De NAVO-chef suggereert gevechtstanks met zonnepanelen om te vergroenen

(Door: “JDreport”)

De NAVO zou moeten onderzoeken hoe ze tanks en jets kan aandrijven met alternatieve energie, zoals zonnepanelen, om de CO2-uitstoot te verminderen, zei de secretaris-generaal van de alliantie.

Het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zou troepen ook minder kwetsbaar maken voor aanvallen, omdat ze niet afhankelijk zouden zijn van lange aanvoerlijnen om brandstof naar de frontlinie te brengen, zei Jens Stoltenberg.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De NAVO-chef suggereert gevechtstanks met zonnepanelen om te vergroenen

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Echt goed idee.. gepantserde panelen.., ik denk dat o.a .. Astra Zeneca.. best in staat is om dit ff snel teregelen…,
  Gelukkig hebben we wakkere en vooruitstrevende Chiefs in de Nato top..,
  Goed bezig daar…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lost Johnny zegt:

  Marine schepen kunnen weer zeilen gaan gebruiken….de luchtmacht Zeppelins en het leger paarden…..hoezo fossiele brandstoffen?

  Ik weet het niet, maar met zulke bakens van licht zoals Jens Stoltenberg in leiding gevende posities voel ik mij een stuk geruster voor de toekomst…..hadden we maar meer van deze idio….euh, idealistische ideeen bussen op voeten…..

  Het is duidelijk dat het menselijk ras de top heeft bereikt qua geestelijke capaciteiten, we zijn nu weer aan de andere kant van de curve beland…..Jens ouwe jongen, je bent een schoolvoorbeeld van politiek en het vermogen vooruit te denken….visie zeg maar…nouja, het gebrek eraan. Dit komt nooit meer goed….

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nee niet het menselijke ras heeft zijn geestelijke capaciteiten bereikt Johnny maar de geestelijke capaciteiten van het gajes dat de dienst uit maakt zijn totaal de weg kwijt.

   Geliked door 1 persoon

 3. George1984 zegt:

  Ok, het kan dus nog gekker allemaal. Met zulke debiele ideeën kun je deze club beter opheffen. Als de NAVO überhaupt nog bestaansrecht heeft, dan vind ik het geen fijn idee, mocht het nodig zijn dat ze afhankelijk zijn van wind- en zonne-energie. Wordt de NAVO verslagen omdat die dag de zon niet scheen en natuurlijk wordt ook weer het jaar 2030 genoemd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Haha wat een poppenkast is het toch allemaal ze “vliegen” al lang met ufo’s, oh eh maar dat mag niemand weten, in de jaren 50 werd de motor die op water reed al uitgevonden etc.etc., we kunnen al sinds Tesla gratis energie opwekken mag niemand weten want daar verdiend de elite geen drol aan nietwaar………..en als iemand dat na Tesla al ging verkondigen werd en wordt die persoon bedreigd en verzocht om verder, zoals Rutte dan zo aso kan zeggen, zijn bek te houden of anders…..Hebben we het nog even niet over de leidende rol van de NAVO om bijna dagelijks chemtrails over u uit te storten……….

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry Willemse zegt:

  Zie hier het alternatief voor het gebroken geweertje. Typische politieke randdebiel. Geen idee hoeveel vermogen er nodig is om een tank te laten rijden en als het koud is moet hij zeker om het half uur aan de stekker. Knettergek.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Tanks uitvoeren met biomassacentrales of waterstofmotoren, en straaljagers met een windmolen (eenmaal op snelheid genereert die genoeg stroom) en helikopters met een verlengsnoer of op batterijen of knijpkatten, vliegdekschepen met zonnepanelen en onderzeeërs met roeispanen………de Groene Gekte heeft zelfs de moderne oorlogsvoering bereikt…eco-friendly fighting…of wil men de defensiebudgetten aanvullen met klimaatsubsidies…?

  Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  Wat een bullshit…!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  IK STEL VOOR OM DE GEWELDIGE E WARMTEPOMP IN TE BOUWEN
  WAS DE AFGELOPEN WEEK OVERAL WAAR ZE VAN HET GAZZZ AFWAREN
  EEN GROOT SUCCES

  MET JE WINTERJACK EN JE SJAAL OM ONDER EEN DEKEN TV KIJKEN
  LEKKER KNUS
  EN EEN EXTRA DEKBED ANDERS VROREN JE BALLENERAF

  EN DAN ZEGGEN DAT OME BOB GESCHIFT IS, WHAHAHAHAHA

  Geliked door 4 people

 9. Svalbard zegt:

  Het is duidelijk dat Jens Stoltenberg wel de klok heeft horen luiden, maar niet weet waar de klepel hangt.
  Maar misschien zijn zulke tanks met zonnepanelen toch nog wel nuttig: de vijand lacht zich straks letterlijk dood, winnen we het toch nog!

