Onderwijsdebat gaat niet door vanwege PVV

(Door: Alexander Bakker)

DEN HAAG – Het verkiezingsdebat van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gaat niet door vanwege commotie over de aangekondigde deelname van PVV-Kamerlid Harm Beertema (foto).

Het debat over onder andere de klassengrootte en het lerarentekort zou komende dinsdag plaatsvinden met de zeven grootste politieke partijen. De AOb sprak zelf van hét politieke onderwijsdebat in aanloop naar de verkiezingen.

Maar onder druk van boze leden heeft de FNV-bond zondag besloten om het debat te annuleren. Ze zijn boos over de deelname van PVV-Kamerlid Beertema, zelf oud-docent op een mbo-instelling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Onderwijsdebat gaat niet door vanwege PVV

 1. Harry zegt:

  Vanaf nu geldt de inclusiviteit alleen voor uiterst links ,
  salafistische moslims en zwarte plunderaars .
  Een fatsoenlijke politieke partij wordt als paria behandeld !
  Leve de democratie !

  Geliked door 2 people

 2. Rien zegt:

  uitermate zwak, men wil duidelijk niet met de waarheid geconfronteerd worden

  Like

 3. andre zegt:

  Huh? Een politiek debat dat wordt geannuleerd door de FNV? De PVV is onderdeel van de maatschappij volgens mij en dan hoor je een debat te kunnen voeren. Kan mij iemand uitleggen waarom de FNV die niet wil? Of is het weer eens een dom Goebbels bericht van de Telegraaf om de PVV te framen. Als Harm Beertema fout zit kan je hem toch lekker affakkelen tijdens het debat. Maarja in een dictatuur is een gezonde nuchtere mening kennelijk niet gewenst.

  Geliked door 2 people

 4. fransbrassens zegt:

  Zo’n anderhalf miljoen Nederlanders, PVV stemmers, krijgen opnieuw een trap in de rug.
  Nu van links georiënteerde instellingen.
  Mogen we dat eigenlijk niet fascistisch noemen?
  Vergelijkingen dringen zich wederom op…..

  Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Met dit soort ”democratische” “leraren” heb je te maken tegenwoordig. Kijk Jantje dit is nu democratie, zolang men zegt wat jij wil is het goed als iemand een andere mening heeft zwijg je hem dood, soms letterlijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Stefan zegt:

  En de mond vol hebben over gelijkheid, maar ondertussen een ieder die een andere mening heeft uitsluiten. Wat een walgelijk volk.

  Geliked door 1 persoon

 7. bezigebij63 zegt:

  De AoB is vergeven van de rooien. Daarom is de PVV niet welkom. Maar wel kinderen erop uit sturen langs de deuren met kinderpostzegels en laten schooien voor kindertjes in Afrika.

  Like

 8. Julia zegt:

  Dit is de democratie in Nederland. Maar ja FNV een linkse vakbond club die niet achter werknemers staat maar achter werkgevers en de Staat. Niet voor niets heeft deze zogenoemde vakbond zoveel leden verloren. Een weldenkend mens weet allang dat je helemaal als werknemer niets hebt aan deze waardeloze linkse vakbond. Kijk al naar het verleden Wim Kok was toch ook voorzitter van deze linkse club en stapte vervolgens over als lijsttrekker voor de Partij Van De Armoede. Al die bollebozen binnen deze vakbond zitten uitsluitend voor eigen belang met hoop op een goed baantje binnen de politiek of elders. Ook Ton Heerts is sinds 18 december 2019 burgemeester van Apeldoorn. was o.a. voorzitter FNV beloning de burgemeesterspost. Kortom nu maakt deze linkse vakbond zich ook schuldig aan discriminatie het gaat er niet om of iemand een bepaalde politieke voorkeur heeft maar zij behoren te handelen in het belang van werknemers zo niet FNV weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ravian zegt:

  Iemand nog meer bewijs nodig voor het feit dat het Nederlandse onderwijs tot een socialistisch indoctrinatie instrument verworden is?
  Wie de jeugd heeft die heeft de toekomst was het toch?
  Hoe lang gaan we dit kindermisbruik nog tolereren?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s