Het ware probleem van Nederland . . .

Niet #Rutte & z’n #VVD zijn het grootste probleem van NL. Nee, het totaal gelijkgeschakelde mediakartel is dat. Van @NOS tot @telegraaf. Van @ADnl tot @nrc, @RTLnieuws tot @BNR. Het is 1 pot nat: anti-Trump, anti-Wilders, anti-Baudet, pro-Biden, pro-Rutte, pro-EU. 24 uur per dag.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Percolator“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het ware probleem van Nederland . . .

 1. Bob zegt:

  Geen media door de staat getloreerd
  is te vertrouwen.

  Like

 2. Ben zegt:

  MSM en regeringskliek zijn gelijkgeschakeld.
  Democratie in NL is dood.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Alle programma’s die via de media verkondigt en herhaald wordt is een vorm van indoctrinatie, een hersenspoeling van gesouffleerde meningen als politieke propaganda, het bespelen van de publieke opinie. ……….heeft overigens niets met communicatie te maken.
  De politiek is de firma List en de media is het Bedrog.

  Geliked door 2 people

 4. Harry Willemse zegt:

  Dit heb ik jaren geleden al gezegd. Als er een revolutie zou komen moeten deze “”pers mensen”” want journalisten kan je die mensen absoluut niet noemen, als eerste worden opgeruimd. Zij zijn namelijk de ware schuldigen van het feit dat de mensen niet of verkeerd worden voorgelicht. Een journalist hoort de luis in de pels van de politiek te zijn en niet een voorlees vader of moeder.

  Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  En wie geeft ze media de macht die ze hebben? De zombies die de keuze maken om dat nieuws te volgen zodat ze niet langer zelf hun grijze massa aan het werk hoeven te zetten!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Abouneenee; U slaat de spijker op de kop dat is nou het echte probleem wereldwijd, er zijn overal bibliotheken maar niemand leest nog wat, een A4tje is al een brug te ver en ze gaan nog liever dood dan hun hersenen gebruiken… sorry maar na Evolutie volgde Devolutie en je mag je nooit met een ander zijn leven bemoeien …maar laat het nou zo zijn, dat de rekening wel collectief gepresenteerd wordt van het nationaal wegkijken , dom zijn etc, dan ben je ineens geen enkeling meer.

   Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Die linkse bull shit is alleen goed om een knapperend vuurtje mee aan te steken in de open haard. Geen enkele toegevoegde waarde.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Yep, de media bepaalt de publieke opinie, en de publieke opinie bepaald wie er op het pluche plaats mag nemen.
  Geen ongekleurde media = geen democratie.
  Daarom was het ook voor het partijkartel zo belangrijk bijvoorbeeld om omroep ON tot minstens na de komende verkiezingen van de buis weg te houden.
  Daarom laat D666 geen ondemocratisch middel onbenut om het internet onder controle te krijgen.
  En daarom wordt je als niet overduidelijk links georiënteerde zowel van journalistieke opleidingen als van kranten redacties als van het media park geweerd.
  Het linkse media feestje is voor de socialistische globalistische elite gewoon van cruciaal belang om de macht in handen te houden.

  Geliked door 2 people

 8. LUCIA zegt:

  Als je verstand hebt, heb je al nooit naar de media geluisterd want het is niet iets van vandaag dat de media als manipulatie middel gebruikt wordt.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  De MSM is in handen van de machtige schatrijke satanische globalistische elite.Ook politici,rechters,hoge ambtenaren etc.In duitsland had je een journalist die zijn nek uitstak en vertelde wie de baas is over de MSM in europa de CIA.Als je zijn naam intoetst op youtube zal er bij veel mensen de ogen open gaan.Zijn naam is udolf ullofkote RIP.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s