Meerderheid Tweede Kamer: Avondklok is prima

(Door: G. Hoevenaars)

Spoedwet door de Kamer geperst

De Tweede Kamer mocht vandaag even tegensputteren in een debat over de spoedwet die het demissionaire kabinet heeft ingediend om de juridische grondslag voor de avondklok te verbeteren, maar uiteindelijk verandert het helemaal niets aan de uitkomst. Bij de stemming gaat een meerderheid van de Tweede Kamer gewoon akkoord met de spoedwet en dus de avondklok. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Meerderheid Tweede Kamer: Avondklok is prima

 1. Hovawart zegt:

  Dat de spoedwet voor de avondklok misbruikt gaat worden om een consensus te scheppen, dat ontgaat de meerderheid………………………dom.
  Er word een Recht van Overpad geschapen, waarbij het volk over zich laat lopen door de politiek…

  Geliked door 1 persoon

 2. Jantje zegt:

  We worden geregeerd door idioten, verraders en luiwammessen.

  Geliked door 2 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  De rechters hebben het morgen niet moeilijk in het geding over de avondklok. Ze weten dat Rutte van de tweede kamerzijn zin krijgt en kunnen daarom rustig zonder gevolgen voor de avondklok ….het vonnis van de vorige kortgeding rechter staven. De uitslag is dus….. De avondklok moet van tafel……om gewoon gehandhaafd te blijven…..Wie begrijpt het nog

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Rutte WEET eenvoudigweg dat hij de verkiezingen (alweer frauduleus) gaat winnen. Vandaar dat hij deze stuip ging uithalen en daarbij bijna de complete tweede kamer meekreeg. De verwachting is dat de eerste kamer van hetzelfde laken een pak zal zijn. Dat wordt dus gegarandeerd op 17 Maart; Rutte 4 !

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Welkom in nazi-Canada.
  Kom op voor je burgerrechten en je vliegt achter de tralies
  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/ievttrxm&utm_souce=player_brand

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het magische toverwoord in Den Haag en Brussel is ‘Subsidie’, dat het belastinggeld is daar hoor je niet over, en al diegene die het moeten ‘ophoesten’ hoort men ook niet. De bomen groeien tot in de politieke hemel, het kan niet op, de subsidiemogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, en onbegrensd. Helaas geeft men exorbitante hoeveelheid geld uit dat de volgende generaties zullen moeten gaan verdienen………het is ook niet vreemd dat Domoren66 miljoenen gesubsidieerde bomen wil planten,…..zien de burgers door de bomen het subsidiebos niet meer, door te veel op kleinigheden te letten ziet men het grote verband niet meer. Het volk moet omslaan als een blad aan de boom, kappen met al die subsidies, het zijn enkel uitgestelde telleurstellingen.

  Like

 7. leo1 zegt:

  Als je een nieuwe ORDE wilt cre-eren.
  Dan moet je de oude orde eerst tot aan de grond toe afbreken.

  Dat is wat nu al bijna een jaar gaand e is.
  Corona / Covid is het camouflage middel waaronder dit allemaal gebeurt.

  Diegene die de angst zaaien zijn ook diegenen die het vaccin verkopen !!

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Achterbakse ratten !

  Geliked door 1 persoon

 9. Yvonne zegt:

  Ik hoor sinds kort na 21.00 uur helikopters over vliegen, zeker controle wie er buiten loopt en dan snel de politie er op afsturen, vieze verraders

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Yvonne hier ook opgemerkt, ook gewoon overdag meer heli’s dan normaal en ’s avonds heel vaak… hele zware vliegtuigen hele zware brom..er gebeurt iets op de achtergrond dat denk ik tenminste… wellicht daarom avondklok ..het is niet iets positeifs

   Like

  • Astrid zegt:

   Yvonne zegt:
   18 februari 2021 om 20:17
   “Ik hoor sinds kort na 21.00 uur helikopters over vliegen, zeker controle wie er buiten loopt en dan snel de politie er op afsturen, vieze verraders.”
   ———-

