Zin in de toekomst . . .

GroenLinks/D66 weten dondersgoed dat de Moslimbroeders de shariastaat willen stichten in Nederland. En een moslima die staat voor terroristische waarden blijft een gevaar voor de westerse samenleving. Hun normen en waarden staan recht tegenover de Nederlandse. Stem Nederland terug, stem dus PVV!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zin in de toekomst . . .

 1. A. de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, ik hoop dat D,66 hier door een hoop kiezers verliest, zo iemand hoort hier niet thuis maar dan moeten mensen wel eens na gaan denken.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Even ter verduidelijking : op het fotootje rechts-boven toont u een koppel pinguïns , zojuist ontsnapt uit de dierentuin ; deze beesten stinken een uur in de wind en kunnen gevaarlijk zijn , dus niet proberen te vangen , licht de dierentuin in opdat zij deze levensgevaarlijke stinkdieren kunnen elimineren !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dit zijn dus IS-bruiden die zich hebben verkleed als een soort pinguïns! En zij stinken inderdaad veel meer dan echte pinguïns ofschoon veel mensen vaak niet weten wat de betekenis achter de naam pinguïn is.
   De benaming hiervan is; ‘zwarte rug en witte borst’, en de zeevogel die als eerste deze naam kreeg was de reuzenalk, de grootste niet- alkensoort, die helaas in 1844 uitstierf door de jacht van de mensen om voedsel, de wetenschap en dierentuinen.
   Het enige wat de reuzenalk met de mens gemeen had is dat mensen zich vaker nog veel gemakkelijker hebben laten afslachten door hun medemensen en dan met vele tientallen miljoenen tegelijk!

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Is ‘t geen verschrikkelijke toestand geworden in dit landje , opgebouwd door Nederlanders en uitgevreten c.q. vernield door ongenode horden zónder normen en waarden , waaronder moordenaars en verkrachters.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Opgebouwd door de Nederlandse bevolking en verziekt, leeg gevreten en gesloopt door politici met het linkse gedachten goed !!
   Trap ze vergoed naar huis, maak van de kartelpartijen splinterpartijen !
   Ontwaakt en red ons land !
   Zodat U later Uw kinderen en kleinkinderen recht in de ogen kunt kijken !

   Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  De Kaag-kech is emotioneel omhooggedonderd door gebrek aan gewicht !
  Net zoals die achterlijke Pechtold , die tijdens de gevechten in Syrië opmerkte , dat als ze Assad verdreven hadden “ ze gingen kijken hoe ze dat land in moesten richten “ !

  Nou , dat probleem heeft Putin zélf opgelost , geen Pechtold voor nodig .
  Assad zit er nog , Pechtold niet !

  Afijn Pechtold BLEEK ZWÁÁR AAN DE DRUGS TE ZITTEN , vandaar die zelfoverschatting .
  Nu die idiote palestijnenpijpster weer met haar waanzin ; even een klimaatvriendelijke overeenkomst mat Joe Biden optuigen , ánders geen deal !
  En haar hoogmoed om minister president te worden , WAAR HAALJE HET VANDAAN ?
  Is de macht nu al naar haar lelijke hoofd gestegen ?

  OOK AAN DE DRUGS , KAAG – KECH ?
  Dat is wél een islamitisch dingetje , hè ?
  Haast ál die kut moslims handelen in die rotzooi !
  Én gebruiken het .

  Geliked door 3 people

 6. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 7. hannah zegt:

  waarom huppelt yassminhe el ksaihi dan achter lesbi Olongren aan …. dat is ook zondig

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ik vraag mij werkelijk af hoe groot het gebruik is van coke of andere middelen. De waanzin van D66 met name Kaag neemt nu toch zeer zeker echte ernstige vormen aan. Het is werkelijk de grootste zielige theatershow ooit vertoond. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/de-grootheidswaanzin-van-sigrid-kaag-en-haar-d66-inzetten-op-groen-handelsakkoord-met-de-verenigde-staten/ Deze doorgeslagen en arrogante Palestina lover kan beter wasjes thuis gaan doen en verder Nederland met haar doorgeslagen waanzin met rust laten. Over Groen Links met papa eikeltjes pyjama Klaver is de grootste nietszeggende groenen eikel dat in de Haagse zetels hangt. Nietszeggend, wereldvreemd en absoluut geen enkele intelligentie dus ook waardeloos voor de Nederlandse samenleving. Ik lach om die linkse ziekelijk idioten maar eigenlijk is het om te huilen dat dergelijke onbenullen een flink salaris op kosten van de belastingbetaler genieten..

