WIE IS KLAUS SCHWAB…?

99% van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen. Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken. Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever.

Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks, maar ook heel erg gevaarlijk. Want het lot van de mensheid in handen van dit soort lieden moet op den duur tot grote brokken gaan leiden. Maar omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen, is het lastig om de oorzaak van wereldchaos te duiden. Maar die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje. De kwade machten hebben gewoon een naam en ze manifesteren zich naar politici. Je kunt als burger in deze moderne tijd kennis nemen van deze manifestatie die eigenlijk al heel lang speelt. Als je je een beetje verdiept en je niet laat afleiden door fabeltjes en non informatie van de NOS en de mainstream media.

In 1970 richtte Klaus Schwab het World Economic Forum (afgekort WEF) op. Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor “Globalization”; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om “Global Control” vorm te geven. Nationale politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld. Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft

Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Zo’n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereldgeschiedenis. Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor “The Great Reset”. Zijn boek “Covid-19: The Great Reset” staat vol met plannen. Ook de Covid-pas moet ingevoerd worden; via een bloedscan komt er intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger.

In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.) etc. Het vervolgplan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan Trans Human Agenda, waarin mens & technologie samensmelten Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief kabinet Rutte) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was “Globalization 4.0” met videopresentaties, lezingen én trainingssessies.

Het WEF voedt het Brusselse netwerk, waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen. WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open.

Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda. Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in 100% schijndemocratie Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers (waar Klaus er ook één van is) , George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen etc. zijn in hun bezit en van hen afhankelijk. Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%! De WHO heeft diepe banden met de vaccinindustrie; Bill Gates was al (vanwege zijn passie voor vaccins) investeerder in 7 vaccin bedrijven. De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie ‘proeftuinen’ (India & Afrika) hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen ‘Tetanus’ vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar. Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat de-populatie het doel was, waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.

Onder Gates krijgt de WHO in 2017 dhr. Tedros (aangeklaagd voor genocide in Ethiopië) als nieuwe directeur-generaal (hij wordt de ‘trekpop’ van Gates genoemd). Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner die van ons land 350 miljoen donatie kreeg) én van project ID2020; bedoeld om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties. Het Bill Gates project id2020 is door het WEF omarmd en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner

Op 20 maart jl. stelt minister Hugo de Jonge (ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis) Feike Sybesma (WEF-comité member) aan als ‘onafhankelijk coronagezant’ om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden. Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar zijn broer Hans de CEO van is. Hugo bestelt direct al voor honderden miljoenen. Kabinetten in westerse landen werken (samen met WEF-multinationals) collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan een ernstige vorm van kiezersbedrog.

Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven. Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking geen cent meer in te brengen heeft.

Het is van belang dat zoveel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab en Co (World Economic Forum) allemaal al planklaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gehersenspoeld om de WEF-doelen mogelijk te maken.

De focus bij burgers moet al lang niet meer liggen op de Corona hoax, en hoe gevaarlijk deze wel of niet is. (Covid vormt – op zich – geen enkele bedreiging). Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding die deze elite miljardairs graag willen. De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen dat we de focus op Corona houden. Elke 2 weken een nep Corona persconferentie (gebeurt in elk land) met veel onzekerheid, angstpraat en leugens

Ondertussen wordt de bevolking in de rug aangevallen om te worden lamgelegd. Tijd voor inzicht en de blik op waar het vandaan komt en de massale wake up!

Bron:
facebook.com
(h/t “Weethetwel”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op WIE IS KLAUS SCHWAB…?

 1. Bob Fleumer zegt:

  Lieden als Klaus Schwabber kunnen alleen gestopt worden door ze fysiek te blokkeren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Skeptic_70 zegt:

  Eigenlijk wordt er al niet eens meer geheimzinnig over gedaan. Velen zien het als een onomkoombaar gegeven, iets nastrevenswaardigs. “You will own nothing and you will be happy”. Met de nadruk op “You” Wie bezit straks alles dan? Vanuit het perspectief van WEF is dat “We”. Dit betekent een slavernij van 99,99% van de wereldbevolking. Er zijn er al velen die hiervoor gewaarschuwd hebben. Onze geesten zijn onbewust geconditioneerd door dystopische films zoals The Hunger Games, Mad Max, Pandemic etc. Een van de meest dictoriale en totalitaire regimes ter wereld (China) wordt continu opgehemeld terwijl leiders die zich inzetten voor vrijheid en natonale soevereiniteit worden gedemoniseerd en gesaboteerd. Ik vraag me alleen af wie er opstaat tegen deze coup op de mensheid. In de tijd van de tweede wereldoorlog waren er nog tegenkrachten. Die lijken momenteel wel volledig afwezig of machteloos. De meerderheid van de bevolking lijkt het allemaal niets te kunnen schelen. Het zijn zoals ze dat in Rusland noemen allemaal “Robotniks”

  Geliked door 4 people

  • J. Onno Dekker zegt:

   Wat zal de wereld blij zijn als de hele top vanaf big tech en big farma onder een black rock ligt te slapen! Tot in de eeuwigheid.
   Wat zal Nederland blij zijn als van Dissel, Rutte, Sigrid en Marion Koopmans in een new wave, a vanguard verdrinken.
   Deze geestelijk gestoorden moeten uitgeschakeld worden willen we overleven.
   We zullen hier lokaal moeten beginnen, samen de stoepjes schoonvegen en de stront het riool invegen.

