VIDEO RT (live): Grote demonstratie in Wenen tegen coronamaatregelen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO RT (live): Grote demonstratie in Wenen tegen coronamaatregelen

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Godverdomme, vele duizenden mensen bij elkaar en zelfs zonder bakkespamper en dan volgende week niemand meer in het ziekenhuis als er nu liggen.

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Zij gebruiken nu honden wij straks hooivorken oa. tegen die bijtgraage honden en daarna tegen die zwarte patjakkers.

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Doe eerst die patjakkers maar die honden hebben zij er voor getraind om agressief te zijn, maar die patjakkers zijn zelf die gene die in de broek schijten als zij die honden niet bij zich hebben.

   Like

 3. Julia zegt:

  Heel goed nu de Nederlandse Stupido Bankzitters nog. Maar ja ik vrees dat dit hier niet gaat gebeuren. Onderdanig en laf volkje het enige wat ze kunnen is massaal op de schaats staan (het welbekende kuddegedrag maar ondertussen wel de cojona regels negeren) en voor het overige in het dagelijks leven keurig besmettelijke niet werkende muilkorven blijven dragen en in de rij staan voor testen en vaccinaties en vooral doen wet sloper en misdadiger tegen de menselijkheid Rutte hen opdraagt. Maar ja de mokerslag is niet meer ver weg en zal jaren gaan duren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Als al die schaatsliefhebbers ook eens naar Den Haag trekken schiet het op. Zij zijn blijkbaar tegen de maatregelen omdat zij in groepen staan, geen afstand bewaren en vooral die besmettelijke mondmuilen niet dragen. Maar dit zijn waarschijnlijk wel de mensen die u of mij aanspreken als ik mijn mondmuil niet goed draag. Het is toch zo een in en in triest laf en onderdanig volk zonder enige ruggengraat.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Julia de ziekenhuizen hebben hier hun handen vol aan botbreuken enz Rutte zei val niet en toch gaan ze massaal schaatsen op deze manier kunnen we voorlopig niet die dingen op ons gezicht afdoen omdat ze zo nodig moeten schaatsen dat niet alleen door deze egoïsten zullen onze zorg premies wel weer duurder worden
   Ik viel vandaag bijna 3 x omdat de sneeuw was bevroren dus daar had ik niets aan kunnen doen,maar deze lieden zoeken het zelf op

   Like

   • Corrie Bruin zegt:

    Geloof jij werkelijk in die waanzin van die corona dus mensen mogen niks meer omdat die KRANZINIGE ALMACHTIGE GOD RUTTE dat allemaal zegt hij zal zich zelf niet Krankzinnige maar de rest is hij het totaal mee eens zo machtig voelt hij zich dat de mensen zoals jij geloven in die waanzin en dat geeft die KRANKZINIGE alleen maar meer macht door zulke zoals jij.

    Like

   • Julia zegt:

    Yvonne Wie laat zijn oren nog hangen naar opperbevelhebber van het Haagse communistisch regime Rutte nog hangen. Die vent is totaal de weg kwijt, draait met alle winden mee, liegt en bedriegt en is een politieke crimineel kijk naar zijn enorme wanprestatie rondom o.a. de toeslagaffaire en MH17. Buiten liegen lijdt hij ook nog aan een vorm van geheugenverlies vaak kan hij zich niet herinneren wat hij heeft lopen verkondigen. Maar ja zo langzaamaan zal hij wel stikken in zijn eigen leugens. Gewoon schaatsen, gewoon gaan winkelen, etc. kortom massaal terug naar het oude normaal. Het beste voor de volksgezondheid. Maar ik vrees dat wij allen weer worden afgestraft en zullen na het schaatsplezier de besmettingen wel weer toegenomen zijn altijd hetzelfde liedje en een reden om het volk nog langer te onderdrukken. Uiteindelijk heeft hij de gezondheidszorg totaal gesloopt maar wel miljarden geschonken aan zijn vrienden in Brussel. Nog geen kans gezien de zorg op te krikken en te zorgen voor meer capaciteit. Nederland wordt met de dag voller door de massale invoer van profiteurs en gelukzoekers ja dan heeft men toch wel meer ziekenhuizen nodig Rutte.Wie is niet klaar met deze schaamteloze en gewetenloze leugenaar.

    Like

 5. Julia zegt:

  Het is werkelijk niet meer te bevatten het onderdanige Gestapo schaap doet aan PR in plaats massaal de NAZI opdracht uit te voeren. Ze had blijkbaar op het ijs geen tijd om legitimatie te vragen en boetes uit te delen. Een oudere dame die alleen met haar echtgenoot een bordje draagt waarop staat vermeld dat zij tegen de maatregelen is wordt omringd en lastiggevallen door drie agenten waarvan overigens één zijn besmettelijke mondmuil onder zijn onderdanige neus droeg en een paar Buitengewone Ontspoorde Ambtenaren (BOA). Tjonge wat een ziekelijk land is dit geworden. https://www.ad.nl/video/agente-maakt-indruk-met-pirouette~p197513 Bent u ook zo onder de indruk. Politie Amsterdam heeft al een hoofdagente Kim die dansend door het leven gaat. Kortom een stel onbenullige snotneuzen die nu de populariteit van het korps moeten opkrikken. Kijk eens naar de filmpjes van die nietszeggende onbenullen op o.a. Telegram daar zakt werkelijk uw broek vanaf. Maar ja de politie is uw beste vriend toch?

  Geliked door 1 persoon

 6. jantjeuitnl zegt:

  Ook in Denemarken:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s