  Geliked door 4 people

 9. delamontagne zegt:

  FOTO RECHTS BOVEN:
  We weten straks niet meer wie ze zijn………..
  Ook moslims houden van een geintje.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Opvallend dat er ineens zoveel gestoorde linkse vrouwelijke onbenullen in de Tweede Kamer zitten die in de veronderstelling zijn alle wijsheid in pacht te hebben maar er niets van terecht brengen. Nog zo een linkse radicale haatzaaiers partij aangevoerd door blank hatende Sylvana Simons die op gespannen voet of haaks staat op de democratische rechtsorde. Het is toch onbegrijpelijk dat dit soort mensen met dermate radicale opvattingen überhaupt op een kieslijst kunnen staan. Dit is nu wat onze politiek zo intens triest maakt, hoop lullen, weinig presteren, flaters en blunders slaan is het enige wat uit de Haagse hoed komt. Hoogste tijd om eens flink schoonmaak te houden onder al die partijtjes en het Amerikaanse systeem toe te passen. Wat hebben we aan al dat geleuter Kaag camera geil, Ollengren die onze democratie om zeep heeft geholpen en nu weer zo een haat zaaiende onbenul als Sylvana Simons die uitsluitend tweedeling zaait. Niet vreemd dat er in dit land niets goed gaat. Twee partijen zijn genoeg men is democraat of republikein punt uit.

  Geliked door 2 people

 11. Ben zegt:

  GL is een kankergezwel in de Nederlandse samenleving.
  De vraag is: wanneer wordt de kanker weg gesneden?.

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/boze-blanke-oude-man-is-een-fabeltje-pvv-grootste-partij-onder-jongeren-en-populair-bij-allochtonen/

  “Boze blanke oude man” is een fabeltje: PVV grootste partij onder jongeren en populair bij allochtonen

  Het is in de linkse media populair om de “boze blanke man” de schuld te geven van de opkomst van populistische partijen. De feiten wijzen echter uit dat de PVV juist populair is onder jongeren, vrouwen en allochtonen.

  Het is een bekend riedeltje, zeker sinds de overwinning van Donald Trump. Populistische rechtse partijen zouden hun opkomst te danken hebben aan “boze blanke mannen” die niet tegen verandering kunnen. Deze laagopgeleide racistische kiezers zouden op de PVV stemmen omdat ze er niet met hun tijd meegaan, is het linkse frame. Als we echter naar de feiten kijken, blijkt de PVV helemaal geen partij van “boze blanke mannen” te zijn: er stemmen relatief veel allochtonen op de partij, en bij kiezers onder de 35 jaar oud is de PVV zelfs de grootste partij.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/lol-d66-gaat-vol-op-het-groen-populistische-orgel-en-kraamt-onzin-uit-we-subsidieren-kolenverbranding/

  LOL! D66 gaat vol op het groen populistische orgel en kraamt onzin uit: ‘We subsidiëren kolenverbranding!’

  In een verwoede poging om het Kaag-effect toch nog in positieve zin te laten slagen is D66 vol op het groen populistische orgel gegaan. In een reclamespotje beweert D66-leider Sigrid Kaag dat kolencentrales nog steeds subsidie krijgen voor kolenverbranding. Echter klopt dit helemaal niet.

  Like

 14. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EuIIrEmXMAU4IAI?format=jpg&name=small

  Gerard de Boer
  Hans Wiegel gaf in 1981 de aanzet om van ons land een multiculturele heilstaat te maken. De autochtone meerderheid moest zich maar aan de nieuwe situatie aanpassen.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Denk66 is ogenschijnlijk ooit opgericht als een nationale redding partij, toen als welvaartspartij en daarna als deugdpartij, maar gezien de gestelde prioriteiten die de huidige uitspraken laten voorspellen is het partijbestuur in handen van Erdoğan’s AKP….een islamiseringspartij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s