VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: “Kinderoffer”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: “Kinderoffer”

 1. LUCIA zegt:

  Ja, de kinderoffers zijn er nog steeds, ze verdwijnen in grote hoeveelheden.. ieder jaar in grote steden, in rijke landen vooral in arme landen, weeskinderen noem het maar op het is schandalig.
  Als ze al teruggevonden worden, zijn ze vaak misbruikt, organen geroofd en tegenwoordig weten we ook dat ze gemarteld worden om adenochrome te verkrijgen voor de elite… zogenaamd om ze jong te houden, een blik op Soros en we weten dat dat geen zichtbare werking heeft, wat oogsten ze dan wel en waarom???
  Niet dat het daardoor minder erg wordt maar als je het waarom en de markt er om heen weet, dan kun je het spoor makkelijker volgen.
  Ik doe een beroep op mensen in de 30, mooie leeftijd is dat, begin een ondergrondse beweging, traceer deze mensen die dit doen, kijk hoe de IRA en dat soort bewegingen georganiseerd waren in een cellen struktuur . De politie doet geen reet hieraan, ze mogen het ook niet want de corruptie en de pedofilie zit in de hoogste kringen. Dit wordt met het jaar steeds erger, als jullie ze vinden breng ze niet voor het gerecht, want dat zullen ze afkopen en is al je moeite voor niks.. een stille kogel of een eind touw ergens op een veld gewoon doen, berecht ze zelf, dat is de enige zekerheid dat het in ieder geval voor die persoon stopt.
  Een ieder die hier meer over wil weten, Kevin Annet heeft hele onderzoeken hiernaar gedaan en ook een volkstribunaal opgericht.
  Ik waarschuw je wel, als je dit doet en ik denk dat het wel nodig is, dat dit niet meer ontkent wordt, (en iedereen dit weet) , hou dan wel rekening met shockerende dingen, die je nachtrust zullen aantasten maar dat had ik ook toen ik 15 was en meer over de holocaust wilde weten.
  Een veld vol bloemen bestaat en is waar… maar gooi de menselijke of liever gezegd de onmenselijke factor er in… en dan is de waarheid geen veld van bloemen!!!

  Geliked door 3 people

 2. Ineke zegt:

  Heel mooi gezegd, ik hoop dat er vele ogen worden geopend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s