VIDEO: De Covid-19 genocide van 2020

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO: De Covid-19 genocide van 2020

 1. LUCIA zegt:

  Geweldige Video, alle belangrijke kwesties en de onderlinge verbanden worden hier uitgelegd en kloppen als een bus, weet ik want ik heb het ook allemaal * Uitgezocht . Het is echter verrekte moeilijk om mensen te waarschuwen voor iets dat nog niet gebeurd is… Wijsheid komt altijd te vroeg of te laat en dotconnector zijn is een ondankbare taak, meestal wordt je als Complot-gekkie weggezet of Wappie of als ze heel beleefd zijn zeggen ze…. ik geloof niet in complot theorieën.

  Nou denk ik persoonlijk… dat als je ook maar een beginsel van intelligentie hebt, je erachter komt dat samenzweringen en complotten bestaan, zet 10 mensen met een ranzig belang in een kamer en voor je het weet zijn een aantal complotten en samenzweringen geboren.
  Iedere Religie is eigenlijk per definitie een complot of samenzwering; Het draait om onbewijsbare zaken, levert geld op ( het Vaticaan rijkste instelling ter wereld), volgelingen moeten erin geloven, zich op een aantal punten afwijkend gedragen van de norm/de rest, er moeten offers aan gebracht worden, er wordt steentje voor steentje aan gebouwd… jaren, soms eeuwen en het allerbelangrijkste, er zijn geheimen die niet vrijelijk gedeeld worden… noch met de hele groep… noch met buitenstaanders.
  Complotten bestaan ook in zaken, sommige concurrenten en rivalen zijn gewoon een onderdeel van ….hetzelfde Concern oftewel controlled opposition. Als ik met iets nieuws zou beginnen en geld genoeg heb, dan ga ik bedenken wat een potentiële tegenstander als concurrent zou doen… voila ik schep mijn eigen droomtegenstander onder het motto , ik win zelfs als ik verlies..

  Wat ik ook goed vind in deze video, is dat duidelijk aangegeven wordt, dat hoe hard je ook wegkijkt omdat het net jouw beurt niet is, dat jij als groep, als individu ook aan de beurt komt… bovendien ook al zou je “worstelen en boven komen”, het nog maar net de vraag is… als je daar gearriveerd bent…. of je dat echt zou willen, ik persoonlijk ben liever dood en vrij dan gevangen en levend.

  * Uitgezocht ;
  Sommige zaken heb ik uitgezocht, uit belangstelling bijvoorbeeld over de Archons, die uiteindelijk hier en nu aan de touwtjes trekken, ik schreef eerder met de Archons in gedachten ergens anders een stuk over 5G en O2 en CO2 en eindigde met het gegeven, dat de wezens die hiermee bezig zijn, alle leven op aarde aan het vernietigen zijn en dat doe je niet, als dezelfde levenscondities ook voor jou gelden.
  Electro-magnetische velden zijn zeer schadelijk, Nicola Tesla had een versie bedacht die niet schadelijk leek te zijn n.l de Wardenclyff tower maar Tesla wilde vrije energie voor iedereen dus dat ging niet door.

  De Definitie van een pandemie is in 2018 veranderd aangepast daarbij is de letaliteit als belangrijkste beginsel eruit gehaald.
  Volgens de huidige definitie, kan iedere mondiale griepgolf een pandemie genoemd worden en zolang je als corrupte, malafide organisatie z.g. wereldorganisatie, blijft volhouden, dat er geen middel is wat ertegen werkt, dan kun je mensen een genetisch veranderend medium hetzij via tests , hetzij via vaccinaties opdringen en gegeven het feit dat de grootste hoer, nog meer eer en geweten heeft dan een doorsnee politicus, is het duidelijk dat deze laatste groep, “in is for Business” en het volk verraadt… eer de haan 3 maal gekraaid heeft… ook de christelijk hoeren onder hen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Video nog found.
  Zou best kloppen, als ik terug ga in herinnering is de link van vorig jaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s