Donald Trump´s volledige verklaring over de vrijspraak in het impeachment-proces

(Vertaling: E.J. Bron)

“De grootste heksenjacht in de historie van ons land”

De 45e president van de Verenigde Staten – Donald Trump – gaf een verklaring af nadat de Senaat er in een tweede impeachment-proces tegen hem met 57 tegen 43 stemmen voor had gestemd hem vrij te spreken. Lees hieronder zijn volledige statement:

“Ik wil eerst graag mijn team van betrokken advocaten en de anderen bedanken voor hun onvermoeibare werk tot het behoud van de gerechtigheid en de verdediging van de waarheid.

Mijn grote dank geldt ook alle Senatoren en Congresleden van de Verenigde Staten, die trots achter de grondwet stonden, die wij allemaal eren, en achter de heilige rechtsprincipes in het centrum van ons land.

Onze gewaardeerde constitutionele republiek werd gesticht op de onpartijdige rechtsstatelijkheid, de onontbeerlijke bescherming van onze (staats)vrijheden, onze rechten en onze (persoonlijke) vrijheden.

Het is een droevig signaal van onze tijd dat een politieke partij in Amerika een vrijbrief krijgt om de rechtsstatelijkheid zwart te maken, de strafvervolgingautoriteiten te belasteren, meutes aan te sporen, relschoppers in bescherming te nemen en gerechtigheid te veranderen in een instrument van politieke wraak, alle personen en standpunten waar zij het niet mee eens is te vervolgen, op een zwarte lijst te zetten, te ontslaan en te onderdrukken.

Ik ben en ik zal altijd een voorvechter van de onwankelbare rechtsstatelijkheid, de helden van de strafvervolging en van het recht van de Amerikanen zijn om zonder boosheid, zonder haat, vreedzaam en eervol over de thema´s van de dag te discussiëren.

Dit was een volgende fase van de grootste heksenjacht in de historie van ons land. Geen president heeft ooit zoiets doorgemaakt, en het gaat door, omdat onze tegenstanders die bijna 75 miljoen mensen, het grootste aantal stemmen dat een zittende president ooit heeft gekregen, niet kunnen uitroeien.

Ik wil ook de miljoenen eerbare, vlijtige, wetgetrouwe, van God en van het land houdende burgers mijn dank uitspreken, die deze belangrijke principes – in deze zeer moeilijke en uitdagende tijden – moedig ondersteund hebben.

Onze historische, patriottische en mooie beweging om Amerika weer fantastisch te maken, is nog maar net begonnen. In de komende maanden wil ik vele dingen met u delen en ik verheug me erop onze ongelooflijke gezamenlijke reis voort te zetten om een Amerikaanse grootsheid voor iedereen te creëren. Zo iets is er nog nooit geweest!

Er ligt zo veel werk voor ons, en weldra zullen we met een visie voor een stralende en grenzeloze Amerikaanse toekomst opduiken.

Er bestaat niets dat we niet samen kunnen bereiken.

Wij blijven één volk, één familie en een schitterende natie onder God, en het is onze verantwoordelijkheid om dit geweldige erfgoed voor onze kinderen en voor komende generaties Amerikanen te behouden.

Moge God jullie allen zegenen en moge God de Verenigde Staten van Amerika voor altijd zegenen.”

(Overgenomen en vertaald uit “Epoch Times USA”)

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Donald Trump´s volledige verklaring over de vrijspraak in het impeachment-proces

 1. paulzwueste zegt:

  Heil Trump !

  Geliked door 2 people

 2. Eppo zegt:

  Wat een Geweldige President is en was Trump toch .
  En dat kunnen Ze nooit uit de geschiedenis wissen .

  Geliked door 2 people

 3. Ronald B zegt:

  De beste president die de VS ooit heeft gehad!!! Iemand die zowel de VS als de rest van de wereld heeft geholpen!!! Zoveel respect voor deze ECHTE MAN!!!

  Geliked door 2 people

 4. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Trump is een buitengewoon goede democraat ! hoera voor trump !

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Het is hem van harte gegund om een eigen partij te scheppen .
  Zeker om die nsb-ers in de Republikeinse partij op hun neus te laten vallen , die tegen hem stemden .
  Er zal dan weinig van die Republikeinen overblijven , niet levensvatbaar meer , als partij ,
  dunkt me .

  Maar , met de ontslaggewoontes van hem tenaanzien van zijn medewerkers die ie eerst met alle egards binnenhaalde , zal het niet meevallen om een stabiele achterban te kweken .
  Zo maak je ook veel vijanden .
  Er zijn er niet zo veel die het langer dan een jaar bij hem volgehouden hebben .
  Weet niet aan wie dat nou helemaal ligt , maar dat is toch zeker een “ verbeterpuntje “ .
  Echt een minpuntje aan een toch wel prima president , denk ik .
  De vraag is of ze er dan aan het eind van de cirkel nog beter uitkomen dán nú met die verradersclub.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat het gewoon moeilijk is om mensen te vinden die naderhand NIET in de zak van de Deep State blijken te zitten.

   Like

  • Wim zegt:

   Twee dingen Harry. Ik zie het juist als kracht dat hij mensen die zijn plannen frustreren loost. Wie een winkel met een succesrijke formule heeft, kan ook geen medewerkers dulden die niet achter die formule staan…
   Het voordeel van het Amerikaanse systeem is, dat van tegenkrachten of niet goed functionerende krachten, snel afscheid genomen kan worden. Anders dan hier waar kabinet na kabinet hoge ambtenaren de dienst blijven uitmaken. En dan blijkt toch nog dat er volop tegenwerking was. Denk aan het DOJ en de te weinig voortvarende Barr of neem Pence die het niet aandurfde om de verkiezingsresultaten niet te certificeren…
   Persoonlijk denk ik ook niet dat Trump een eigen partij zal oprichten. Met een nieuwe partij heeft hij minder kansen dan met het overnemen van de huidige Republikeinse partij waarbinnen hij enorm veel kiezers trekt. Ook senatoren blijken Trump wel te zien zitten. Er was amper een handvol verraderlijke senatoren te vinden die voor Impeachment van Trump waren. En die ervoor waren worden nu door hun thuisfront uitgekotst. Trump is nog lang niet weg. En na de daadkracht en het vechten voor traditionele waarden en gezond verstand, zal het afbraakbeleid van Biden de mensen steeds meer tegen gaan staan…

   Geliked door 1 persoon

 6. bezigebij63 zegt:

  Laat Trump aub een eigen partij beginnen om het verraad in zijn eigen partij voorgoed af te straffen en hij zal oogsten……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s