  Geliked door 1 persoon

 10. Ravian zegt:

  Mwahaha, een beetje tank weegt 70 ton, heeft een motor van anderhalf duizend pk met genoeg koppel om letterlijk de klinkers uit het wegdek te trekken, en komt in het terrein ongeveer 200 meter op een liter diesel.
  Fijne gedachte dat de grote aanvoerder van het NAVO leger rijp is voor een dwangbuis…

  Geliked door 2 people

 11. Scarface zegt:

  En de munitie dan? Ook allemaal CO2. Dat moeten dus luchtbuksen worden? Of zo’n Nerf-geweer. HAHAHAHA De Russen en Chinezen lachen zich ook helemaal slap. En oh ja, ze bombarderen als eerste die zonnepanelen naar de eeuwige klimaatvelden. En de windmolens erbij. Meedoen is kennelijk belangrijker dan winnen voor de NAVO. Dit is de oogst van 70 jaar links gezwam.

  Geliked door 2 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Wat dacht je van een tank met fietstrappers. Wat een mafkezen. Tank met zonnepanelen. Het eerste wat de vijand doet is de zonnepanelen aan gruzzelementen schieten of een paar rook granaten afschieten. Weg zon en stil staat de tank. Moet er natuurlijk ook een flinke batterij in en alleen nog de nodige laadpalen bouwen op het slachtveld. Het is werkleijk om te grienen.

  Geliked door 1 persoon

 13. oudmarinier zegt:

  Dom …..Dommer …….NAVO-chef !!!! Goed bezig , die CLUSTERFUCK ….Is zeker Generaal geworden bij aankoop van een groot-pak WASPOEDER !!! Op deze manier , had ik op mijn sloffen toch Generaal der Mariniers moeten zijn.

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Ach het is werkelijk om de ziek te lachen wat een stel onbenullen zitten er toch binnen de NAVO moeten we daar een oorlog mee winnen. Ik zou eerst maar eens zorgen om al dat verouderde krakkemikkige blik zoals legervoertuigen te vervangen alsmede moderne tanks aan te schaffen die massaal door o.a. Nederland zijn verkocht en zeer zeker de uitrusting van de manschappen. Een voorbeeld van een goed uitgerust leger en materieel kunnen zij bij voorbeeld nemen aan Rusland,
  China, Noord en Zuid Korea. Discipline bij brengen en gegronde trainingen en niet zoals o.a. in de VS dat gezemel over gender neutraal.

  Like

  • Ravian zegt:

   Er moest zo nodig een faaljager aangeschaft worden, om politieke vriendjes te plezieren en de nodig commissariaten veilig te stellen.
   En gezien je ook de schaarse defensie Euro’s maar één keer kunt uitgeven hebben ze daar zowel het leger als de marine voor afgebroken.
   En dit spel is nog niet ten einde…

   Like

 15. bezigebij63 zegt:

  De vijand hoeft zich enkel te richten op die zonnepanelen en ze hebben meteen een probleem. Wat een ei die Stoltenberg…….

  Like

 16. Blaffertje zegt:

  “De NAVO-chef suggereert gevechtstanks met zonnepanelen om te vergroenen”

  Laat ze toch opflikkeren.
  Ons militaire apparaat is al trijfel, maar dan is succes verzekerd dat we sitting ducks zijn voor de vijand.

  Hoe zien deze heldere lichten het voor zich als er sneeuw of modder op de zonnepanelen ligt als ze door modderig terrein rijden, of als de zon niet schijnt?
  Dan laden die krengen niks op.
  Zon is geen constante factor in dit kut land.

  Als je met dit weekje winterkou leest hoeveel er al mis ging met electrische auto’s en bussen.
  Bussen stonden vaker stil dan dat ze reden.
  Ook konden de chauffeurs de kachel niet aan doen omdat anders de batterijen te snel leeg waren.
  Ze moesten met dekens en winterjassen aan rijden want ze verkleumden tijdens de rit.
  Electrische auto’s haalden bij lange na niet het aantal kilometers wat ze normaal konden (en dat is al niet veel) omdat met deze kou meer energie gevraagd word van de accu’s.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Een tank is waarschijnlijk het meest energie verslindende voertuig dat er bestaat.
   Het idee lanceren dat je zo’n ding middels zonnepanelen van energie zou kunnen voorzien is het ultieme brevet van onbenul.

   Geliked door 1 persoon

 17. Bob zegt:

  Beengaten in de bodem van de tank maken.
  De bemanning duwt het vaarttuig voort,
  totaal energie zuinig. Afgekeken van de Romeinen.

  Geliked door 1 persoon

 18. oudmarinier zegt:

  Met zulke incompetente randdebielen, heb je geen vijanden meer nodig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s