Relativeert Joe Biden de volkerenmoord in China?

Joe Biden en Xi Jinping.

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Trump bekritiseerde China´s omgang met minderheden helder en duidelijk. Biden relativeert haar als “culturele normen” – en legt ons uit waarom de Chinese president Xi Jinping helemaal niet anders zou kunnen handelen.

Trump-regering sprak duidelijk van “volkerenmoord”

China behoort tot de grootste en meest totalitaire landen ter wereld. Etnische minderheden zoals de Oeigoeren of Tibetanen worden systematisch onderdrukt. In hun gebieden worden doelbewust Chinezen gevestigd om de autochtone bevolking te verdringen.

Op dit moment bevinden zich meer dan een miljoen Oeigoeren in internerings- en heropvoedingskampen. Gevangenen worden gedwongen gesteriliseerd, gefolterd, tot werken en abortus gedwongen.  Daarom sprak Trump´s minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo van “volkerenmoord”.

Chinese president “gebruikt zijn verstand”

Voor de verkiezingen sprak ook Biden van volkerenmoord. Maar in zijn laatste gesprek met CNN (video) probeerde hij China´s omgang met etnische minderheden te rechtvaardigen. In de Chinese geschiedenis zou “China door de buitenwereld gepest zijn wanneer het thuis niet verenigd was”.

Daarna verklaarde hij: “Het centrale principe van Xi Jinping moet een verenigd, streng gecontroleerd China zijn. En hij gebruikt zijn verstand voor zijn handelen, dat daarop gebaseerd is.” Hij zou ook tegen Xi hebben gezegd: “Geen enkele Amerikaanse president zou zichzelf kunnen handhaven wanneer hij niet de waarden van de Verenigde Staten weerspiegelt”.

Na een opsomming van Chinese vergrijpen en wat gestamel sluit Biden af: “Hij begrijpt het! Cultureel bestaan er verschillende normen in elk land en van hun leiders wordt verwacht dat zj deze volgen.” Ook de Canadese minister-president Trudeau wil nog niet van volkerenmoord spreken, omdat het begrip “helder en ordelijk gerechtvaardigd en bewezen” zou moeten zijn.

Bron:
flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Relativeert Joe Biden de volkerenmoord in China?

 1. Johandederde zegt:

  Ja begrijp Xi volkomen, betreft de oeigoeren dat hij ze onder de duim houd zijn tenslotte moslims je geef ze een vinger en ineens ben je je land kwijt zie duitsland nederland zweden frankrijk enz.

  Voor de rest een getrouwe volgeling van een van de beste presidenten die Amerka heeft voortgebracht President Trumph. waar blijven die achterlijk gestelde antifa linkse media dat Trumph een WO zou ontketenen hij haalde de US soldaten terug wat doet die achterlijke simple ziel van een biden hij gaat conflicten opzoeken.

  Geliked door 1 persoon

 2. bozeoudeman zegt:

  Sinds die miskleun Obama aan de macht is gebracht door een lading zwarte racisten is er nog nooit zo een zooitje totaal gestoorde krankzinnigen wereldwijd bezig geweest als nu. Maar goed, de wereld heeft al heel wat rampen overleefd dus we zullen deze lading mislukte Napoleons, Hitlers, Stalins en Mao’s ook wel overleven. Alleen een ding, mag het eens opschieten, ik hoop echt ze snel allemaal op wagens te zien staan richting ergens het stadsplein…. Ik heb wat bolletjes wol gekocht!

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Biden de “Pinda Pinda, Lekka Lekka…”-man

  Like

 4. Ravian zegt:

  Gaat er nu ook een China-collusion investigation komen?
  Ik “gok” van niet…

  Like

 5. karton zegt:

  Ha ha die Biden , trekt af en toe een geleerd gezicht , doet z’n mond open totdat er wat onduidelijke geluiden uitkomen en gaat vervolgens , zielsgelukkig , terug naar z’n open haard. Triest om zo’n fossiel steeds te zien bewegen als een marionet ! Deze man is niks meer als een vroegere dorpsgek.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Die smerige pedofiel en onwettige president biden is een puppet van de deepstate.Zijn opdracht amerika slopen,alle amerikanen zijn in levensgevaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Biden en zijn bende zijn communistische gekken à la Mao

  Tracy Stone-Manning, de genomineerde van president Biden die het Bureau of Land Management (BLM) moet leiden, voerde in haar afstudeerscriptie aan dat Amerikanen bevolkingscontrole moeten uitvoeren om het milieu te beschermen. Amerikanen zouden niet meer dan twee kinderen mogen hebben.

  Stone-Manning is de afgelopen weken al onder vuur komen te liggen vanwege haar connectie met een incident waarbij spijkers in bomen worden getimmerd om de zagen van houthakkers en machines te vernielen, een vorm van ecoterrorisme in Idaho in de jaren tachtig, waar ze haar getuigenis voor de rechtbank inruilde voor wettelijke immuniteit.
  (https://en.wikipedia.org/wiki/Tree_spiking)

  Maar haar vroegere banden met ecoterroristen zijn niet het enige controversiële materiaal in haar achtergrond. In haar afstudeerscriptie, waarvan een exemplaar werd beoordeeld door Fox News, drong Stone-Manning er bij Amerikanen op aan niet meer dan twee kinderen te krijgen om het milieu te beschermen.

  “De oorsprong van onze misstanden zijn wijzelf. Als we met minder waren, zouden we minder impact hebben’, luidt het proefschrift, dat donderdag voor het eerst werd gemarkeerd door de Daily Caller. “We moeten minder consumeren, en belangrijker nog, we moeten minder consumerende mensen fokken.”

  Stone-Manning maakte voor haar proefschrift een serie van acht advertenties die zich richtten op de problemen van overbegrazing, overbevolking, een mijnbouwwet uit de late jaren 1800 en de houtindustrie.

  Eén advertentie verwijst naar een baby als een “gevaar voor het milieu” en moedigde Amerikanen aan om slechts twee kinderen te krijgen en niet meer.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/biden-bureau-land-management-nominee-advocated-population-control-limiting-families-two-children/

  https://dailycaller.com/2021/06/23/joe-biden-bureau-of-land-management-forest-service/

  China Population: From Explosion to Implosion
  https://www.planetizen.com/news/2018/08/100202-china-population-explosion-implosion

  China zal economisch compleet ineen storten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s