Nieuwste versie van “De negerhut van oom Tom”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Klara R. Mea“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuwste versie van “De negerhut van oom Tom”

 1. Harry Willemse zegt:

  Duidelijk slavenhouders. Maar goed dat er hier negers naartoe kwamen om hen wat civilisatie bij te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 2. D. G. Neree zegt:

  Zo leefden mijn voorouders inderdaad. Misschien iets minder armoedig, maar met de gedwongen winkelnering en horigheid aan de veenexploitanten (turf) was dat inderdaad een vorm van slavernij. En dan zou ik excuses moeten maken voor slavernij, een praktijk die al sinds mensenheugenis door alle volkeren werd bedreven en waar WIJ IN HET WESTEN een eind aan hebben gemaakt door het te verbieden? Deze farce heft maar één doel en dat is weer mensen tegen elkaar opzetten.

  Geliked door 4 people

 3. Knalkopje1 zegt:

  Ik weet het niet zeker, maar dat zijn waarschijnlijk bewoners van die hut in het veen in Drenthe, Wat hadden die toch een ‘wit privilege’! Daar moeten hun nakomelingen zich toch diep voor schamen en door het stof gaan voor KOZP, BLM en Antifa! Sarcasme uit! De enigen die in de tijd van de slavernij daarvan profiteerden waren de bewoners van grachtengordels en luxe wijken. De rest was straatarm en zij waren zelf halve slaven.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Ik hoop dat dit plaatje beschrijft en ons iets wil zeggen over het feit dat dezelfde groep, die achter de slavenhandel zat nu achter de z.g. white genocide plannen zit en dat zijn de khazarian nep joden en ook nog de elite daarvan en niet de gewone mensen…al die kopstukken op het wereldtoneel bijna allemaal khazarian elite ook de bankiers-top . Ik wil hiermee niets ten nadele zeggen over joodse mensen ben zelf ook joods, nogmaals het gaat om de khazarian -elite.
  De meeste slavenhandelaars waren uit joodse kringen, voornamelijk maar niet uitsluitend khazarian. het was gewoon de beste en snelste manier om rijk te worden..het leed dat ze ermee aanrichten interesseerde ze niet en kom me niet aanzetten, met verhalen over slavernij ook in Afrika, ja er zijn vele vormen van slavernij geweest over de hele wereld, meestal was het een tijdelijk iets en konden mensen daarna de vrijheid herkrijgen en vaak kregen ze ook nog wat mee , een huis een soort startsituatie om een bestaan op te bouwen.
  De slavenhandel z.a. in Europa en Amerika plaatsvond was beduidend anders, veel wreder en met veel meer negatieve impact dan voorheen. Ik heb hier ooit een uitgebreide studie naar gedaan en een paper over geschreven… door diverse verhuizingen, ben ik veel kwijtgeraakt, ook die materie . Ik praat dus alleen maar uit wat er rest daarvan in mijn geheugen en het voortschrijdende inzicht over de rol van de khazarian-elite zie ook o.a. Henry Makow hierover.
  Nogmaals dit is geen aanval op gewone joodse mensen, we hebben het als menselijk collectief maar ook als subdeel daarvan moeilijk genoeg, het laatste wat we nodig hebben is verdeeldheid, nu meer dan ooit moeten we een vuist maken… en ik wou dat meer mensen dat zouden kunnen inzien.
  We zijn allemaal mensen.. we bloeden allemaal, we worden allemaal geboren en we gaan allemaal dood maar ondertussen met mekaar leven blijkt heel moeilijk te zijn

  Geliked door 2 people

 5. arthurschop zegt:

  Extreem links en extreem groen willen nu ook verbieden de opera van Gershwin “Porgy and Bess”
  nog uit te voeren.