   Dat is mij dus ook opgevallen, met name vanaf oudejaarsnacht 2020, toen ik in de Krimpenerwaard was en er diverse malen twee legerhelicopters rondcirkelden. Het zijn dezefde legergroene helicopters die ik daar inmiddels ook ’s avonds na 21.00 uur regelmatig zie rondcirkelen en je voelt dat de inzittenden ons plebs met hun verrekijkertjes begluren.
   Ook maken politiewagens er controleritjes vanaf 21.00 uur en rijden die o.a. langs de winkels, om te zien of de deuren echt dicht zijn en er geen personeel meer is.
   Ik heb daar boven op het dakterras van een penthouse goed uitzicht op de hemel en de omringende polderwegen. Dan zie je na 21.00 uur ook de late auto’s over de polderwegen scheuren. En steeds denk ik dan bij mezelf wat een rare wereld we toch in zo’n korte tijd in zijn beland. Dit ‘nieuwe normaal’ went totaal niet.
   Vandaag gaat mijn vader van 90 zijn eerste dodelijke dna-Pfizer-injectie halen. Ik was het er niet mee eens, maar ik heb twee heksen van zussen met een groot gebrek aan inzicht, die hem maar al te graag naar het slachtveld brengen. We gaan het zien.

   Like

   • Yvonne zegt:

    Astrid als u dit nog leest sterkte met uw vader zeker op deze hoge leeftijd je niet laten inenten
    Mijn zus had destijds mijn moeder naar het ziekenhuis gebracht voor een operatie, ik zei tegen mijn moeder doe het niet eigenwijs toch zich laten opereren ik lag zelf ook in het ziekenhuis in een andere plaats dus ik kon het niet tegen houden ik had gelijk na de operatie is mijn moeder overleden aan complicaties
    Ik hoop te lezen hoe het met uw vader gaat

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Yvonne.Dat gebeurt bij mij in het dorp al een jaar of 5 of 6 altijd savonds.Het laatste anderhalf jaar vliegen er ook grote militaire vliegtuigen overdag heel laag over het dorp.

   Like

 10. Julia zegt:

  Kortom de rechtstaat in Nederland bestaat niet meer omver geworpen. De tirannen hebben de macht overgenomen, een volk dat nu al is gezwicht voor de ongekende dictatuur en de misdaad tegen de menselijkheid. Kortom Nederland bestaat niet meer en is mede door de de lafheid van het over grote deel overgeleverd en een verloren land. De massa heeft nog steeds niet begrepen dat degenen die voor tirannen zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Dat lichtje is langzaamaan flink aan het doven. Er wacht ons een gigantische bak ellende van armoede en schaarste en dan lees de geschiedenis dan breekt de echte keiharde oorlog uit. Veroorzaakt door de waanzin van ziekelijke machtswellustelingen ook Hitler kwam aan de macht heeft miljoenen mensen het leven gekost om dat hij de laatste jaren bezeten was van waanzin en machtswellust. Uiteindelijk hebben de tirannen in Brussel en Rutte de oorlog verklaard aan eigen volk blind voor de realiteit en de waanzin van macht nabij. Ik ben geen pessimist maar dit ziet een weldenkend mens aankomen. Vergeet niet dat de genocide in gang is gezet door het massaal toedienen van vaccinaties een zeer gevaarlijke levensgevaarlijke ontwikkeling.

  Geliked door 2 people

 11. LUCIA zegt:

  Schandalig zullen wel de usual suspects zijn, gelukkig houdt hr Bron de stemming bij, ik heb niet gekeken had een “hou van jezelf corona-vrije dag”.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Ik vind het inmiddels een heel eng land worden
   Las ook keer dat een plaatsje in Engeland stroomstoring had, was na Diane haar dood en dat mensen s Avonds werkzaamheden hoorden in de kerk
   Lady Diana haar vader lag daar begraven onder de vloer van die kerk en geruchten gingen dat ze daar stiekum is begraven en niet op dat eilandje
   Maar ja dan denk ik dat toch 1 van arbeiders al lang had gepraat
   Met dit verhaal bedoel ik dat wij hier niet weten wat er letterlijk boven ons hoofd hangt en wat we nog meer op ons bord krijgen, omdat de avondklok moet en zal gehandhaafd blijven

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s