Sigrid Kaag (D66) heeft zich tot de islam bekeerd

Kaag wijst naar de hemel; één vinger voor Allah en één vinger voor zijn profeet Mohammed.

Haar kinderen zijn moslim. Haar Arabische man is moslim. Het zou niemand moeten verbazen dat de kwade genius achter D66 zich ook tot de islam heeft bekeerd. En inderdaad, Kaag geeft toe: “Ik ben moslima.” Het gebeurde al voor haar trouwdag in Palestina, nadat ze verliefd werd op haar Anis Al-Qaq. De bekakte Sigrid Kaag, van huis uit een Jodin, is al sinds 1996 moslima. Toch hield ze dit gegeven lang geheim, want: ze wilde premier van Nederland worden. Met de nadruk op “wilde”.

Kaag vertelt op televisie wel eens dat haar moslimkinderen in Nederland zouden worden gediscrimineerd. In werkelijkheid groeiden haar kinderen op met bijzonder veel rijkdom. Haar kinderen hoefden zeker niet in de afwas bij een restaurant te gaan werken voor € 2,60 per uur, zoals vele autochtone jongeren doen.

Nee, de Kaag-kinderen kregen alles mee en zijn inmiddels al jonge miljonairs. Het is een beetje raar om dan te beweren dat je gediscrimineerd bent. Net als bijvoorbeeld Akwasi, de Ghanese miljonair met tien huizen, die ook dagelijks beweert slachtoffer van racisme te zijn. (In Noord-Brabant slapen blanke daklozen voor € 720,- per maand op straat in de sneeuw)

Dat Kaag haar contact met het volk al langer kwijt was, bleek ook wel uit haar eerdere uitspraken. Ze jammerde over haar moeilijke keuze tussen studeren aan Harvard of aan Oxford. Ze is de arrogante bakfietsmadam van de grachtengordel. Alles van de wereld heeft ze gezien, maar van Nederland bar weinig.

Maar: zal ze nu toch de meest volksvreemde premier van Nederland gaan worden? Als het aan onze elites ligt, is dat antwoord ronduit ja. En we mogen ons afvragen wie die elites zijn. Rijke olieboeren uit Saoedi-Arabië.

Bron:
markerwaard3.wixsite.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Sigrid Kaag (D66) heeft zich tot de islam bekeerd

 1. D66 is om veel andere zaken al verwerpelijk, met of zonder mw Kaag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Astrid zegt:

  Getrouwd met ‘Anus al Kak’. Tja, dat verklaart een hele hoop [stront].

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  https://www.hpdetijd.nl/2021-02-15/geheime-turkije-analyse-nctv-lekt-uit-grote-rol-erdogan-bij-opkomst-salafisme-in-nederland/

  Geheime ‘Turkije analyse’ NCTV lekt uit: grote rol Erdogan bij opkomst salafisme in Nederland

  De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) maakt zich grote zorgen over de islamistische koers van de Turkse president Erdogan en de invloed daarvan op Turkse Nederlanders. Dat blijkt uit een vertrouwelijke nota van de NCTV die HP/De Tijd in handen kreeg. Ton F. van Dijk bericht over een politiek gevoelige kwestie, die volgens de NCTV kan raken aan de ‘Nederlandse Nationale Veiligheid’. Zo wordt in de nota een mogelijk verband gelegd tussen de ‘antiwesterse retoriek’ van Erdogan en de terroristische aanslag op een tram in Utrecht in 2019, waarbij vier doden vielen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Bij elke reactie die ik waar dan ook plaats gebruik ik haar volledige achternaam (huwelijkse staat) maar dat ze al sinds 1996 moslima is, dat is belangrijk nieuws voor mij dat zouden meer Nederlanders moeten weten. Weer een item voor mij om te vermelden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://gerard1945.wordpress.com/2018/11/03/d66-wilde-gedwongen-sterilisatie/amp/?__twitter_impression=true

  D66 wilde gedwongen sterilisatie.

  Toen Nederland in 1970 circa 13 miljoen inwoners telde, begon D66 zich zorgen te maken over de bevolkingsgroei. De werkgroep ‘bevolkingspolitiek’ van die partij kwam daarom met een voorstel om middels gedwongen sterilisatie de groei van de bevolking tot staan te brengen als Nederland het aantal van 17 à 18 miljoen inwoners had bereikt.

