“Opwarming” . . .

BREAKING!!! DE GLOBALE OPWARMING HEEFT ALLE WINDMOLENS BEVROREN

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Opwarming” . . .

 1. Cathja zegt:

  GEWELDIG NIEUWS!!!

  Maar ze zullen wel weer een smoes bij de hand hebben om deze waarheid te ontkrachten.

  Like

 2. Julia zegt:

  Het grootste fiasco ooit miljarden verspild en fauna en natuur vernield. Bio massa laat me niet lachen nog meer natuur weggevaagd en onvoldoende capaciteit. Er is maar één oplossing en dat is kernenergie. Als dit al jaren geleden zou zijn opgestart had het heel wat weggegooide miljarden bespaard en was de natuur niet zo vernield als nu.

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Windmolens zijn zo onrendabel dat er niet eens electrisch verwarmde wieken geplaatst kunnen worden om ze ijsvrij te houden. Het is zeg maar net zo onredabel als de groene paus uit Bruxxel Frans Timmermans die heeft ook geen rendement.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  We zagen al helikopters aan het werk bij windmolens om de bladen van ijs te ontdoen door middel van spuiten met vloeistof net al gebeurt bij vliegtuigen. Dit probleem nekt nu Texas waar de molens vanwege ijs-aangroei stilstaan. En weet U nog de beelden van de enorme gaten in de grond in Duitsland waar de afgeschreven bladen begraven worden? Men kan er niets mee. Giftig en onbruikbaar voor recycling. Lekker bezig!

  Like

  • Ravian zegt:

   Je vergeet nog te vermelden wat voor chemische troep ze voor dat “ontdooien” gebruiken.
   Op een vliegveld wordt dat middels het riool opgevangen en gezuiverd, hier gaat het rechtstreeks het milieu in.
   Maar dat maakt de groenen allemaal niets uit, voor de groenen is het milieu enkel belangrijk als dat hun rode agenda dient.

   Like

 5. Jan zegt:

  Vorst in Louisiana, de Bayou

  [video src="https://i.imgur.com/TAiV0Hr.mp4" /]

  ‘normaal’

  Like

 6. Jan zegt:

  en toen werd het koud
  {https://www.blazingcatfur.ca/wp-content/uploads/2019/12/broken-wind-turbine.jpg}
  https://nationalpost.com/opinion/rex-murphy-as-texas-winter-storm-shows-hurling-public-money-at-renewable-energy-is-pure-folly

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Bidens krankzinnige uitvoeringsbesluit over klimaatverandering gaf China toegang tot het Amerikaanse elektriciteitsnet – Plots is er een energiecrisis in Texas – een relatie?

  Op de eerste dag van Joe Biden tekende hij een Executive Order (EO) die ertoe leidde dat Texanen de afgelopen week letterlijk doodvroren. Biden beweerde dat zijn acties waren om het klimaat te beschermen, maar ze hielpen China en maakten Amerika minder veilig.
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/exclusive-bidens-insane-executive-order-climate-change-gave-china-access-us-grid-suddenly-energy-crisis-texas-relationship/

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  John Kerry: “Het is zo koud in Texas omdat het warmer wordt”

  Joe Biden’s speciale klimaatgezant John Kerry zei dat de recordkoude temperaturen die we zien het gevolg zijn van de opwarming van de aarde.

  Kerry, die op privévliegtuigen vliegt, een megajacht en verschillende herenhuizen bezit, zei dat we nog maar 9 jaar hebben om de planeet te redden van een catastrofe.

  Joe Biden sloot zich vrijdag weer aan bij het klimaatakkoord van Parijs en John Kerry zei dat het nog steeds niet agressief genoeg is om een catastrofe te voorkomen.

  Volgens Kerry is “global warming” nu “global weirding”, aangezien hij niet kan verklaren waarom een Siberische kou Texas deze week in zijn greep kan hebben.

  WATCH: John Kerry, Climate Envoy to the Biden administration, says we have 9 years left to save the planet. pic.twitter.com/ZfvbqaLPSE

  — The Post Millennial (@TPostMillennial) February 19, 2021

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s