Typisch NPO! Liever onervaren D66-kandidaat uitgenodigd voor gesprek over politie dan expert-Kamerlid van de PVV

(Door: Bart Reijmerink)

Al jarenlang probeert PVV-Kamerlid Lilian Helder (foto) er voor te zorgen dat er meer geld gaat naar de politie. Als geheel pleit de PVV al jarenlang voor méér blauw op straat. Nu doet WNL net of dit een revolutionair standpunt is en nodigt een kandidaat-Kamerlid van D66 uit om hierover te praten; de PVV wordt zoals gewoonlijk weer genegeerd. 

PVV-politica Helder houdt zich al ruim een decennium bezig met de portefeuille politie en veiligheid. Jarenlang heeft ze al aan de bel getrokken over de penibele situatie bij de politie. Er moet volgens de PVV’er meer geld naar onze politiediensten. Maar wordt Helder ooit uitgenodigd om hierover te komen praten bij een mediaomroep? Nee natuurlijk niet; de NPO nodigt nog liever een linkse kandidaat uit dan een zittend Kamerlid met jaren ervaring.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Typisch NPO! Liever onervaren D66-kandidaat uitgenodigd voor gesprek over politie dan expert-Kamerlid van de PVV

 1. Rien zegt:

  wnl = non objectieve giechelclub, alleen voor (veels te veel) d66-ers en vvd-ers en zo nu en dan een cda-er

  Like

 2. M. zegt:

  Uiteraard wil men geen mensen met gezond verstand die hun verraad aan het volk teveel blootleggen aan het gesprek laten deelnemen maar mensen die met de agenda mee lullen.
  Het liefst zo dom mogelijk en iemand die zeker geen kritische vragen stelt of hun waanzinnige gedrag tegen het volk gaat bespreken.
  Voor geknutselde vragen met kant en klare antwoorden…om het volk nog verder te verraden dan men al deed.

  Like

 3. Mary zegt:

  Het is zo langzamerhand traditie dat vlak voor de verkiezingen ineens door PVV, CDA, D66 etc.etc. die altijd tegen het voorstel van de PVV gestemd hebben (of het nu de zorg, politie of wat dan ook is) er met exact dat PVV voorstel hun stemmers proberen binnen te halen om dan vervolgens na de verkiezingen de boel wederom af te serveren, je zou bijna denken dat de PVV veruit de grootste partij is in Nederland anders steel je niet consequent uit hun verkiezingsprogramma, deze omtrent de politie stamt al vanaf 2006……..

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is een feit dat de PVV nergens serieus wordt genomen. Zelfs al hebben diverse PVV-ers meer dan voldoende kennis in huis over hoe we meer blauw op straat kunnen krijgen, en pleiten zij al lange tijd voor een eerlijker beloning voor politiemensen, toch worden ze overal en altijd genegeerd en niet uitgenodigd in praatprogramma’s.
  Dit is ronduit smerig. Dat dit gebeurt is ook de reden dat ik nooit meer naar praatprogramma’s op TV kijk. Trouwens, ik kijk helemaal geen TV meer, want als je graag met leugens volgestopt wilt worden, ga er dan maar eens lekker voor zitten. Je avond wordt goed gevuld.

  Mij niet gezien.

  Like

 5. Julia zegt:

  WNL wie wil die kleuterklas van onbenullen die dit linkse propaganda programma presenteren nog aan zien. Geen enkel goed interview gasten aan tafel van hetzelfde linkse zooitje die 3 minuten wat onbenullige vragen voorgelegd krijgen en het voorlezen van nieuws is vaak achterhaald en oud nieuws. Nog een wonder dat zo een waardeloos programma überhaupt nog kijkcijfers scoort. Het zijn meer het soort achterhaalde Schoevers tutjes dan presentatoren. Ik vraag mij ook af of zij überhaupt wel weten wat journalistiek inhoudt.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Ik keek voorheen nog wel smorgens, maar alléén maar Trump afzeiken, en de Cojona uiteraard, gepresenteerd door ongelofelijk domme mutsen. Ik ben afgehaakt . Ik kijk steeds minder tv. En de radio is precies het zelfde, wat een eenzijdige berichtgeving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s