Vooraanstaande rol in de “Green Deal”, maar vervullen die functie blijkbaar met een dubbele pet: Verdachte aanwezigen in “groene Commissie”

(Door: “JDreport”)

De onderzoeks- en drukkingsgroep Global Witness brengt een rapport uit over de banden die leden van de Commissie von der Leyen onderhouden met de fossiele energiesector.

Na het schandaal met de vorige Commissie Juncker, waar Miguel Arias Cañete de portefeuille klimaatactie en energie kreeg, niettegenstaande een familievermogen dat op olie drijft, zou men van een nieuwe Commissie de grootste omzichtigheid verwacht hebben.

Maar ofwel is de nieuwe Commissie niet omzichtig, ofwel bestaan er gewoon geen kandidaten met een gepast profiel voor de job van Europees commissaris als ze geen nauwe banden onderhouden met privébedrijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vooraanstaande rol in de “Green Deal”, maar vervullen die functie blijkbaar met een dubbele pet: Verdachte aanwezigen in “groene Commissie”

 1. Ravian zegt:

  De fossiele brandstoffen sector weet gewoon dat al die “duurzame energie” projecten, omdat ze niet werken, hen geen ene dollar aan omzet kosten.
  Maar het bied hen wel mooie investeringsgelegenheden.
  Ze beleggen hun winsten uit fossiel in “duurzame energie” omdat dit van belastingvrijstellingen, subsidies, en winstgaranties, aan elkaar hangt.
  Ze delen gewoon mee in de gigantische vetpot die “energie transitie” genoemd wordt maar eigenlijk “geld transitie” zou moeten heten; vanuit de zakken van de bevolking naar de zakken van de “groene” industrie.
  Het is gewoon de zwendel van het millennium.
  Uiteraard onder aanvoering van een gesjeesde PvdA zakkenvuller.

  Geliked door 2 people

 2. LUCIA zegt:

  De hele greendeal houdt gewoon in, dat er maar een vertaal energiebron is voor ons… aan de oorsprongsbron wordt van alles verbrand en ingezet en de vertaalslag naar electra wordt gemaakt, zodat er bewust crashes in het systeem veroorzaakt kunnen worden om de bevolking er onder te houden en/of dat u, als u zich niet gedraagt zo a la minuut kunt worden afgesneden van het systeem.
  Kortom, het is gewoon het zoveelste middel om u te knechten er is niks groens aan.
  U bent gewoon onderdeel geworden van een totalitair regime, erin geluisd door angst en er in vastgehouden door repressie en manipulatie .

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Ik poog al jaren om eenieder duidelijk te maken dat “slimme meters” voor domme mensen zijn.
   Dat ze er voor dienen om er voor te zorgen dat bij de komende duurzame stroomtekorten de PvdA/D66/GL burgemeester nog wel televisie kan kijken en frieten kan bakken en zij niet.
   Maar het domste zijn nog wel al die klaplopers met een dak vol subsidiepanelen die zo’n ding laten installeren (want gratis hè).
   Die hebben niet in de gaten dat die “slimme meter” instrumenteel gaat wezen in het slachten van hun subsidie kip.
   In het geval van die laatsten kan ik daar enkel om lachen overigens.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  De meeste obscene vorm van corruptie, de EU.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De green deal = klimaatagenda hoax en onderdeel van de N.W.O. agenda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s