrikken van het oude godsidee en ons warm te maken voor een nieuwe versie daarvan, de Creator/Schepper en een god van liefde). Vandaar ook de verwarring, zie ook in het stuk hierboven van Joden.. die tegen joden vechten, vandaar ook dat 2 wereldoorlogen en aardig wat kleine oorlogen in Europa gewoedt hebben, vanwege het feit dat het grootste gedeelte non-khazarians dus de echte joden in Europa en Amerika zitten .
  De reden van al de haat en het eugenetische programma wat loopt voor Europa en Amerika( een groot deel amerikanen bestaat uit ex-Europeanen die geëmigreerd zijn daar naar toe) heeft puur te maken met het decimeren van een bloed en genen lijn pakket, speculaties over het waarom stellen dat het gaat om een Jezus-lijn in de toekomst uit te wissen het moet hier perse een hell-hole blijven en in handen van de echte Hell’s Angels .
  Overigens ik ben geen voorstander van welke gevestigde religie dan ook hier op aarde, omdat het volledig geïnfiltreerd is en vanaf het begin, door de Fallen angels, de islam noemt ze de Djinn en andere culturen hebben ook namen voor ze.
  Als het ze uitkomt kunnen ze iedere vorm aannemen en ik prefereer de naam de Archons voor ze..op het moment dat je goed bezig bent om jezelf richting het licht te ontwikkelen, kom je ze tegen op je pad, verkeerde mensen worden op je pad gegooid, ellende, ziekte etcetera, ga gewoon door, laat je niet teveel hierdoor afleiden, ze hebben hier op aarde teveel macht maar de lichtwerkers zijn sterker dan ooit en niet voor niets zo sterk, op dit moment in de tijd waar we door duisternis omringt worden.
  Aarzel daarom niet als je het licht in je voelt, het zal je leven moeilijker maken dat is waar maar als we er niet voor vechten, zal de aarde voor altijd of nog eens duizenden jaren in duisternis gehuld blijven.
  Laat het licht niet doven, het licht is een pact tussen jou en het hoogste wat er is, als je het pad van het licht volgt, zal je altijd de waarheid weten in je hart… voordat het in de kranten verschijnt, wees niet bang ook al vallen ze je aan, het is hun angst die maakt dat ze je aanvallen, niet het jouwe.
  Wees een onbevreesde warrior/strijder/ridder want het uur is nu en niet in een verre toekomst , bedenk ook bij alles wat zij u laten zien, dat het grootste deel zo niet alles op bedrog berust en de Archons beschikken over superieure technologie vergeleken bij wat wij als mensen kunnen.
  Heel veel wat u tegenwoordig zo maar aanneemt en wat u aangeleerd is, berust op leugens !!!
  Wees sterk en wees lief voor uzelf… anderen zullen dat helaas niet zijn.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   “Wees sterk en wees lief voor uzelf… anderen zullen dat helaas niet zijn.”
   Mijn moeder had vele “gezegden” of “spreekwijzen” die ik buiten de huiselijke kring maar zelden tegenkwam, één daarvan was;
   “Een mens moet zichzelf kietelen want een ander doet het niet”

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   LUCIA.Ben blij met u verhaal,er zijn veel mensen die denken dat de echte joden achter veel ellende op de wereld zitten wat absoluut niet zo is.De rijkste,machtigste en meest invloedrijke figuren op deze aarde zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) ook wel bekend als de deepstate,de cabal,illuminati.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ondanks al dit geleuter wordt het toch weer weekend. Lucia, ben jij soms familie van Jomanda?
   Shabbat Shalom allemaal.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Harry zegt:

    Zie dat soort gezever ook niet zitten , heer Köhler .
    Godsdienstwaanzin , geloof in allerhande goden , satans en demonen , je wordt er toch tureluurs van ?
    Ik zit meer op de Wilders toer : geen onzinnige complot theorieën , wél wakker .
    Raar verschijnsel dat haast altijd hand in hand gaat , religie en waanideeën .

    Oftewel gelovigen zijn zó labiel dat ze in alle onzincomplotten geloven .

    Straks maken ze ons allemaal nog voor complotwappies uit , ik wil daar niet bij horen .
    Ze berokkenen ons schade !

    Like

 7. Kees zegt:

  Alle politici zijn inmiddels niet meer dan trekpoppetjes van de echte machthebbers zoals de WEF, zie het artikel “Wie is Klaus Schwab…?”.

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Kees ,Rutte heeft van deze enge man Schwab de Global citizen Award ofzo ontvangen zit hij naast dame Maxima op de foto die hier vaker staat
   Je had dat zelf voldane smoelwerk moeten zien, zijn onderbroek zat om het netjes te zeggen even veel te strak….
   Waar zijn we mee opgescheept, en van deze ego tripper Rutte zijn we nog lang niet af,het stemmen zal worden uitgesteld, maakt toch geen flikker uit ,we lopen voor Jan L.L tzt voor niets naar de stemlokalen, is alleen voor de bühne dat we denken dat we gestemd hebben
   Er is al lang beslist dat we Rutte 4 krijgen want het land is nog niet helemaal naar de kloten
   Trouwens even niet met dit artikel te maken ze willen jongeren meer vrijheden geven ik gun ze dat wel maar de rest van de bevolking trekt het hoe het er nu voorstaat ook niet lang meer dus bepaalde groepen eerst vrijheden geven vind ik niet kunnen
   Er zijn genoeg ouderen die alleen wonen en dagen lang niemand zien, die zitten thuis weg te kwijnen, ik zie regelmatig groepjes jongeren lopen die de grootste lol hebben is prima maar voor alle leeftijdsgroepen is het ook afzien

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Kees.Dit is al decennia lang zo,politici zijn marionetpoppen,mensen bij justitie,de M.S.M. etc.Die klaus schwab is lid van de (nazi) bilderberg groep,deze groep is mede opgericht door nazi/sser nepprins bernhard,beatrix van amsberg is decennia lang voorzitster geweest W.A. en maxima zijn bilderbergers.Heel veel leden van de (nazi) bilderberg groep zijn leden van koningshuizen,vrijmetselaars (politici) en CEO,s van multinationals.

   Geliked door 1 persoon

 8. mahoog zegt:

  Al vele jaren niet echt beinvloed door mijn omgeving ,wonende hier op mijn hellinkje in Brasil,vriendelijk wuivend naar mijn buurtjes(thats all) denk ik het hele politieke zootje aardig door te hebben,en hopend dat er niet verder gesloopt word aan mijn kleine pensioentjes,zal ik de eindstreep wel halen zónder honger te lijden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  De EU ten voeten uit.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  LUCIA.Ben blij met u verhaal,er zijn veel mensen die denken dat de echte joden achter veel ellende op de wereld zitten wat absoluut niet zo is.De rijkste,machtigste en meest invloedrijke figuren op deze aarde zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) ook wel bekend als de deepstate,de cabal,illuminati.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  De sloopster, dictator en misdadigster tegen de menselijkheidd Merkel die kans heeft gezien binnen Europa een totale chaos te creëren en inmiddels heel wat doden op haar geweten heeft zou allang streng veroordeeld moeten zijn door een tribunaal tot jaren gevangenisstraf zodat ze nog weinig kans had om Europa nar de totale afgrond te laten afglijden ook al die Merkel hielenlikkers zoals Rutte zijn hun functie niet meer waardig zij zijn mede de oorzaak van de grote chaos binnen Europa.

  Geliked door 1 persoon

 12. willem zegt:

  Niks news, dat is wat alle westerse regerings leiders willen, met uitzondering van de oost europeese landen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s