Jeugdgevangenis wordt gevangenis voor “coronazondaren”

(Door: Manfred W. Black – Vertaling: E.J. Bron)

Schleswig-Holstein als voortrekker

Het hoge noorden meent het serieus met zijn strafmaatregelen voor mensen die halsstarrig weigeren te buigen voor de opgelegde quarantainemaatregelen. Nu worden gevangenissancties opgelegd – tenminste voor “bio-Duitsers”.

Hun mobiliteit werd ernstig en landelijk beperkt. In een omvang, zoals de Duitsers deze sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben meegemaakt. Sinds vandaag gelden bijvoorbeeld officieel strenge regels om binnen te komen aan de grenzen met het Oostenrijkse Tirol en met Tsjechië. Zelfs de personen die binnenkomst is toegestaan, moeten bij controles een negatieve coronatest kunnen laten zien.

“Asielzoekers” daarentegen mogen nog steeds onbeperkt – om “humanitaire redenen” (aldus de Beierse politie in een video van de “Bild-Zeitung”) uit het buitenland binnenkomen. Met of zonder corona. Ze hoeven alleen maar het toverwoord “asiel” uit te spreken. Alleen al het afgelopen jaar zijn er op deze manier ongeveer 100.000 zogenaamde “personen die behoefte aan bescherming hebben” uit de hele wereld voorgoed naar Duitsland gekomen om hier gebruik te maken van de aantrekkelijke welvaartsstaat. Maar even in de goede volgorde.

Een gevangenis voor Covid-19-querulanten

Wie zich van de autochtone Duitsers in de deelstaat Schleswig-Holstein in het vervolg ondanks meerde waarschuwingen niet aan de door de autoriteiten bevolen huiselijke coronaquarantaine houdt, loopt het gevaar om achter de tralies te belanden. Het bestuur van het district Segeberg (bij Hamburg) heeft in de leegstaande jeugdgevangenis Moltsfelde (foto) een gevangenis voor Covid-19-querulanten ingericht. Het gebouw met 57 plaatsen werd in 2002 gebouwd.

De verantwoordelijke districtscommissaris Jan-Peter Schröder (partijloos) verklaarde daar over: “Dat is voor ons de laatste mogelijkheid wanneer iemand zich gewoon niet aan de regels wil houden.” Daar zou echter het nodige “aan vooraf gegaan” moeten zijn.

Volgens een melding van de “Bild-Zeitung” moeten “coronazondaren” er eerst meerdere malen door de politie op betrapt zijn om ondanks quarantaine het huis verlaten hebben. Daarna “volgt een zogenaamde ´bedreigertoespraak´  van de politie.”

Districtscommissaris Schröder zette uiteen: “Als ook dat niet helpt, dan heeft het kantongerecht het laatste woord. Elk district uit Schleswig-Holstein kan voor zulke gevallen gebruikmaken van de instelling.”

Wie in de quarantainegevangenis moet, heeft trieste dagen voor zich. Er staan maar zes cellen van 12 m² ter beschikking. “Witte plavuizen, houten bed, kast, tafel, stoel, kleine douchecel” (“Bild”) – zo ziet de arrestantencel eruit.

Gepensioneerde politieagenten en cipiers dienen in drieploegendienst op de gevangenen te letten. Daarvoor hebben zich al ongeveer 40 gepensioneerden gemeld. De opzichters letten erop dat de opgestelde regels in acht genomen worden. Er is geen sprake van bewegingsvrijheid, die anders in gevangenissen meestal gebruikelijk is. Ook bezoek wordt niet toegestaan.

Ook andere deelstaten willen hardere sancties

De “Welt am Sonntag” berichtte er als eerste krant over dat inmiddels meerdere deelstaten bereid en in staat zijn om in het vervolg harder op te treden tegen quarantaineweigeraars. Behalve hoge boetes kan het daar in het vervolg in extreme gevallen tot gedwongen opnames in bepaalde instellingen komen.

