EU-migratiepact: Von der Leyen en Merkel willen Europa aan de islam nalaten

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

De EU heeft de coronacrisis gebruikt om het “vrijblijvende” VN-migratiepact in een voor alle landen die onderworpen zijn aan de Europese Commissie bindend migratiepact te gieten. In september 2020 werd het plan zonder veel perstamtam gepresenteerd. Nu moet het weldra gerealiseerd worden. Het doel is de demografische transformatie. Ursula von der Leyen trapt het gaspedaal in! Feiten scheppen, voordat de lockdown ten einde is!

Verzet je eindelijk, blanke Europeanen

Beetje bij beetje dient het gehate blanke, en deels christelijke, “ras” verdrongen en door grotendeels minder gekwalificeerde Afrikanen vervangen te worden.

Bij de presentatie van het plan zei de eurocommissaris van Binnenlandse Zaken, Johansson: “Wij moeten nieuwe wegen voor legale immigratie creëren. Niet alleen voor gekwalificeerde arbeidskrachten, maar ook voor gemiddeld of minder gekwalificeerde arbeidskrachten, die naar de Europese Unie willen komen…” Doelbewust dienen dus ook welvaartsstaten zoals Duitsland (Nederland) tot aan hun financiële belastingsgrens geleid te worden!

De burgers, die decennia lang de welvaart hebben opgebouwd, worden niet gevraagd en dienen deze nu aan diegenen weg te geven aan wie Ursula von der Leyen en Angela Merkel constant een glimlachend gezicht willen laten zien. Een petitie van de fractie “Identiteit en Democratie” in het Europees Parlement, waartoe ook de AfD behoort, doet haar best om de inwerkingtreding van dit waanzinnige pact te verhinderen.

Petities alleen hebben echter zelden nut, maar ze kunnen er een signaal voor zijn om steeds meer Europarlementariërs en politici in de desbetreffende landen ertoe te bewegen om een einde te maken aan deze waanzin, nog voordat hij kan beginnen!

Methodische verwoesting van het oude Europa

Er is o.a. gepland om oorlogsvluchtelingen en economische vluchtelingen gelijk te behandelen en op deze manier ook tegelijk de illegaliteit te beëindigen. Want de vluchteling heeft het recht om naar Duitsland (Nederland) te komen. En zodra hij hier is, dient hij naar believen iedereen te kunnen laten nakomen die hij familie noemt.

Wie uit “zeenood” werd gered, dient zonder uitzondering naar Europa getransporteerd te worden, bij voorkeur naar Duitsland´s “veilige havens”. Van diegenen die hier al zijn, wordt niemand meer uitgezet. Omdat ze niet uitgezet konden worden, omdat ze geen paspoorten hadden of hun land van herkomst hen niet wilde terugnemen, dient hen onmiddellijk het levenslange verblijfsrecht toegestaan te worden en zo snel mogelijk het staatsburgerschap.

Geen enkel EU-land mag de opname meer weigeren. De Europese Commissie geeft dan opdracht aan de desbetreffende regeringen om woonruimte voor een gedwongen vestiging ter beschikking te stellen. Wie dat niet doet, zal hoge boetes krijgen of uit de bonte socialistische gemeenschap worden uitgesloten.

Vernietigers van Europa: Angela Merkel en Ursula von der Leyen.

68 miljoen migranten binnen enkele jaren – doel Europa

Ik zou niet beter met mijn eigen woorden hebben kunnen omschrijven wat we in de tekst van de petitie lezen:

In de komende jaren zouden zich 68 miljoen migranten op weg kunnen begeven naar Europa, een groot deel van hen uit ontwikkelingslanden. De meest drastische gevolgen zouden zijn: de instorting van onze sociale stelsels – de ondergang van onze Europese culturen en civilisaties met hun eigen waarden en hun eigen levenswijzen – de opkomst van parallelsamenlevingen en No-Go-Areas in heel Europa – massawerkloosheid en een verscherping van de onroerend goed crisis – stijgende criminaliteit en conflicten – het verder opdringen van de radicale islam en een terreurgolf in heel Europa.

