Appèl aan de EU: “Stop ermee de Palestijnen te financieren!”

De villa van de Palestijnse zakenman Mohamed Abdel-Hadi bij Kharas.

(Door: Joachim Kuhs – Vertaling: E.J. Bron)

Open brief van een ex-terrorist

De EU pompt honderden miljoenen euro´s van de belastingbetaler in de corrupte Palestijnse Autoriteit (€ 300 miljoen per jaar) en de goede betrekkingen met Hamas onderhoudende UNRWA (in 2019: $ 131.742.673,-) om de kinderen van terroristen op te leiden en de families van terroristen met “martelarenpensioenen” te belonen.

De EU en de Duitse regering onder Angela Merkel en Heiko Maas, evenals alle Duitse partijstichtingen, behalve de AfD, financieren NGO´s die eenzijdig propaganda voeren tegen Israël en de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu met gewelddadige demonstraties en eindeloze aanklagen ten val proberen te brengen.

Terwijl Donald Trump met de historische Abraham-akkoorden heeft laten zien dat de weg naar de vrede in het Midden-Oosten de tegenovergestelde is: de Arabische buurlanden zullen alleen maar een sterk, vrij Israël respecteren en als partner tegen het levensgevaarlijke Iraanse regime accepteren.

Voor het eerst sinds 2005 houdt de Palestijnse Autoriteit (PA) in 2021 weer verkiezingen. In de verkiezingsstrijd ontstaat verzet tegen de corrupte, op clans gebaseerde Palestijnse leiding rondom Mahmoud Abbas, die volgens berichten $ 100 miljoen naar het buitenland heeft gebracht. Zo schreef de kandidaat van de Palestijnse Autoriteit Muhammad Aref Massad uit Burqin, in het district Jenin, in een open brief:

Ik werd in 1975 geboren en op 13-jarige leeftijd voor de terreurorganisaties gerekruteerd. Ik heb dapper tegen Israël gevochten, maar tot mijn ontsteltenis moest ik vaststellen dat de Palestijnse leiding niet geïnteresseerd is in vrede en vrijheid, omdat ze van de onafgebroken oorlog en verwoesting profiteert. Hoe meer slachtoffers van ons volk sterven, des te meer aandacht krijgt ze van de goede, vrije volkeren van de wereld, en daarvoor krijgt ze grote hoeveelheden hulp geschonken, iedere keer als de beelden van de verwoesting uit ons land de wereld rondgaan.

Daarom heb ik besloten om de misdaden van de werkelijke terroristen te onthullen, namelijk die Palestijnse terreurorganisaties die volledig door de corrupte Palestijnse Autoriteit gefinancierd worden.

Wie daadwerkelijk een einde wil van het steven en doden, van de vernietiging en belegering van het Palestijnse volk, wie een einde wil van de onrechtvaardigheid en de armoede van het Palestijnse volk, die moet een einde maken aan de hulp voor de Palestijnse Autoriteit, die wordt geleid door een corrupte, ongekozen dictator.

Vraag uw regering geen geld meer naar de Palestijnse Autoriteit te sturen. Uw regering stuurt ons heel veel geld, dat de arme mensen in uw land veel beter zouden kunnen gebruiken.

Elke euro die u aan de Palestijnse Autoriteit en haar terreurorganisaties stuurt, draagt bij aan ons leed en onze armoede. Mijn vriend, draag alsjeblieft niet bij aan het sterven, aan het leed en aan de vernietiging van het Palestijnse volk.

Wij zijn zwak, en ons volk wordt door de corrupte Palestijnse Autoriteit en haar terreurorganisaties onderdrukt. Net als alle volkeren willen wij vrij zijn, een onafhankelijke staat hebben en in vrijheid en veiligheid leven, onze economie opbouwen en voor onze kinderen een goede toekomst scheppen.

Alle landen van de wereld hebben deze eisen erkend, maar de corrupte, dictatoriale Palestijnse Autoriteit en de aanvoerders van de terreurorganisaties willen geen vrede. Als er vrede is, drogen hun geldstromen op, die de oorlog brengen.

Hou op de Palestijnen te financieren. De Palestijnen hebben meer geld dan jullie. Het is echter van dieven en terroristen. Wij hebben jullie geld niet nodig. Jullie geld doodt ons volk.

We hebben een economische infrastructuur en heel veel geld. Zodra we de dictator Mahmoud Abbas voor de rechter hebben gezet en we weer teruggehaald hebben wat de leiders van de corrupte Palestijnse Autoriteit en terreurorganisaties gestolen hebben, zullen we bij de donoren horen die andere landen ondersteunen.

Het doden, de honger, de verwoesting van Palestina zullen pas stoppen wanneer jullie ermee ophouden geld naar Palestina te sturen.”

Bron:
pi-news.net
Door: Joachim Kuhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Appèl aan de EU: “Stop ermee de Palestijnen te financieren!”

 1. Ravian zegt:

  Betaald door Kaag, van u en mijn belastingcenten:

  https://www.jpost.com/israel-news/netherlands-admits-to-paying-terrorists-who-killed-17-year-old-israeli-635792

  En wat het artikel niet vermeld is dat deze door Nederland gefinancierde organisatie de pasjes leverde die de terroristen in staat stelden het gebied binnen te komen waar de aanslag gepleegd is.

  Dat gore wijf hoort op een brandstapel thuis.

  Geliked door 2 people

 2. Kraftavilqa zegt:

  Bij dat woestijnvolk gaan de oogjes glimmen en de handjes graaien zodra ze geld zien, die aard van ‘t beestje hebben ze hier nog steeds niet door; dus blijft men maar belastinggeld innoveren de balk in die bodemloze put smijten hiermede de oorlog tegen Israël in stand houdende. Israël parel van Westerse beschaving ingebed in een woestijn van arabierische achterlijkheid.

  Geliked door 2 people

 3. gerrit zegt:

  Door D66 worden de terroristen van de Palestijnen gesteund ,want bij die partij zitten Palestijnen steunders .

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  De echte leiding gevende terroristen
  zitten in de regeringen van de EU.
  Ze plannen, betalen en blijven zo
  uit de kijker.
  Alle beleid is om Israel van de kaart
  af te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s