  Inmiddels telt Nederland ruim 17 miljoen inwoners en is D66 een pro-immigratie partij geworden. In de ogen van de huidige D66-minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag is migratie “een verrijking voor de Nederlandse samenleving”

  Geliked door 1 persoon

 6. M. Schettini zegt:

  ik vraag mij af hoe de schrijver van dit topic, tot de conclusie komt dat mevrouw kaag ; Jodin’ zou zijn. de doopnamen van mevrouw Kaag zijn Sigrid, Agnes, Maria. kortom typisch joodse namen maar niet heus. als dit een poging is om mevrouw Kaag te framen – ben ik het op zich mee eens – dan is dit tevens een sneer naar de Joden in het algemeen. zoiets van: ‘deze moslima is wel van oorsprong een Jodin’.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit zegt:

  Werkte in een bedrijf met veel met vrouwen in hoge functies. Met veel daarvan moest ik als man onderhandelen. Geloof mij, dit zijn de types die je het leven moeilijk kunnen maken. Bikkelharde strebers. Bellen achter je rug je leidinggevende op als ze niet 100% hun zin gekregen hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JE LIKTE NIET GOED ? OF NIET GOED GENOEG ?
   JE KON DIE ELECTRISCHE BEL NIET VINDEN ?
   JE HOORDE WEL, IK KOM , IK KOM ?
   MAAR NIEMAND DEED ER OPEN ??

   IK VRAAG DAT EVEN VOOR EEN VRIEND HIER

   WHAHAHAHA

   OME BOBZELLUF

   Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    Ome Bob toch…. bijna de buren wakker gelachen.

    Like

   • bobzelf zegt:

    LUCIA zegt:
    16 februari 2021 om 01:31

    IK VOND HEM AL LANG GELEDEN ZOOOOO LEUK

    EN DAT BEDOEL IK MET MIJN HERSENS BOVEN …. IK LEES DAT DE DAMES HUN ZIN NIET KREGEN
    EN HOPPA
    DUS DAN GOOI IK HET STUK GEIN ER MAAR OP OOK

    KUSSIE

    OME BOBBIE

    Like

 8. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.uitpers.be/seksschandaal-nederland-pers-zwijgt-over-intimidatie-kamerlid/?fbclid=IwAR2zEfhHzbs5LWwQ2NcnnZjICVvnL5c-z-z18rNuJPm2NTds6wfWYPj22cQ

  Seksschandaal Nederland: Pers zwijgt over intimidatie Kamerlid

  De Nederlandse pers wist al in 2013 dat CDA-parlementariër Pieter Omtzigt de mond was gesnoerd over de hoogste ambtenaar van het ministerie van Justitie Joris Demmink, die verdacht werd van pedoseksuele praktijken. Niks hiervan verscheen in de media. Dit terwijl de zaak Demmink toen al was uitgegroeid tot een internationaal schandaal. “Ik ken journalisten die vol in het dossier waren gedoken,” zegt voormalig justitie-directeur Ben Ottens. “Als dat wat opleverde werden zij telkens door hun leiding teruggefloten.”

  In december 2020 berichtte Uitpers dat de Nederlandse parlementariër Pieter Omtzigt van de christelijke partij CDA de mond is gesnoerd over de kwestie Demmink. De toenmalige leider van de partij, Sybrand Buma, had hem verboden zich nog langer hiermee bezig te houden. Volgens diverse, in het artikel van Uitpers genoemde bronnen heeft Buma dit gedaan op aandringen van premier Mark Rutte.

