“Ondanks corona zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen”

(Vertaling: E.J. Bron)

Interview met Beatrix von Storch (AfD)

Het initiatief “Burgerrecht Directe Democratie” informeert de burgers in een campagne over de actuele massamigratie naar Duitsland, die ondanks alle coronamaatregelen onverminderd doorgaat.

Freie Welt: Mevrouw von Storch, is de actuele asielpolitiek volgens u tegenstrijdig aan de coronapolitiek en de Merkel-lockdown?

Beatrix von Storch: Natuurlijk. Dat is immers heel duidelijk. Terwijl de Duitsers vanwege corona hun woonplaats niet mogen verlaten, staan de grenzen voor asielmigranten open als schuurdeuren. Ondanks corona zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen. Terwijl Duitse burgers hun familie en vrienden niet meer mogen bezoeken, als die in een andere stad of 15 kilometer verwijderd wonen, doorkruisen jonge mannen uit Afghanistan het hele Midden-Oosten en trekken zich daarbij geen snars aan van de Dublin-verordening of de derde staten regeling.

Om wat voor asielzoekers gaat het overwegend? Waar komen ze vandaan?

Het grootste aantal van hen komt uit Syrië, Afghanistan en Turkije. Er komen echter ook veel asielzoekers uit Afrika. Die komen vaak via Spanje en Italië naar Duitsland.

Gaat het vooral om bepaalde leeftijdsgroepen?

Inderdaad. 73% van de asielaanvragers was jonger dan 30 jaar, en 54% was officieel minderjarig. Inmiddels is de bewering “minderjarige” te zijn de sleutel tot de toegang in de Bondsrepubliek. Dat is in zekere zin een vorm van morele chantage. Want wie zou het durven om aan kinderen en jongeren bescherming te weigeren? Terwijl veel van deze zogenaamde “jongeren” in hun land van herkomst al getrouwd zijn of zelfs kinderen hebben. De autoriteiten zijn tot nu toe vaak niet in staat om de echte geboortedatum van de asielzoekers vast te stellen.

Waarom komen er op dit moment zoveel onbegeleide minderjarige vluchtelingen naar Duitsland?

Omdat hun families weten dat ook zij, als hun kind eenmaal in Duitsland is, via de gezinshereniging later comfortabel met het vliegtuig kunnen komen.

En de regering maakt geen eind aan deze ontwikkeling?

Integendeel! Linkse ideologen, proasiel groepen en de pers werven er ondanks corona onophoudelijk voor om de beperkingen voor de gezinshereniging op te heffen en de sluizen zo mogelijk helemaal open te zetten. In de herfst heeft de Duitse Bondsdag met de stemmen van de CDU/CSU, SPD, FDP en Groenen de uitbreiding van de gezinshereniging besloten. Meer mensen uit niet-EU-landen dienen de mogelijkheid te krijgen om naar hun familieleden in de Bondsrepubliek te komen. Volgens persberichten eisen politici van de SPD om de bestaande beperkingen voor “subsidiair bescherminggerechtigde vluchtelingen” op te heffen en het hen toe te staan hun familie over te laten komen. Onder “subsidiair bescherminggerechtigd” vallen alle asielzoekers en vluchtelingen die vanaf 2015 naar Duitsland zijn gekomen. Dit zou het dus aan honderdduizenden, zo niet miljoenen migranten toestaan om legaal Duitsland binnen te komen.

Wat kost de Duitse belastingbetaler zo´n onbegeleide “minderjarige” vluchteling eigenlijk?

Aan de kosten is sinds het jaar 2015, het jaar van Merkel´s grote grensopening, niet veranderd. De kosten voor de onderbrenging en verzorging van een onbegeleide jonge vluchteling bedragen tussen de € 8000,- en € 9000,- in de maand. Dus tussen € 96.000,- en € 108.000,- per jaar per vluchteling.

Daar kunnen autochtone gezinnen met kinderen en een laag inkomen alleen maar van dromen

Inderdaad.

En wat doet u met het initiatief “Burgerrecht Directe Democratie” om de burgers te informeren?

De meerderheid van de burgers krijgt van de ontwikkeling überhaupt niks mee. Daarom moeten we hen aanschrijven en informeren met brieven, nieuwsbrieven, artikelen en acties. Zo verhogen we de druk op de politiek in het superverkiezingsjaar 2021. We moeten de politici van de Merkel-regering in de gaten houden, de burgers over de achtergronden informeren en het democratisch protest organiseren.

Mevrouw von Storch, bedankt voor dit gesprek.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Ondanks corona zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen”

 1. Bas zegt:

  België
  Sssstt!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Alleen kogels houden ze tegen.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En niet alleen in Duitsland. Maar het meest idiote ervan is kun je toch wel zeggen dat het bijna dagelijks in het nieuws is en de bevolkingen laten zich dus eenvoudigweg opsluiten.
  Bedenk dan hoe achterlijk dat is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit zegt:

  Het permanente schuldgevoel dat de Duitsers hebben over de oorlog maakt dat ze zich als super weldoeners gaan gedragen. Te beginnen met de Willkommen politiek van Merkel en nu met het grote aantal “Reddingsschepen” schepen op de Middellandse Zee.Gefinancierd door Duitse Kerken die goed bij kas zitten omdat iedere Duitser een Kerkbelasting moet betalen.En al die jongelui willen naar Duitsland want inmiddels hebben ze daar al gevestigde familie.De familie komt later per vliegtuig. Waar zijn ze mee bezig. ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s