Avondklok blijft alsnog van kracht

DEN HAAG – De avondklok blijft alsnog van kracht. Het hof in Den Haag schort het vonnis van de rechter op. Het hof deed dat op verzoek van de Staat, die hoger beroep heeft aangetekend tegen het vonnis. „En nu gauw naar huis, want de avondklok geldt nog”, aldus de voorzitter van het hof aan het einde van de zitting.

Willem Engel en het juridische team van Viruswaarheid konden na de uitspraak hun oren niet geloven en maakten direct hardop bezwaar. De voorzitter van het hof drukte daarop hun microfoons uit. Het hof zei dinsdag dat het louter gaat om een belangenafweging. Dat van Viruswaarheid is beperkt tot een aantal dagen, meent het hof, het belang van de Staat is het voorkomen van een jojo-effect. „En nu allemaal snel naar huis”, zei de rechter na de uitspraak, die rond 20.30 uur was – kort voor het (wederom) ingaan van de avondklok om 21.00 uur.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Avondklok blijft alsnog van kracht

 1. Monalisa zegt:

  Als je de rechter hebt gehoord dan weet je genoeg hoe de rechtsstaat werkt.

  Geliked door 3 people

 2. HENK zegt:

  geen democratie maar een dictatuur dus !

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry Willemse zegt:

  Nu, het hoger beroep heeft vanavond al plaatsgevonden onder leiding van een dronken dove “rechter”. Dus aan de uitslag van hoger beroep op vrijdag hoeft u niet te twijfelen.

  Geliked door 2 people

 4. Tony zegt:

  Wij worden al meer dan 10 jaar geplaagd door jojo-effect dat Mark Rutte heet……

  Geliked door 2 people

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Mij is altijd verteld dat politiek gezien de kiezer het laatste woord heeft, dat is democratie, mij is ook verteld dat in een rechtstaat de rechter het laatste woord heeft, maar blijkbaar is tegenwoordig onze eurofiele grote leider de gene die het laatste woord heeft, in andere woorden: Is Mark Rutte de Dictator van de lage Landen ?

  Like

 6. Johan zegt:

  Haal die blinddoek bij ‘Vrouwe Justitia’ maar weg. Het lijkt meer op een mondkapje, dat ook nog eens verkeerd opgezet is.

  Like

 7. andre zegt:

  Sperrzeit von Fuhrer Rutte und Hauptmann deJonge krijgen een steeds gekkere betekenis en heeft nog maar weinig van doen met het beperken van cojona. Het onwettelijk doorrammen van de Rutte doctrine en de ongeloofwaardigheid van het rechtsysteem ziet nu iedereen. Ook de verkiezingen kan Rutte niet meer op een geloofwaardige manier door schuiven. Rutte Grapperhaus en de Jonge zijn kapotter dan kapot.

  Geliked door 1 persoon

 8. andre zegt:

  Wie is die mevrouw de voorzitter eigenlijk? Ben wel benieuwd naar haar achtergrond.

  Like

 9. De avondklok had onderbouwd kunnen worden middels effectiviteitsmetingen. Maar de niet-gekozen rechters en ministers is het nog steeds niet gelukt om dit aan te tonen. De rechters vroegen daar niet eens naar en tonen derhalve hun bevooroordeeldheid aan. De uit belastinggeld betaalde interdepartementale sprookjes en fantasien rondom COVID-19 worden erg ongeloofwaardig.