  Geliked door 1 persoon

  • lijsjes zegt:

   kaagmoetvertrkkenenniettraagwantinmateusstaatdatwijoorlogkrijgemetdemoslimswegwezendusvoorhettelaatisofgeefhaarstokslagenzoalsindekoranstaatvr,grrgerrit

   Like

 9. roheline1 zegt:

  De nederlandse politiek rot van binnenuit weg

  Geliked door 1 persoon

 10. vangie1206j zegt:

  Dus shariastate aan de noordzee.
  Mens rotop naar het midden oosten en ga daar bekakt lopen doen tegen die dekhengsten

  Like

 11. julia zegt:

  Wanneer komt de dag dat deze volksverrader eens niet meer in de linkse media haar propaganda verkoopt en op de propagandazenders geen podium meer krijgt. Misselijkmakend zij blijft naar de Nederlandse samenleving trappen met dat schijnheilig gedoe van er. Het is een blijft een moslim lover en totaal onbetrouwbaar. Dit mens is publiciteitsgeil maar heeft totaal geen enkele toegevoegde waarde voor de westerse samenleving. Beter is verbannen naar één of andere woestijn daar is zij meer op haar plaats. Miljoenen belastinggeld heeft zij verspild aan o.a. Palestijnse terreurorganisaties. Hoe durft zij zich überhaupt nog in het openbaar te vertonen, ze moet zich kapot schamen.

  Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gisteren bij WNL beweerde Kaag nog dat ze katholiek is en haar kinderen zijn gedoopt. Zo staat ze ook bij Wikipedia. Ik vraag me af of meneer Anis al-Qaq daar gelukkig mee is. Of het hele verhaal is gelogen, dat kan natuurlijk ook. Ik zie Kaag er best voor aan. Tenslotte doet katholiek het hier beter dan moslima. En een beetje taqiyya moet mogen, toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Yep, typisch gevalletje Taqiyya.
   Moesten eens wat meer mensen opzoeken, wat dat woord betekend, ging ze misschien eens een lamp branden.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    PFFFFFT NOU DIE HOOP HEB IK OPGEGEVEN HOOR MAKKER …

    NEDERLANDERS EN OPZOEKEN ? WHAHAHAHA
    VRAAG EFFE AAN TEIL WAAR MIJN LIJSIE BLIFT ??
    GOED VOORBEELD TOCH

    LIJST INVULLEN MET DODEN VAN PUTIN ??
    NOU MAKKIE
    SKRIPAL
    SKRIPALS DOCHTER
    NAVALNY
    VROUW NAVALNU

    OOH WACHT EFFE ??

    OORLOGEN PUTIN SINDS 1990
    GEORGIE WHAHAAH
    DAN WEL ZUID – OSSIETIE WHAHAHA
    OMDAT DE PRESIDENT TOEN HIJ DE GRENS OVERSTAK
    VERGETEN WAS DAT ER NOG 1500 RUSSISCHE SOLDATEN AANDE ANDERE KANT STONDEN WHAHAHA

    EN ZELFS ALS IK OME BOB , DE MH 17 , STORY

    DE PVV NAAR 75 ZETELS STORY

    VRAAG OM EFFE DOOR TE STUREN 45 SECONDES WERK .??

    NONONONONONONO DUS

    FORGET IT MAAT, FORGET I ,

    NEDERLAND IS REDDENLOOS VERLOREN ,
    MAAR IK BLIJF BEZIG TOTDAT ZE HET LICHT UITDOEN

    HUGGIE VRIEND BOB ZELLUF

    Like

  • Willem zegt:

   Ik heb het ook gezien bij WNL, had nog niet aan taqiyya gedacht maar dat zou wel een stunt zijn. Er moet toch wel achter te komen zijn.

   Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Sigrid Kaag is gewoon een smerig links kreng die inderdaad is overlopen naar de islam maar eens zal zij daar toch een keer spijt van gaan krijgen omdat de radicale islam juist de onderwerping en slavernij van vrouwen nastreeft! En zodra ze dat doorheeft en de islam verwerpt dan moet ze beslist NOOIT meer proberen terug te keren naar de autochtoonse Nederlandsers!
  Wie oude vrienden voor nieuwe verkiest en in dei laatsten wordt teleurgesteld moet zeker niet denken dat die oude vrienden dat soort verraders en overlopers weer terug willen!

