Time-out voor vaccin van AstraZeneca in enkele Zweedse regio´s – bijwerkingen bij 100 van de 400 gevaccineerde personen

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee Zweedse regio´s stopten met de vaccinatie van medisch personeel met het vaccin van AstraZeneca. Bovendien besloot het land om dit vaccin niet aan mensen ouder dan 65 jaar toe te dienen en legt zodoende de aanbeveling van de WHO naast zich neer.

In een van de regio´s, Sörmland, werd voor het eerst het vaccin van AstraZeneca ingezet. Alleen ziekenhuismedewerkers kregen het vaccin. Daarbij zouden volgens informatie van “Sputnik International” 100 van de 400 gevaccineerde personen bijwerkingen hebben getoond.

“We stoppen deels, omdat onderzoek dienen te doen, maar ook opdat we geen gespannen situatie met het personeel krijgen”, zei het medische hoofd van de regio Sörmland, Magnus Johansson, tegen de nationale zender “SVT”.

De regio was zich van de risico´s bewust en vaccineerde volgens de woordvoerder van Sörmland, Fredrik Gustavsson, niet complete afdelingen, maar enkele mensen hier en enkele mensen daar. Dat het niet goed ging met 100 mensen, zou ook gevolgen hebben voor de personele situatie. Ondertussen zou deze weer onder controle zijn maar de geplande verdere vaccinatie van het medisch personeel werd eerst stopgezet.

Het district Gävleborg volgde het voorbeeld toen eenzelfde aantal bijwerkingen werd waargenomen. Ook het district Jönköping registreerde een groot aantal vermoede bijwerkingen na een vaccinatieactie met meer dan 500 personen.

“Het is het gebruikelijke, een kleine verkoudheid, lichaamspijn en koorts”, zei de vaccinatiecoördinatrice van het district Gävleborg, Tina Mansson Söderlund, tegnover “SVT”. “Het probleem is dat we zo veel op dezelfde arbeidsplaatsen hebben gevaccineerd, dus lassen we een pauze in.”

AstraZeneca: bij 10% bijwerkingen te verwachten

De medisch directeur van AstraZeneca voor de Scandinavische regio, Andreas Heddini, verklaarde dat bij ongeveer 10% van de gevaccineerde personen zulke bijwerkingen te verwachten zouden zijn. Tegenover “SVT” zei hij: “Het komt niet overeen met hetgeen we gezien hebben”.

Over de oorzaken van de veelvuldig optredende bijwerkingen zou hij niet willen speculeren, de onderneming zou het gaan uitzoeken.

“Dit soort bijwerkingen wordt verwacht, en we voeren nu een eigen dialoog met deze regio´s om beter te begrijpen wat er gebeurd is”, verklaarde Heddini. “We nemen alles wat met de veiligheid van het vaccin te maken heeft heel serieus. Maar ons vaccin werd inmiddels aan vele miljoenen mensen in de hele wereld en ook in klinische onderzoeken toegediend, en daar hebben we niet echt zwaarwegende bijwerkingen vastgesteld.”

De autoriteiten zien nu ook in andere regio´s zoals Borås dat de bereidheid om te vaccineren afneemt en dat van het aanbod om te vaccineren maar voor de helft gebruik wordt gemaakt – van de 900 vaccins werden maar 450 toegediend.

De vaccinaties met de vaccins van Pfizer en Moderna gaan in Zweden zoals gepland gewoon door.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Time-out voor vaccin van AstraZeneca in enkele Zweedse regio´s – bijwerkingen bij 100 van de 400 gevaccineerde personen

 1. Pingback: Time-out voor vaccin van AstraZeneca in enkele Zweedse regio´s – bijwerkingen bij 100 van de 400 gevaccineerde personen! | eunmask

 2. droevige mof zegt:

  Onmenselijke omstandigheden in Berlijns verpleeghuis. Gedwongen vaccinaties onder militair toezicht. Ernstige bijwerkingen, sterfgevallen en de bekende doofpot.

  https://www.ninefornews.nl/schokkend-klokkenluidersbericht-doden-na-vaccinatie-in-tehuis-berlijn/

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Niet zo vreemd het is een grof schandaal om miljoenen mensen aan dit experiment bloot te stellen. Vaccins met sneltreinvaart ontwikkeld, nagenoeg niet getest, geen bijwerkingen bekend en niet bekend of dit gif is geschikt voor mensen met onderliggende gezondheidsklachten, allergieën en of het niet een negatief effect heeft bij gebruik van medicatie. Kortom wie vertrouwt überhaupt nog dit gif waarvan ook niet bekend is of het daadwerkelijk het beloofde effect heeft om het zogenoemd virus de kop in te drukken. Een mens gaat toch ook niet zomaar willekeurige medicatie slikken zonder bijsluiter waarin staat vermeld wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn of wie voor wie het medicijn niet geschikt is of afgeraden wordt. Het is een schande dat de samenstelling van het gif staatsgeheim is. Dus we nemen maar wat en we zien wel. Ik vrees dat die algehele vaccinatie geen enkele versoepeling opbrengt want we verzinnen telkens wel weer een nieuw virus (de Britse, de Braziliaanse, de Afrikaanse, de Californische en welke volgt nu de Belgische, de Franse en ga zo maar door) met de reden dat het puur om miljoenenverdiensten gaat en de lock down en alle strenge maatregelen een heel ander doel dienen namelijk de great reset. Denk maar niet dat het om de volksgezondheid gaat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  R.I.V.M. de ziek maker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s