  Like

 6. Asgard zegt:

  Lucia schrijft
  Maar ondertussen met mekaar leven blijkt heel moeilijk te zijn.
  Klopt Lucia,…wel met hegeliaanse schaakspel blijft het moeilijk zoniet onmogelijk,….de Askenazi/Khazxaarse maffia doen er ook alles voor om overal verdeeldheid te zaaien, over de gehele wereld strekt hun tentakels zich uit, nu is het Westen aan de beurt USA/Europa, De protocollen van Sion zijn gewoon dikke waarheid,…het maakt mij niet uit of die tegen Aliens, Indianen, Europeanen, Joden, Moslims zijn gericht,..Feit is ze zijn geschreven en hebben zeker een duidelijke doel en eindbestemming, en ze zijn ZEKER HEEL ACTUEEL,….zo zijn wij (Aardse bewoners) vee of goyim en wij vertoeven hier maar tijdelijk volgens hen,…dan vraag je je af wie zijn ZIJ als wij hier maar tijdelijk vertoeven,…alleen al met het woord tijdelijk rijst bij mij de vraag wat zijn ZIJ voor wezens dan,…wanneer je dan de Protocollen leest kan ik er 1 ding duidelijk uit opmaken, dat zij die de dingen uitspreken niet aards van orgine kunnen/hoeven te zijn, wellicht gereincareerd in het menselijke lichaam en telkens weer herboren worden in volle overvloed aan macht om de wereld te besturen om zo uiteindelijk de macht te behouden van het begin af aan,….ook de manier van spreken en schrijven binnen de protocollen heeft een diepe haat tegen ons mensen (aardbewoners). Ik kan uren doorgaan met schrijven,….maar zeker is dat de echte Joden misbruikt worden door deze bloeddorstende zichzelfnoemende Joden, maar geen Joden zijn,….zij zijn de werkelijke satanisten die ook hun vader dienen,….christenen. joden, moslims enz enz,…alles word tegen elkaar opgezet zodat wij elkaar gaan afmaken en zij die dit veroorzaken nooit kunnen worden ontdekt, en zo steeds weer word de mensheid blind gemaakt, door haat aangezet/gedreven,…zij kennen ons zo goed dat ze precies weten hoe ze ons emotioneel kunnen raken,….steeds weer komen ze met dezelfde truuckjes naar buiten,….immigranten volgooien in een bestaande cultuur om de bestaande cultuur van binnen uit te hollen,…..oorlogen die begonnen zijn met de boodschap die zij brengen dat baby’s vermoord worden om een daadwerkelijke oorlog te kunnen beginnen,…kijk alleen maar hoe de Amerikanen de 1e WW oorlog zijn ingetroggeld, De Irakoorlog, Iraki’s die baby’s vermoorden in Koeweit, zelfde verhaal. Zij weten precies hoe wij zijn, en reageren, zij kennen ons door en door en door,…Wij (mens) zijn sociale wezens en wij reageren eerst uit onze emotie pas daarna zijn we in staat om te denken,…dat weten zij (de protocollenschrijvers), dat gebruiken zij ook telkens weer, kijk naar 911 en dat kindje dat aangespoelt was aan de Griekse kust bijvoorbeeld, enz,enz

  Niets, is wat het ook alleen maar lijkt te zijn, wat zo is hoeft niet zo te zijn,…de media weet daar alles van, zij zijn het gif uit de pen van de Protocollen.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Zie hier het leven van de Europese “Jan Boerenlul” in de tijd dat oom Tom in zonnig Louisiana aan het katoen plukken gezet werd.
  Wat hadden ze het toch zwaar die arme zwartjes.
  Je moet gebeurtenissen altijd beoordelen in het tijdskader waarin deze zich afgespeeld hebben.
  Maar linkse mensen zijn niet in staat om het leven van oom Tom met iets anders te vergelijken dan met hun eigen verwende eigentijdse leventje.
  Dat het hun eigen voorouders destijds geen haar beter ging daar hebben ze geen flauw benul van.
  De domheid regeert.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Blijkbaar was de derde meester van Oom Tom, de beruchte Simon Legree, ook een linkse onderdrukker daar hij Tom tot collaboratie wilde leiden terwijl deze een buitenstaander was! En hiermee zou Legree met Tom niet het beste paard van stal halen maar op het verkeerde paard wedden en uiteindelijk met deze het paard van Troje binnenhalen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s