Zweedse stad verbiedt dragen van mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijk bewijs

(Door: “Xander”)

Terwijl een Nederlandse neuroloog zijn baan heeft verloren, omdat hij gaten had geknipt in zijn verplichte mondkapje, is een stad in Zweden onlangs begonnen met het uitvoeren van wat de wetenschap en het gezonde verstand dicteert, namelijk het verbieden van de even zinloze als schadelijke mondkapjes. Na grote druk van onder meer de Zweedse media, die net als in Nederland een uitermate kwalijke rol spelen in de coronacrisis, krabbelde de gemeente uiteindelijk terug, maar de geest was uit de fles. Overal in het land duiken nieuwe mondkapjesverboden op, zoals voor bibliothecarissen in Kungsbacka.

Lees verder>>>
(h/t “M.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zweedse stad verbiedt dragen van mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijk bewijs

 1. Julia zegt:

  Hoogste tijd die kinderen een normaal leven te laten leiden en absoluut geen smerige niet werkende smetlappen laten dragen en zeer zeker geen wattenstaafjes is de neus laten duwen. Het is schandelijk hoe kinderen worden geïndoctrineerd en angstig gemaakt . Gisteren gaven Hugo de Jonge en Mark Rutte een speciale corona-persconferentie voor het Jeugdjournaal. Wat met name De Jonge daar zei was volstrekt onacceptabel. Hij probeerde kinderen overduidelijk en opzettelijk angst aan te jagen. Want, zei hij, als kinderen niets doen en niet extreem voorzichtig zijn gaan ze álle opa’s en oma’s en ouders ziek maken. Walgelijk, diabolisch en onaanvaardbaar. De waanzin en machtswellust van Rutte en Dee Jonge totaal doorgeslagen en overschrijdt werkelijk alle grenzen.

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Volksmenners noemen ze dat.

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Hier komt wekelijks een dame de tent een beetje opruimen en nou met de carnaval vakantie bracht ze haar kinderen vanmorgen weer eens mee.
   Zegt de oudste 9 jaar zeg Henk mag Ik jou voortaan opa noemen.
   Dus Ik zeg, lieverd jullie mogen hier alles, dus opa noemen mag ook.
   De dame vertelde mij dat ze het gelul van de Jonge ook gezien hadden en het eerste wat ze zeiden.
   We mogen morgen toch wel mee naar Henk.
   Dus ook kinderen kun je niet alles wijs maken als je Hugo de Jonge heet.

   Like

 2. Ravian zegt:

  Een virus houd je buiten met een particle filter, en die komen in drie smaken; P1, P2, en P3.
  Voor een virus heb je vervolgens de fijnste variant nodig, het P3 filter.
  En die moet dan ook nog in combinatie met gelaatsbescherming en beschermende kleding gedragen worden.
  Dat ziet er dan als volgt uit:

  Die muilkorven waar we nu verplicht mee op onze bekken moeten lopen zijn echter, op zijn best, P1 filters.
  Die werken dus NIET tegen virussen, het zijn grove stoffilters bedoeld om tijdens het klussen te dragen.
  Het enige dat die dingen mogelijk voor elkaar krijgen is de hoeveelheid snot en speeksel die je bij een hoestbui uitbraakt enigszins te beperken.
  Maar fatsoenlijke mensen gebruiken dan sowieso een zakdoek, en gaan ook sowieso al niet in andermans gezicht staan te blaffen.
  En wat die dingen verder doen, als je niet om de paar uur een vers exemplaar op zet, is virussen in leven houden en bacteriën kweken, waar jij en anderen dan vervolgens flink ziek van kunnen worden.
  Dat hele mondkapjes beleid is dus pure waanzin enkel bedoelt om de door de media wijdverbreide angstpsychose te voeden.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Ze hebben een studie gedaan naar de Spaanse griep en wat bleek er stierven meer mensen aan de muilkorf dan aan de Spaanse griep zelf.

   Blijkbaar zien ze graag mensen sterven aan de schijnveiligheid.
   En hersenloze mensen die schreeuwen om aandacht in hun lege leven vinden dat allemaal prachtig natuurlijk om zichzelf en anderen ziek te maken met schijnveiligheid.
   Als hersenloze slaaf van de leugen wil je niet weten wat zo’n muilkorf met je doet als je jezelf lekker ziek kan maken en je jezelf kan onderwerpen aan het kwaad.

   Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens en geen woord aan gelogen..

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Die Zweden snappen het.
  Ze hebben van begin af zich al niet al teveel van de maatregelen aangetrokken en zijn beter wit de Corona idioterie gekomen dan wij.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kraftavilqa zegt:

  Ik draag slechts dan een mondkapje wanneer ik me als arts wil voordoen, ik draag dan ook mijn stethoscoop nonchalant om mijn hals en hanteer een blocnootje alsof het een receptenblokje is. En ik zeg dan op peinzende toon dingen als protozoa, corticosteroïden, gastrointestinaal abces en kleed U zich maar uit juffrouw. En mompel dan nog wat over hypnose the only way, gevolgd door een operatief onderzoek der hersenen, lust je nog peultjes? Malle dikkerd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Han Maenen zegt:

  De anderhalve meter, de heilige graal van Rutte, wankelt al al lang, maar krijgt een nieuwe klap. ‘Wetenschapper: Geen COVID-uitbraken door volle stranden’. Zie: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/wetenschapper-geen-covid-uitbraken-door-volle-stranden/ar-BB1dMFqa?ocid=msedgntp
  We weten toch hoe de massamedia er vanaf het begin schande van spreken met grote koppen op de voorpagina als het bij mooi weer of zoals kort geleden bij vorst ‘te druk’ is, want de anderhalve meter wordt massaal geschonden! En hoe de politie en de BOA’s dan lekker gaan ‘handhaven’.
  Het ANP gaat echter lekker verder met bangmakerij: 10 000 nieuwe ‘gevallen’ in Duitsland die feitelijk alleen positieve testen zijn. Niet 10 000 actieve ziektegevallen, ANP-leugenaars!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/ruim-10-000-nieuwe-coronagevallen-vastgesteld-in-duitsland/ar-BB1dMQCL?ocid=msedgntp

  Like

  • M. zegt:

   Als het allemaal zo besmettelijk was zouden al die mensen die het volk de waanzin verplicht opdringen wel al omgerold zijn want niet 1 houdt zich aan de regels of de afstand of de muilkorf. Niet 1.
   Omdat het allemaal zo ernstig is hebben ze zelf schijt aan de regels en geven gewoon feestjes.

   Like

 7. Julia zegt:

  Dictator Rutte wenst geen enkele tegenspraak. Niet mee eens dan baan kwijt straks geen testbewijs of vaccinatiebewijs verstoten van het algehele maatschappelijk en sociaal leven. Kijk en lees hoeveel mensen zeer ernstige bijwerkingen hebben die al reeds gevaccineerd zijn. Het is de meeste vorm van misdaad tegen de menselijkheid. Maar het volk moet nu echt eens wakker worden zich verdiepen wat er op dit moment in de omliggende landen gaande is en hoeveel slachtoffers dat smerig gif nu al eist. Uiteindelijk wordt elk vaccin of medicatie voordat het wordt goedgekeurd op o.a. muizen en ratten nou laten we wel wezen ratten zitten er in die blauwe zetels in Den Haag genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s