Belangrijk

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dat een demissionair (!) kabinet in twee, drie dagen een Spoedwet die onze vrijheden nóg verder inperkt door beide Kamers jast, is een rechtstreekse oorlogsverklaring aan de Nederlandse bevolking. Alle Kamerleden die hieraan meewerken, verdienen een ereplekje voor een tribunaal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Belangrijk

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als ze nu eens met een spoedwetje aan zouden komen om al dat buitenlandse spul naar hun Heimat terug te sturen, zou ik best wel vergevingsgezind zijn voor wat betreft hun verdere incompetenties.

  Like

 2. M. zegt:

  Zij van het verneuk uw naasten geloof van de omgekeerde bijbelclub zullen hun naasten verneuken waar mogelijk.
  En om het verneuken te kunnen maximaliseren word corona misbruikt om uw mensenrechten op te lossen als sneeuw voor de zon en de rechter buiten spel te zetten.
  Omdat mensen die de bijbel kennen geen zin hebben om met de spuit de dood te gaan zoeken die van ze weg zal vluchten zal men de wereld tegen ze opzetten.
  Door ze de schuld te geven van de niet werkende lock down die pas opgeheven kan worden als iedereen een experimentele slecht geteste spuit heeft gehad zal men de compleet hersenloze voor de duvel dansende wereld tegen ze opzetten om zogenaamd hun vrijheid terug te krijgen waarvan het al nooit de bedoeling was dat ze die terug zou krijgen.

  “U zult om Mijn naam gehaat worden.” (J)

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Zonder avondklok is het niet meer geloofwaardig om de verkiezingen vooruit te gaan schuiven. Deelstaat Thuringen heeft zn verkiezingen voor 25 April al opgeschoven naar September want cojona maar stiekem eigenlijk de AfD blokkeren maar 14 Maart gaan wel tot heden de verkiezingen door voor Baden-Wurttemberg want CDU kan dan lekker blijven zitten en in Rijnland- Palts blijft de SPD pluche plakken. Frankrijk met Macron heeft de lokale verkiezingen ook al opgeschoven voor de 100 depatementen want cojona maar stiekem om het populisme anti Macron te blokkeren. De coronawet in NL is verlengd tot en met 1 juni ZONDER tegengas van de 2e en 1e kamer. Het loopt niet echt lekker zeg maar. Mark Rutte is psychopaat die geen zier om Nederland geeft. Het WEF van Klaus Schwab is onderdeel van the Atlantic Councel en Klaus Schwab heeft Rutte de prijs in zn hol geschoven van global citizen award in 2019 Deze prijs is weer onderdeel van globalcitizen.org waar leugenaar M. Rutte uitlegd aan liebe Ursela (van de ongekozen EU) hoe NL maar wat graag meewerkt aan het nieuwe normaal van Klaus Schwab. 325 miljoen voor GAVI van de Rothschild maffia met hun zetbaasje Bill Gates om het vacinatiepaspoort erdoor te rammen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Rutte heeft het zijn missie in het leven gemaakt alles kapot te maken en uit te hollen en lachend ook nog, zelfs het begrip demissionair is dusdanig uitgehold en omgeturned dat er minder beperkingen zijn voor dit K-binet en alles mag en alles kan heerst en de 1e en 2e kamer zijn erg behulpzaam..verdacht behulpzaam!!

  Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  De kaste van de onaanraakbaren
  wordt gecreeerd.
  De grote meute die niets te in te brengen
  hebben en de kleine elite die alles mag en kan doen.

  Like

 8. Ravian zegt:

  Voor al die mensen die de stront nog niet uit hun ogen gewreven hebben; er is een coup gepleegd.
  Een stelletje door de democratie naar huis gestuurde politici meet zichzelf dictatoriale bevoegdheden aan.
  Dit zooitje heeft helemaal geen mandaat om de bevolking al deze vrijheid beperkende maatregelen op te leggen.
  Maar het collaborerende “rechtssysteem” verschaft hen de illegale macht om deze maatregelen toch af te dwingen.
  Zoek de tien verschillen met Noord Korea.
  Pyongyang aan de Noordzee.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Waarom staat het volk niet op en laat zich nog langer meesleuren de afgrond in door een stel laffe onbenullen, volksverlakkers en leugenaars in Den Haag. Ongelooflijk ze halen het bloed onder de nagels van het volk vandaan dat verdient een massaal verzet. Wie de oorlog verklaart zal zwaar verzet kunnen verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s