Zo heeft de deelstaat Sachsen een instelling voor quarantaineweigeraars in bedrijf genomen. De minister van Gezondheidszaken van Sachsen, Petra Köpping (SPD), had echter al in het voorjaar van 2020 duidelijk gemaakt dat zo´n dwangmaatregel slechts een “allerlaatste middel” zou zijn.

In Baden-Württemberg werden, zo schreef de “Berliner Kurier”, voor niet voor rede vatbare quarantaineweigeraars plaatsen in twee klinieken gecreëerd. Deze zouden rondom de klok door een beveiligingsdienst bewaakt worden, informeerde een woordvoerder van het ministerie van Gezondheidszaken in Stuttgart.

De andere deelstaten hebben blijkbaar nog geen centrale dwanginstellingen. De Beierse minister van Gezondheidszaken bijvoorbeeld heeft “meegedeeld dat het meestal zou lukken om burgers door de aanwijzing naar ´gedwongen afzondering en boetes´ tot inschikkelijkheid te bewegen” (“Berliner Kurier”). Als laatste middel zouden echter “gedwongen opnames” in bepaalde gemeenschappen gelden.

Alleen autochtone Duitsers worden bestraft

Over serieuze en lange straffen die aan buitenlandse “vluchtelingen” of beruchte “clanleden” wegens meerdere schendingen van de coronabepalingen werden opgelegd, is tot nu toe nog niets bekend geworden.

Nauwelijks een Duitse autoriteit zou het wagen om “personen die behoefte aan bescherming hebben”, die de coronaregels meermaals hebben overtreden, naar een gevangenis te brengen. Hoogstens worden immigranten, die besmet zijn met corona, in speciale en nieuwe verzamelonderkomens ondergebracht.

Zoals vorig jaar gebeurd is in Baden-Württemberg. Sinds 3 april worden daar ettelijke met het coronavirus besmette asielzoekers uit instellingen voor eerste opvang naar het 1200 inwoners tellende dorp Sechselberg in het Zwabische Woud gebracht. Naar een dorpje, dat tot dan toe vrij was van corona…


Bron:
pi-news.net
Door: Manfred W. Black

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jeugdgevangenis wordt gevangenis voor “coronazondaren”

 1. Klaas zegt:

  ++++++++++++++++++++
  https://systeembug.wordpress.com/2020/12/08/het-criminele-strafblad-van-astrazeneca/

  ++++  Penalty total since 2000:  $1,148,775,284    ++++ 
   
  https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/astrazeneca
  +++++++++++++++++++++

  Like

 2. antiislamnu zegt:

  De smerige asielparasieten hebben ook nog een tweede toverwoord en dat is oorlogstrauma
  En met dat ene woordje hoeft men niet te werken en heeft men ook geen sollicitatie plicht.

  Like

 3. Julia zegt:

  Dat Duitsland heeft toch wel het toppunt van waanzin bereikt. Dus ik begrijp criminele jeugd, overvallertjes, plunderaartjes en beroven geeft de jeugd een vrijbrief als je maar niet de coronaregels overtreedt want dan ga je naar de gevangenis. De doorgeslagen geestelijk zieke idioot of idioten die deze waanzin hebben verzonnen zouden als eerste achter hele dikke stalen deuren opgesloten moeten worden. Het gaat werkelijk alle perken te buiten. Ben benieuwd wanneer de volgzame Rutte hiertoe overgaat want ja Duitsland is zijn grote voorbeeld. Ik zou zeggen dat ik massale burger ongehoorzaamheid absoluut niet veroordeel om aan deze totaal weerzinwekkende doorgeslagen waanzin voor goed een eind te maken. Een invasie van migranten ongecontroleerd opvangen gaat wel gewoon door. Knettergek.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Blijkbaar worden in Duitsland weer de methodes van de Gestapo en de Stasi opnieuw overgenomen!

  Like

 5. Bob zegt:

  Konzentrations lager wieder eingestelt.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Corona het nieuwe excuus voor concentratiekampen en let maar op goedkope arbeid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s