Het pact is een democratievijandige leugenconstructie

Het wordt achter de rug en tegen de wil van de Europese volkeren gesloten. Bovendien stoelt het op een foute vertelling: massamigratie was nooit voordelig voor de samenlevingen van de doellanden. Ze is geen antwoord op een vergrijzende bevolking; en ze is niet “normaal”. “Normaal” is voor 99,5% van de wereldbevolking het hebben van een vaste woonplaats.

Deze migratie is onomkeerbaar en dient mensen te vestigen, die in Europa willen blijven. Ze is verwoestend, want het enorme aantal migranten zal de economische, sociale en culturele constructie van onze naties vernietigen, die duizenden jaren lang door Europeanen werd geschapen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU-migratiepact: Von der Leyen en Merkel willen Europa aan de islam nalaten

 1. koddebeier zegt:

  Voor landverraders is maar één straf……………………………………………….

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Laten we het beestje gewoon bij zijn naam noemen; de EU is bezig genocide op de autochtone Europese volkeren uit te voeren.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   In de EU is er trouwens niet eens plaats voor 68 miljoen immigranten of moslims en die zullen zelfs nog sneller tot grote armoede en ellende vervallen als ze niets bijdragen aan de economie!
   En dan zullen zij ooit die twee linkse islam-liefhebbende krengen van een Ursula von der Leyen en Angela Merkel hierna naar de hel toe wensen!

   Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: EU-migratiepact: Von der Leyen en Merkel willen Europa aan de islam nalaten! | eunmask

 4. Julia zegt:

  Klopt helemaal de smeerlappen leveren ons over en moorden eigen bevolking door middel van vaccins uit https://www.ninefornews.nl/plotseling-iedereen-ziek-oostenrijks-ambulancepersoneel-valt-uit-na-coronavaccinatie/ Kortom enorm oponthoud vrachtverkeer door verplicht testen van chauffeurs met als gevolg voedselschaarste, bio massa doordrammen gevolg verarming van electriciteit en huishoudens in de kou zetten, zorg straks niet meer omdat de zorgmedewerkers schaarser worden dus zorg nagenoeg niet meer mogelijk wordt. Een ongekende misdaad tegen de menselijkheid alle politici, degenen die aan deze ongekende misdaad meewerken en aanhangers dienen de doodstraf opgelegd te krijgen. Geen straf kan meer hoog genoeg zijn. Maar voor de onderdanige schaapjes in Nederland komt een heel klein lichtje aan het eind van de tunnel op Koningsdag kunnen wij massaal naar buiten om Koningsdag te vieren Willem heeft zijn knip getrokken en nodigt iedereen uit zijn feestje mee te vieren. https://www.ed.nl/eindhoven/budget-koningsdag-eindhoven-in-totaal-1-75-miljoen-euro~afce55ff/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Het is niet meer langer aanvaardbaar wat het volk wordt aangedaan door de politieke smeerlappen en de misdadigers de Elitaire machtswellustelingen. Nog langer onderdanig, nog langer u dieper en dieper in de ondergang laten meesleuren. Het is een enorme smerige wereldoorlog wat er gaande is die miljoenen slachtoffers zal gaan eisen door in de rij te gaan staan voor het vaccinatie gif. Alleen al het feit dat mensen die tegen deze misdaad tegen de menselijkheid zijn als complot wappies werden weggezet maar nu zelfs als radicalen worden bestempeld omdat tegengas niet wordt getolereerd. Zo verward zijn die waanzinnige politieke machtswellustelingen en begrijpen blijkbaar niet dat zij degenen die radicalen binnenhalen zoals o.a. IS tuig. Het is een feit wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen en dan dooft het licht. Wake up.

  Geliked door 3 people

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb even geen reactie meer dan idd: VERZET JE EINDELIJK, BLANKE EUROPEANEN!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   NIEMAND verzet zich. Iedereen blijft netjes toekijken tot de ander in actie komt!

