Duitse media schuimbekken: Trump blijft in de race!

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Nog een presidentschapkandidatuur in 2024?

Ook de tweede poging om Trump voor eens en voor altijd politiek buitenspel te zetten, is klagelijk mislukt. Het vanuit hondsdolle haat van de Democraten bedreven, politiek idiote, en bovendien van tevoren al tot mislukken gedoemde impeachment-proces tegen de voormalige Amerikaanse president heeft in de Senaat niet de noodzakelijke meerderheid gekregen, omdat er maar zeven van de 50 Republikeinse Senatoren samen met alle 50 Democratische Senatoren voor de zogenaamde “impeachment” stemden.

Om een mogelijke presidentschapkandidatuur van Trump in 2024 te voorkomen, zouden in totaal 67 Senatoren tegen hem hebben moeten stemmen. Zelfs in dit geval zou het zeer waarschijnlijk ongrondwettig geweest zijn om een president na het einde van diens ambtstijd uit zijn functie te zetten.

Voor de Democraten is het einde van dit proces een nederlaag, voor de Republikeinen met zeven dissidenten echter ook geen glanzend succes. De enige echte winnaar is – Donald Trump. Hij heeft niet alleen de kans op een politieke comeback kunnen behouden, maar ook laten zien wie de sterke man bij de Republikeinen is.

Want hij kan wijzen op de ongeveer 75 miljoen kiezers, die hem op 3 november onder normale omstandigheden gegarandeerd een tweede ambtstermijn mogelijk gemaakt zouden hebben. Wanneer de Republikeinse Senatoren niet met grote meerderheid achter hem waren gaan staan, zou dat het einde van hun partij als wezenlijke factor in de Amerikaanse politiek geweest zijn. Trump had (en heeft) namelijk de optie om een partij op te richten, die zeker zou zijn van de toetreding van ettelijke miljoenen kiezers die tot nu toe op de Republikeinen gestemd hadden.

In de Duitse media, waarin de haat op Trump zogezegd tot de journalistieke plicht behoort, heerst teleurstelling en nauwelijks verborgen woede: alweer gebeurt er iets in het buitenland wat eigenlijk überhaupt niet te dulden is. En het heeft ook nog te maken met een man, voor wie in Duitsland al ontelbare brandstapels werden opgericht. Als verlamd moeten al die kleine en grote would-be beulen van het Merkel-regime registreren dat hun invloed op de wereldpolitiek zeer beperkt is en niet verder reikt dan Aken en Görlitz.

Het is te vermoeden dat de woede van de vermomde wereldverbeteraars zich nu volledig op de geografisch wat nabijere vijand genaamd Vladimir Poetin zal richten. Die is, in tegenstelling tot Trump, zelfs nog in functie. Dus op naar iets nieuws, ophitsende Duitse meute!

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse media schuimbekken: Trump blijft in de race!

 1. Bas zegt:

  2024? Wie weet misschien wel eerder….

  Like

 2. Bob zegt:

  In de EU gebeurt precies hetzelfde.
  Het cordon sanitair om de onwelvallige
  partijen is precies hetzelfde.
  Miljoenen stemmers worden zo hun
  stemrecht ontzegd.
  De pers vertegenwoordigt de EU en zijn
  zo woedend omdat wat inAmerika gebeurt
  hier ook zou kunnen gebeuren.

  Geliked door 2 people

 3. paulzwueste zegt:

  Goed beschreven Herr Hübner !

  Like

 4. Mary zegt:

  Ha, Vladimir Poetin, zou ik ook niet doen als ik Duitsland was, minstens zo’n goede strateeg als Trump is en kennelijk konden ze het ook nog eens prima met elkaar vinden, die twee onderschatten getuigt van iets wat een waanzin grenst…….

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Prima hoogste tijd dat die Duitsers de kous op hun kop krijgen geldt ook voor de linkse anti Trump kliek hier in Nederland. Wat hebben ze deze man verguist terwijl Trump geen oorlogen op zijn geweten heeft kun je van die geliefde Obama destijds niet zeggen, nu de volgende seniel Biden die op oorlogspad is. Te hopen voor de VS dat Biden een niet te lange adem heeft. Dit soort idioten aan de macht brengt niet veel goeds.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Hij hoort er niet eens te zitten, want het is de HAAT tegen TRUMP die deze zwaar misdadige verkiezingsuitslag tot stand heeft gebracht, met hulp uit zeer veel landen.
   Maar…. OOK DAT KRIJGT NOG EEN STAARTJE. DENK IK, DE WAARHEID EN NIKS ANDERS MOET EN ZAL OPTAFEL KOMEN. DE WERELD WORDT AL VEEL TE LANG BELAAGD DOOR IN EN IN ZIEKE MILJARDAIRS FAMILIES in zaken, als MEDIA, BANKEN, BIG/TECH, EN BIG/FARMA.

   Like

 6. antiislamnu zegt:

  Biden zit nog geen maand in het witte huis en heeft er aleen gigantische puinhoop van gemaakt.
  De demente marionet wil de Iran deal nieuw leven in blazen wat zoveel inhoud dat ze binnen een paar weken een atoombom hebben.

  Israël is woedend en heeft gezegd dat als dat gebeurt ze zelf niets anders kunnen dan een atoombom op Iran te gooien.
  https://apnews.com/article/joe-biden-israel-iran-iran-nuclear-middle-east-79ef89b7f7d8df1974856eaeb5a69905

  Like

 7. T.troubadour zegt:

  Nederland is geen spat beter.

  Like

 8. bezigebij63 zegt:

  Ik vrees dat de Deep State zal ingrijpen nu en een aanslag op het leven van Trump zal plegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s