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Grappig die zin;
  “Alles van de wereld heeft ze gezien, maar van Nederland bar weinig.”
  Sinds de omzwervingen met mijn bootje ben ik erachter gekomen dat dit opgaat voor zeer vele Nederlanders.
  Zuid-Holland en Brabant hebben nog zeer veel prachtige vestingstadjes die het aanzien meer dan waard zijn, het gekke is dat we tegenwoordig ontzettend mobiel zijn maar meestal door van A naar B te rijden via de snelweg en niet of nauwelijks iets meekrijgen van de omgeving.
  Het varen heeft als bijkomstigheid dat je de omgeving ziet vanaf een andere kant, zo heb ik veel gereisd door het Westland maar met de boot ontdek je tot dan toe onbekende delen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   NOU LEKKER TOCH TEIL
   EN DAN WAT LATER OP DE DAG EEN KOUD BIERTJE

   EN EFFE DIE DODENLIJST VAN PUTIN EFFE INVULLEN EN NAAR BERTSTUREN

   GOED PLAN

   JE VRIEND OME BOBZELLUF

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Gaap

    Like

   • bobzelf zegt:

    Tijl Uylenspiegel zegt:
    28 februari 2021 om 00:06

    gaaaaap ?? dat is alleen bij LOSERSSSSSSSSSSSSSSS TEILTJE

    LOSER EN KWEK KWEK , MAAR EEN LIJSTJE INVULLEN IS TE MOEILIJK ??

    JE WAS ZO STIL ??? SPUITJE AL GEHAALD ??

    VRAAG VOORAL NAAR DAT VAN HUGO .. DAT IS MEEST DODELIJK

    EN NEEM DAN DE MIJNE OOK MAAR .

    WHAHAHAHAHA . MIJN GOD DAT ZO IEMAND HET LEF HEEFT

    OM NA 9 X DE VRAAG TE STELLEN

    HOEVEEL MENSEN HEEFT VLADIMIR PUTIN OP ZIJN GEWETEN SINDS 1990 DIE VERMOORD OF VETGIFTIGD ZIJN ??

    EN DAN GEWOON ZIJN MUIL HOUDT ??

    JA DAN WEL

    DUS MAAK JE PLEITEN DROEFTOETER ,JE WASTOCH AL WEG ???

    ZELFS DAT KRIJGT HIJ NIETVOOR ELKAAR WHAHAHA

    Like

 15. Edwin zegt:

  Dan heeft Kaag of in 2019 gelogen, of deze bron verkoopt onzin. Het zou maar wat mooi zijn voor de verkiezingen “U wilt een moslima als premier van Nederland, dan kies KAAG! Ga dus nog even verder zoeken, of ik meer dan deze uitspraak 2019 kan vinden. https://www.ad.nl/politiek/kou-lijkt-uit-de-lucht-tussen-kaag-en-joodse-organisatie~a83cf494/

  Like

 16. Dré zegt:

  Paard van Troje !!

  Like

 17. Willem zegt:

  Gisteren zei ze op tv dat ze katholiek is. Reden om het haar nogmaals goed te vragen.

  Like

 18. Ravian zegt:

  Ieder weldenkend mens wist dat al op het moment dat ze met die islamitische terrorist trouwde.
  Islamieten kunnen namelijk helemaal niet trouwen met niet islamieten.

  Like

 19. arthurschop zegt:

  Ik vraag me af of een christelijke Nederlander ook minister zou kunnen worden in een Arabisch land. Nederland schenkt zichzelf gratis weg aan de Islam.

  Like

  • JWA zegt:

   In het Irak van Hoessein was de minister van buitenlandse zaken een christen. Maar ja die moest weg van de Amerikanen na de inval in Koeweit. Koeweit is en was zeer streng islamitisch. Achteraf kan men zich afvragen of “we” aan de goede kant hebben gestaan.

   Like

 20. Bob zegt:

  Kaag heeft in Coiro gestudeerd.
  Joden werden en worden in veel arabische
  landen niet getoloreed.
  Als jodin in Cairo studeren wil zeggen er
  moet veel fout zijn.
  Nazi’s zijn zeer welkom in de arabische landen.
  denken,denken.

  Geliked door 1 persoon

 21. ronjaspers zegt:

  Die kaag is regelmatig op auditie geweest bij de (nazi) bilderberg groep,de bilderbergers selecteren politici niet de stemmers.

  Like

 22. Ben zegt:

  Landverraadster, die niet hard genoeg afgestraft kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 23. Ardash zegt:

  “Van huis uit,Jodin”geloof ik niets van en kan daar ook niets over vinden.

