Zo komt het nieuwe asielzoekerscentrum voor 394 vluchtelingen in Almelo er uit te zien

(Door: Henk Bouwhuis)

ALMELO – Solide woongebouwen van baksteen, gesitueerd rond hofjes. Waar vluchtelingen straks beduidend meer comfort hebben dan in de huidige verouderde opvang. Dat typeert het toekomstige nieuwe asielzoekerscentrum in Almelo, het modernste AZC van Nederland.

De nieuwbouw gaat op dezelfde plek verrijzen. Aan de Vriezenveenseweg 170A, waar het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) inmiddels 30 jaar vluchtelingen opvangt.

Huidige AZC voldoet niet meer

Het huidige asielzoekerscentrum bestaat uit prefbab-elementen, grotendeels van hout. Ze voldoen niet meer, vertelt COA-woordvoerder Alet Bouwmeester. „De woongebouwen zijn aan het einde van hun levensduur, en moeten dus vervangen worden. Dat geldt ook voor de technische installaties, waarvan de kwaliteit inmiddels zeer matig is.”

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zo komt het nieuwe asielzoekerscentrum voor 394 vluchtelingen in Almelo er uit te zien

 1. andre zegt:

  Gaan ze er ook een klein cojona sneltest straatje bijzetten? of hoeft dat daar niet…..

  Utrecht, Sharon Dijksma vloog gister ook weer eens uit de bocht want als je LGBT er bent en je raakt dakloos ben je ook zielig net als alle asielzoekertjes staan al deze zieligerds boven het gewone klootjesvolk wat echt in de goot ligt.

  https://drimble.nl/regio/utrecht/utrecht/74823374/utrecht-opvang-utrechtse-stichting-opent-opvang-voor-dakloze-lhbtiers.html

  Like

  • karton zegt:

   @ andre. op 18-2-2021 om 10.47 u.
   Dit volgevreten varkentje, S.Dijksma, vliegt doorlopend uit de bocht. Zij is zo’n figuurtje, die, één maal in die club van old fellows zittend, daar in blijft zitten en doorlopend van de ene (te) dik betaalde baan naar de andere switcht zónder acht te slaan op kennis en /of kunde van de betreffende persoon i.c. Dijksma.

   Like

 2. Ravian zegt:

  Misschien moeten ze eens gaan controleren hoeveel van die zogenaamde “asielzoekers” daadwerkelijk politieke en/of oorlogsvluchtelingen zijn.
  En als ze er dan achtergekomen zijn dat het hele zooitje zo op het vliegtuig terug naar Zandbakkiestan kan dan kost dat vervolgens slecht 394 tickets bij Never Never airways.
  En dan kunnen ze die hele vieze AZC luizenbende afbreken en er een woonwijk bouwen voor al die jonge Nederlanders die al meer dan tien jaar op een huis wachten.
  En als die dan vervolgens eindelijk een dak boven hun hoofd hebben om onder te kunnen gaan fokken dan is het “vergrijzingsprobleem” ook meteen opgelost.
  Kots ziek wordt ik van dat hele omvolkingsbeleid, van die genocide op het blanke ras.
  Het wordt hoog tijd dat we het hele verraderlijke globalistenzooitje wat hier achter zit voor een tribunaal brengen en er korte metten mee maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Apartheid ingevoerd door socialisten, je kon er op wachten

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Jan op 18-2-2021 om 19.24 u.
   Áls die apartheid eenmaal bestaat heeft het linkse schorem weer iets om tegen te vechten, zoals óóit in zuid-Afrika.
   Shell-pompen werden in NL aangevallen, slangen doorgesneden, Makro werd in brand gestoken , blanken werden vermoord en meer van die linkse hobby’s !
   Nadat de blanken waren “verdreven” (dus zuid-Afrika was “bevrijd”) konden wij, de boze blanken uit ’t westen, dat zwarte zootje aldaar gaan onderhouden, hun vreten opsturen enz. , ze konden/kunnen zélf helemaal niks als dansend en zingend de paar blanken die er nog woonden, terroriseren, verkrachten en uiteindelijk vermoorden.
   Ik kots van dat zwarte goedje en de mensen die hen “ondersteunen” , die “ondersteuners” zijn hetzelfde kaliber…………slechter als slecht !!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  “Shell-pompen werden in NL aangevallen, slangen doorgesneden, Makro werd in brand gestoken”

  En de organisator van al dat fraais zat in de tweede kamer en is nu de grote voorman van Groen Links.
  Maar een taxi vergunning zou hij nooit krijgen omdat je daar een Verklaring Omtrent Gedrag, oftewel VOG, voor nodig hebt.
  Een taxi mogen besturen vereist blijkbaar meer respect voor de wet dan Nederland mogen besturen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s