  Geliked door 1 persoon

 10. Knalkopje1 zegt:

  Ons o zo democratische kabinet is bijzonder bedreven in het ontwerpen en razendsnel indienen van fascistische spoedwetten. Eerst de ‘tijdelijke’ Coronawet, nu de natuurlijk ook ‘tijdelijke’ Avondklokwet. Dan kan de avondklok iedere maand lekker met nog een maand worden verlengd tot Kerstmis en Pasen op één dag vallen. Lang leve onze Geliefde Leider Opperkameraad Rutte en zijn kameraden De Jonge, Grapperhaus en anderen, vooral virologen. ‘Wij moeten het Nieuwe Normaal zoeken in de 1,5 m samenleving’: Rutte op 7 april vorig jaar. Ik stel voor dat we na de Coronacrisis een 15 m hoog bronzen standbeeld in Noord-Koreaanse stijl van Mark Rutte oprichten, waar dankbare Nederlanders, op 1,5 m afstand van elkaar en met mondkapjes op, bloemen kunnen leggen en een lofzang aanheffen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Welke rechtstaat hebben we deze nog binnen het huidige communistisch regime. Allemaal van die types D66 rechters corrupt en discriminerend. Dit land staat gelijk aan een Bananenrepubliek waar democratie een vreemd fenomeen is en tot de geschiedenis behoort. Het wordt knikken en buigen voor de tirannen in Den Haag anders zware boetes of strenge straffen.

  Like

 12. karton zegt:

  De “rechter” die de uitslag opschortte had volgens mij een béste neut op !
  Het straal bezopen mens lalde een stuk in ’t rond en lonkte met één oog naar links en de andere naar rechts. Wát een vertoning , maar wel helemaal in de geest van DDR666-nietsnutten als viespeuk Pechtold , glibbertje Jetten , Marietje in ’t Veld , Quag minister voor Terroristische Zaken, en de Zweedse Troll Ollonkreng.
  En dát soort minderwaardige sujetten maakt de dienst kennelijk uit in Nederland, daar moet een eind aan gemaakt worden !

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Nederland is dus een fascistocratie

  Geliked door 1 persoon

 14. freda110 zegt:

  Als deze seniele dove rechter het synoniem is voor de rechtspraak in Nederland zijn we compleet verloren en heeft de rechtspraak geen enkele waarde meer.
  Je mag toch op z’n minst verwachten dat een rechter goed bij zinnen is (waar ik in dit geval ernstig aan twijfel) en weet wie ze voor zich heeft, het feit dat ze meerdere keren het woord viruswaanzin gebruikte gaf al duidelijk aan hoe ze in de zaak stond en dat het op voorhand al beslist was welke uitkomst het zou worden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Op mijn reis door vele landen
  zag ik uw hemelse gestalte veranderen.
  In Babylon, Heliopolis, Rome en Athene,
  in Constantinopel en Ankara, 
  in New York en Moskou,
  in Parijs, Brussel, Den Haag en Jeruzalem,
  overal ter wereld zag ik het.

  Van een waardige, gesluierde godin,
  die eens rechtopstaand oordeelde 
  zonder aanzien des persoons, 
  het zwaard van geestkracht in de hand, 
  de weegschaal van daad en gevolg in balans,
  zag ik u veranderen in een schimmige gestalte
  die zich voortaan zonder sluier verborg
  achter steeds dikker wordende wetboeken
  van wetgeleerden en schriftgeleerden,
  zag ik het zwaard van partijdigheid,
  de weegschaal uit balans. 
  ….
  …..
  http://www.marcelmessing.nl/nl/p324

  Like

 16. Harrie Vaes zegt:

  Inderdaad de uitslag van as. vrijdag staat al vast…..tenzij er een rechter zit die ….recht..spreekt en geen belangenverstrengeling heeft met bv ene J. Dissel die ook een goede bekende bleek te zijn van de zogenaamde rechter die het vonnis vernietigde van de eerdere uitspraak gedaan door een rechter die …wel,..het lef had om volgens de wet ..recht te spreken.
  Welterusten.

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Die algehele rechtszaak is een grote komedie en vooropgezet spel. Was Willem Engel ook niet degene die vorig jaar in een video opriep om mee te doen met Black Lives Matter. Puur doorgestoken kaart en een smerig politiek spel. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/avondklok-alweer-vastgelegd-in-nieuwe-wet-die-reeds-live-is/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s