Gesloten grenzen wegens “virus”paniek, maar migranten worden nog steeds ingevlogen

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel en haar gevolg hebben nog eens 116 verzorgingzoekers uit Griekenland naar Duitsland gehaald, terwijl daklozen op Duitse straten of onder bruggen vegeteren, miljoenen Duitsers uit geldgebrek hun woningen niet kunnen verwarmen of zonder stroom zitten, en gepensioneerden vanwege ouderdomsarmoede aangewezen zijn op het verzamelen van lege flessen.

[…] Vanmiddag zijn er 116 personen op de luchthaven van Hannover aangekomen. Het gaat hierbij om 26 gezinnen met 53 volwassenen en 63 minderjarigen, wier recht op bescherming al door de Griekse regering werd vastgesteld. De 26 gezinnen worden door de deelstaten Baden-Württemberg, Beieren, Hamburg, Hessen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Schleswig-Holstein en Thüringen opgenomen.

Sinds april 2020 heeft Duitsland zodoende in totaal 1677 personen uit Griekenland opgenomen.

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer had na overleg binnen de Duitse regering al in maart 2020 beslist om in het kader van een Europese hulpactie 244 zieke kinderen inclusief hun families en 53 onbegeleide minderjarigen uit Griekenland over te nemen (coalitiebesluit van 8 maart 2020). De opname van deze groep personen is grotendeels afgesloten.

Behalve de 243 zieke kinderen en hun families had de Duitse regering zich bereid verklaard om nog twee andere groepen personen op te nemen:

– Na de brand op Lesbos nam Duitsland ook deel aan de opname van onbegeleide minderjarigen en heeft 150 van hen opgenomen.

– Behalve de onbegeleide minderjarigen had Duitsland beslist om daar bovenop 1553 familieleden van de Griekse eilanden op te nemen, wier recht op bescherming al door de Griekse autoriteiten werd vastgesteld.

De basis voor de verdeling van de vluchtelingen is een gezamenlijk concept van de staat en de deelstaten, dat in overleg met alle deelstaten werd ontwikkeld. Daarbij werd ook rekening gehouden met andere criteria, bijvoorbeeld familiaire banden en vooral medische behoeftes. […]

Zoals “RT Deutsch” gisteren berichtte, zou de meerderheid van de in Duitsland aankomende mensen uit Afghanistan komen, en verder uit Irak en Iran. De migranten zouden vervolgens vanaf het Griekse eiland Lesbos met een chartervlucht naar Hannover worden gevlogen.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gesloten grenzen wegens “virus”paniek, maar migranten worden nog steeds ingevlogen

 1. Hovawart zegt:

  Ik proef toch een beetje rancuneuze motieven uit de beperkingen, de wens om de grenzen te sluiten vanwege de massa-immigratie nu als reisbeperking voor de inwoners…….lekker puh!
  De politieke machtsteleurstellingen zijn vroeger vaak gepest op school.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ANOTHER 30.000 WAITING FOR THE NEXT GERMAN FLIGHTS
  EN ID 666 STAAT OOK VOOR U KLAAR .. OPHALEN DIE KINDEREN OP MORA TUSSEN

  DE 28 EN 45 WHAHAHAHAHA , MET EEN SNIKKLE VAN EEN METER !!!

  DE TOTALE VERNIETIGING IS INGEZET

  HEERLIJK ZO LEKKER RUSTIG IN ATHENE ,

  HUGGIE OOM VISA ZONDER PASPOORT

  Geliked door 2 people

 3. Marijke zegt:

  Dat zeg ik al weken en dan ben ik een “racist”.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  We zitten in een eenrichtings-gevangenis…tijd voor een opstand in de bajes of op zijn minst schijt aan de bewakers van vandaag, die te dom zijn om door te hebben dat zij de gevangenen van morgen zullen zijn .

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Het is een kwestie van tijd voordat de soldaten van allah op volle oorlogsterkte zijn.Dan zal stasi/nazi zwijn merkel groen licht geven voor een oorlog tegen de europeanen,en zich terugtrekken met de andere nazi,s in haar vele ondergrondse bunkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s