Aan Diederik Gommers

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Gommers,

Ik las dat u vindt dat de Tweede Kamerverkiezingen minstens vier tot zes weken uitgesteld moeten worden. Er zijn wel duizend redenen waarom dat een bijzonder slecht idee is, maar laat ik me beperken tot drie.

Ten eerste: u bent intensivist. Een intensivist is een medisch specialist die zich verder gespecialiseerd heeft in de intensieve zorg. Uw aandachtsgebied op de IC is beademing ARDS. ARDS staat voor Acute respiratory distress syndrome, ook wel: shocklong. Dat is een levensbedreigende plotselinge ontstekingsreactie in de longen waarbij zich ophopend vocht de zuurstofopname bemoeilijkt.

Dat specialisme staat héél ver af van kennis over het op veilige wijze houden van verkiezingen in een land waar een bezoek aan de supermarkt duizend keer risicovoller is dan aan een stemloklaal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Aan Diederik Gommers

  1. Julia zegt:

    Gommers hou u bij uw leest en bemoei u absoluut niet langer met de dictatuur binnen onze politiek. U zou zich toch echt eens moeten gaan houden aan de eed van Hippocrates en van u wordt verwacht dat u staat voor het welzijn van de volksgezondheid in plaats van continu in de publiciteit verschijnen om uitsluitend de wet op te leggen die onmenselijk is en blijven in boezemen van angst. Dit schaadt toch volgens mij uw integriteit als medici. U bent waardevol voor uw werk maar treedt a.u.b. terug uit het smerige politieke schaakspel wat een enorme schade voor de samenleving teweeg brengt.

    Geliked door 2 people

  2. ronjaspers zegt:

    Dat mensen nog in het sprookje van stemmen geloven,dan heb je toch echt een betonnen plaat vooor je hoofd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s