   Mondiaal gezien hoop ik zelf op een verstandige en snelle actie van Rusland op
   een aanval door vanguard en blackrock.
   Een bomb them to a black out forever!
   Met helaas vele onschuldige slachtoffers,
   maar ook doorgedraaide psychopaten in de wereld van de triljardairs, althans te hopen.

   Het zal de zoveelste keer zijn dat Rusland
   Europa redt van een grote reset door de
   ‘bovenbazen’ en hun gekende handlangers.

   dossier: Koningshuizen op onvruchtbare zwarte rotsgrond. Organogrammen

   Goed artikel eer van EJBRON

   Like

 3. htskday zegt:

  Geweldig artikel, precies wat het is..

  Covid is de start, maar tegelijk een rookgordijn om te verhullen voor wat er werkelijk gebeurt / aan de hand is.

  WAKE UP!!!

  Build Back Better… Really?


  (2 min.)

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Gek dat dit soort lui geen last hebben van Corona ,zouden ze soms meer weten?
  Mensen stop met die onzin,en laat je toch niet belazeren door wat van die ouwe lullen.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Je kunt niet altijd iemand beoordelen aan zijn uiterlijk, regelmatig doen we het allemaal wel eens, denk ik toch.
  Ik vind dat hij een onnozel gezicht heeft, zeker op bovenstaande foto, maar schijn bedriegt soms.
  Zo af en toe zie ik beelden van de serie “massa is kassa”, en dacht meteen dat er iets niet klopte.
  Toen mijn vrouw en ik in oktober j.l. een chaletje huurde bij Mierlo liepen we over de prachtige heide en spraken daar lokale mensen, o.a. een opa en oma met kleinzoon, en op gegeven moment ging het gesprek over deze Gilles.
  Wat een domme familie.https://www.kijk.nl/programmas/familie-gillis-massa-is-kassa/Ql03Io4n2Zi
  Die man is de grootste boef van deze streek zei de man, dus op dat moment werd mijn vooroordeel min of meer bevestigd.
  Dat slimheid en intelligentie soms elkaar bijten, ik wil het toch even gezegd hebben.

  Op SBS versprak die kale [ waarom zijn boeven vaak kaal?] Jack van Gelder zich toen hij op de vraag waarom hij spelleider is antwoordde omdat het zo lekker verdient.
  https://www.kijk.nl/programmas/marble-mania/Ufi3nq58r6M

  Zoveel onnozelaars met enorme macht over schaapjes, ik kan er met de pet niet bij.
  En zo zijn er meer voorbeelden, zoals “zeiksnor” droeftoeteren over een gespeelde voetbalwedstrijd, terwijl het een eenvoudig spelletje is, want het duurt 90 minuten en dan blaast de scheids af en heeft Duitsland gewonnen, wat is er zo moeilijk aan.
  Bij schaken moet je je hersens gebruiken, voor zover je die hebt, nog nooit iets van gehoord op de buis, en daar kan je m.i. wel een uurtje over ouwehoeren.
  Btw, mijn vrouw kijkt tv, ik kijk soms mee.
  Overigens, ze zou heel blij zijn met een injectie, voor de gezondheid van ons kleinkind, met de 2e in aantocht.
  OLH heeft rare kostgangers, gelukkig duurt het niet zo lang.
  Naar goede raad luistert ze niet, daarom heb ik haar dit laten zien.
  https://voorzieners.wordpress.com/2021/02/12/harry-mailde-me/
  ONEHUNDREDANDEIGHTY!

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Het uiteindelijke doel van de satanische globalistische elite is een communistische N.W.O. 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta een onderhuidse chip waarmee je kunt kopen of verkopen.Voor de installatie van deze N.W.O. moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 500 miljoen dienen als slaven,george soros is ook lid van de (nazi) bilderberg groep.

  Geliked door 2 people

 7. LUCIA zegt:

  De man heeft het voorkomen van een trieste, slecht ontwikkelde spermatozoïde… die door een heleboel eicellen is afgewezen en hier een flinke knauw aan heeft overgehouden!!

  Geliked door 3 people

 8. LUCIA zegt:

  Schwab zal uiteindelijk leren wat alle leiders met hoogmoedswaanzin leren dat het ergens stopt …een Schwab te ver maar het kan een heleboel mensen het leven gaan kosten.Een heleboel beseffen dat niet want ze weten amper dat ze leven dat zijn de mensen die 12 uur per dag op hun phone zitten of aan een computer.

  Geliked door 2 people

 9. Willie zegt:

  ”Het vervolgplan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan Trans Human Agenda, waarin mens & technologie samensmelten ”
  Zoiets als t volgende dus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s