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Scarlatti Bombatti Begrijpelijk dat u geen reactie meer heeft het wanbeleid en de chaos, de corruptie en discriminatie, de ondergang van onze democratie, het blijven falen en blunderen, het wegzetten en negeren van eigen bevolking, het opleggen van een ongekende dictatuur, de afgeschaalde zorg, torenhoge vaste lasten, toename voedselbanken, massaal baanverlies en faillissementen, tekort voor eigen volk aan betaalbare woningen maar wel het blijven binnen halen ondanks overbevolking van woestijnratten, profiteurs en IS tuig die voorrang hebben op de schaarse woningen en noem de rest van het wanbeleid maar op daar kun je inmiddels een boek van meer dan 1000 pagina’s overschrijven. Inderdaad is er nog maar een optie dat is massaal verzet want uiteindelijk heeft het volk de macht en niet een gering aantal politici en hogere elitaire machtswellusteling. Het is inderdaad de hoogste tijd voor de finale om een einde te maken aan dit falend kabinet Rutte III en de linkse partijen die niet het eigen volk dienen maar haar wanbeleid rondom o.a. migratie blijven doordrammen. Dat heet verzet WIJ SAMEN moeten actie gaan ondernemen anders tekenen we allemaal door de waanzin van bepaalde politici en elitaire machtswellustelingen voor onze eigen ondergang.

   Geliked door 1 persoon

 6. HENK zegt:

  even flink door vaccineren, de bijwerkingen na 3 jaar kunnen wel een voor een grote opruiming zorgen , weg woningnood !

  Geliked door 3 people

 7. Kraftavilqa zegt:

  Levenslang doodstraf verdienen ze de schoften. Wat is ‘t toch met die rooien dat ze de witmens zo haten en zo liefdevol zijn t.a.v. de zwartmens die van zijn eigen continent al een uitzichtloze puinhoop heeft gemaakt. Laten we toch vooral de zwartmens daar houden waar-ie thuishoort bezuiden de Middellandse zee. Laat de rooien toch niet Europa ten val brengen. Vader eet nog iedere dag een socialist voor ‘t ontbijt hij wordt er weliswaar misselijk van maar hij acht het zijn burgerplicht.

  Like

  • Ravian zegt:

   De “witmens” creëert welvaart, en welvaart is de Nemesis van het socialisme.
   De “zwartmens” brengt honger en ellende, de ideale voedingsbodem voor socialisme.
   Zo simpel steekt het in elkaar.

   Like

 8. droevige mof zegt:

  Momenteel wordt er een gracht gebouwd rond de Reichstag. Met dezelfde rechtvaardiging als nu voor het hek rond het Witte Huis. Ze zijn bang, heel bang.

  Geliked door 2 people

 9. sorsz zegt:

  Sluit je aan bij Europa Terra Nostra. Een pan europese nationalistische organisatie voor het behoud van de diverse europese culturen. https://www.etnostra.com/

  Like

 10. Bas zegt:

  https://dekanttekening.nl/nieuws/onderzoek-ruim-1-op-3-nederlanders-denkt-negatief-over-moslims/?amp&__twitter_impression=true

  Onderzoek: ruim 1 op 3 Nederlanders denkt negatief over moslims

  Ruim een derde van de Nederlanders is negatief over moslims. Dit blijkt uit onderzoek door Hope Not Hate, een Britse NGO die zich inzet tegen discriminatie, onder 12.000 inwoners in acht Europese landen.

  Nederland benadert met deze cijfers het Europese gemiddelde, net als Duitsland, Frankrijk en Italië. In het Verenigd Koninkrijk zijn mensen veel minder negatief over moslims: 26 procent, terwijl in Hongarije meer dan de helft van de bevolking dat is.

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 12. Bas zegt:

  En weer nieuwe beelden van de stille omvolking buiten de media om. Luxe paardjes uit Algerije worden geheel verzorgd de EU binnen gelaten.

  Like

 13. Bas zegt:

  Het nieuwe normaal?

  Like

 14. Bas zegt:

  Tramschutter??? Izlamitische terrorist en moordenaar bedoelen ze!!!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/7238849/tramschutter-gokmen-t-steekt-in-op-gevangenisbewaarder?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter.

  Tramschutter Gökmen T. steekt in op gevangenisbewaarder

  Tramschutter Gökmen T. heeft woensdag een bewaarder in de terroristenafdeling van de Rotterdamse gevangenis De Schie in zijn gezicht en nek gestoken. Het slachtoffer raakte lichtgewond en is in het ziekenhuis behandeld. Een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) bevestigt dat de bewaarder is neergestoken, maar kan niet zeggen wie de dader is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s