  Like

 24. karton zegt:

  Quag moslima ? Amen en zand erover !!!!

  Like

 25. Michael Jacobs zegt:

  “De bekakte Sigrid Kaag, van huis uit een Jodin, is al sinds 1996 moslima.” Volgens Wikipedia was zij niet Joods, maar katholiek.

  Like

 26. Jan zegt:

  Sigrid Kaag, Stef Blok en Denk: Joden vermoorden moet kunnen

  Nederlandse vertegenwoordiging Ramallah bezorgd over opschorting betalingen UAWC

  De Nederlandse vertegenwoordiging in Ramallah is “bezorgd” over de opschorting van betalingen aan UAWC. Dat schrijven ministers Blok en Kaag in antwoord op Kuzu, die verontrust is over de continuïteit van de Palestijnse NGO nu deze onderzocht wordt na een dodelijke aanslag.

  Op 23 augustus 2019 vond een dodelijke bomaanslag plaats bij de Ein Bubin-bron, nabij de nederzetting Dolev. De 46-jarige rabbijn Eitan Shnerb en zijn 19-jarige zoon Dvir raakten gewond toen het explosief afging. De 17-jarige Rina kwam bij de aanval om het leven.

  Na de aanslag heeft de Israelische veiligheidsdienst Shin Bet een aantal terreurverdachten gearresteerd, die allen tot dezelfde PFLP-cel zouden behoren die achter de aanslag zit. Samer Arbid wordt ervan verdacht de celleider te zijn. Arbid was eerder de financieel directeur van de UAWC, en werd de afgelopen jaren regelmatig gearresteerd omdat hij deel uitmaakt van de PFLP. De Palestijnse terreurorganisatie heeft erkend dat Arbid een van haar commandanten is en betrokken was bij de aanslag bij de Ein Bubin-bron.
  …..
  Kuzu: subsidiestop UAWC ‘buitengewoon wrang’
  …..
  https://www.cidi.nl/nederlandse-vertegenwoordiging-ramallah-bezorgd-over-opschorting-betalingen-uawc/

  Union of Agricultural Work Committees (UAWC)
  The Union of Agricultural Work Committee (UAWC) is identified by Fatah as an official “affiliate” and by USAID-engaged audit as the “agricultural arm” of the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP), a terrorist organization designated as such by the US, EU, Canada, and Israel. UAWC is also highly active in promoting BDS campaigns and utilizing inflammatory rhetoric. For more information on UAWC’s PFLP ties, read NGO Monitor’s report “Union of Agricultural Work Committees Ties to the PFLP Terror Group.”
  Zie verder op: https://www.ngo-monitor.org/ngos/union_of_agricultural_work_committees_uawc_/

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “Kuzu: subsidiestop UAWC ‘buitengewoon wrang’”

   Wat “buitengewoon wrang” is dat is dat Palestijnse terroristen gefinancierd worden van Nederlands belastinggeld.
   Wat “buitengewoon wrang” is dat is dat een Palestijnse terroriste een ministers post heeft in het Koninkrijk der Nederlanden.
   Wat “buitengewoon wrang” is dat is dat de trekpoppen van dictator Erdogan in de tweede kamer zitten
   Wat “buitengewoon wrang” is dat is dat Nederland hiermee is afgezakt naar het niveau van een terreurstaat als Iran.
   En wat het wrangste is dat is dat dit in partijkartel en MSM kringen inmiddels de normaalste zaak van de wereld gevonden wordt.

   Like

 27. vuilbaard zegt:

  Oei…

  Like

 28. Pim zegt:

  kaag (geeneens een Hoofdletter waardig) is de verpersoonlijking van het institutionele landverraad waar Nederland momenteel onder zucht. Het decimeren van onze volkstrots en het wegroven van onze spaar- en pensioengelden beschouwt deze valse spin als haar levensdoel. Het ontkennen en ridiculiseren van ‘de Nederlandse mentaliteit’ is haar wapen, en ze hoopt zelf als (onverdiende want valse) winnares uit de strijd te komen.
  Maar er is één advies: Pas op voor Nederlanders, want we zijn wel goed maar niet gek. En zeker geen moslimknuffelaars…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s