Nederland… Of wat er nog van over is na Rutte…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onderstaand artikel leert ons dat Rutte directeur is van de “Staat der Nederlanden”, geregistreerd bij “Dun & Bradstreet” onder D-U-N-S nummer: ~40-200-0004. Startdatum van dit bedrijf is 1848, directielid is Mark Rutte. Dit bedrijf heeft 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur en dit bedrijf is de wereldwijde moedermaatschappij. De wereldwijde concernstructuur, zo laat het artikel weten, bestaat uit 424 bedrijven. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijke relaties, Programmaministerie voor Jeugd en Gezin en het Ministerie van Buitenlandse zaken zijn 100% dochterondernemingen, datzelfde geldt voor de Nederlandse Bank N.V. Meer informatie vindt u in het artikel.

www.vrijheidsrechten.nl

Wat heeft Rutte gedaan met de Nederlandse bevolking, de zorg, de steun voor bejaarden, veteranen en zorgbehoevenden? Voordat deze corona-hoax begon, stonden vele mensen uit vele sectoren op het Malieveld of elders om te protesteren tegen het anti-Nederlandse beleid dat Rutte aanhield en aanhoudt. Onderstaand artikel somt het mooi op en laten we vooral nooit meer op de kartelpartijen stemmen, zodat de oppositie genoeg stemmen krijgt om deze politici, die hun functie onwaardig zijn, door een grote hoeveelheid stemmen in plaats van het communistische eenheidsbeleid van de huidige partijen die de oppositie buitensluit voor het hebben van een andere mening en/of visie, buiten te sluiten.

https://ejbron.wordpress.com

Misschien heeft u de verhalen over Bodegraven, pedofilie en satanisme, kindermishandeling en kindermoord wel gehoord, maar dit is zo’n verhaal dat langzaam maar zeker steeds meer nieuwe feiten over de daders aan het licht brengt en staat niet op zichzelf. Er zijn mensen die zich al jarenlang inzetten om kinderen en ouders bij te staan en nu heeft een familierechten advocate voor jeugdzorgzaken uw steun en hulp nodig. Een oproep aan u:

www.kindenoudersrechtsbescherming.nl

Volgens onderstaand artikel laten data van het CDC zien dat de Covid-vaccinatie 18.000 x dodelijker is dan de griepvaccinatie.

https://greatmountainpublishing.com

Ondertussen in Frankrijk; daar vertoont 50- tot 70% van het met Astra Zenica gevaccineerd verplegend personeel ernstige bijwerkingen.

www.ejbron.wordpress.com

U kunt aangifte tegen Mark Rutte doen en hem persoonlijk en ambtelijk aansprakelijk stellen.

www.de-nieuwe-media.nl

Mijns inziens zou er onmiddellijk gestopt moeten worden met het testen met een test die, volgens gecensureerde deskundigen, volledig waardeloos is, stoppen met het vaccineren van mensen met een experimentele vaccinatie en stoppen met de maatregelen die genomen zijn voor een nooit geïsoleerd virus, waaraan hetzelfde aantal of zelfs minder mensen dood gaan als aan de griep. De griep is wereldwijd trouwens plotsklaps ineens verdwenen.

Het mag duidelijk zijn dat dit niet gaat om onze gezondheid op peil te houden, maar mijns inziens om onze gezondheid te ondermijnen. Als u er even voor een moment van uitgaat dat het waar is dat de 1% en de commissie van 300 (de rijksten der aarde) de wereldbevolking drastisch willen reduceren (Agenda 2030 van de VN), hoe zou dat dan het beste kunnen…

Door iedereen verplicht iets in te spuiten? Door iedereen dag en nacht bloot te stellen aan elektromagnetische straling wat geldrol-vorming (het Rouleau-effect) in het bloed tot gevolg heeft? Door diegenen die vers en gezond voedsel voor ons maken het leven dusdanig zuur te maken met wet- en regelgeving dat het boeren hen onmogelijk gemaakt wordt? Door glyfosaat in voedsel te verwerken en het op de velden te spuiten waar voedsel op verbouwd wordt? Door vele windmolens te plaatsen die SF-6 gas lekken? Door smart city’s te bouwen die in mijn ogen logisch gezien niet echt bevorderlijk kunnen zijn voor de algemene gezondheid, laat staan uw privacy waarborgen. Door allerlei stoffen, chemicaliën in voorbewerkt en verpakt eten te stoppen? Door genetisch gemanipuleerde zaden te kweken, genetisch gemanipuleerd voedsel te verbouwen, mensen genetisch te manipuleren?

Is ons, de bevolking, ooit gevraagd of wij deze mondiale agenda wilden? Nee, het referendum is net op tijd de nek om gedraaid… Onze mensenrechten worden geschonden, we worden gemanipuleerd, voorgelogen en het is tijd dat we samen, vreedzaam en georganiseerd laten zien dat we niet langer meedoen met dit experiment. Er is geen pandemie, er is geen klimaatnoodtoestand, geen reden voor CO2-reductie, en als men nu het aantal vermiste kinderen net zo vaak noemde in de MSM als het aantal (valse) besmettingen, dan was er iets positiefs te melden.

Wat wel zeer positief is, is  dat er steeds meer mensen wakker worden en inzien dat ze niets te vrezen hebben en weer gaan leven, en het mooie van een wakker mens is dat diegene niet meer gaat slapen en anderen wakker maakt. En dat is wat er gebeurt, Nederland wordt wakker, ziet door de leugens heen en verbindt zich, zodat onze kinderen, op het eind, een toekomst hebben waarin ze veilig en in vrijheid kunnen opgroeien.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nederland… Of wat er nog van over is na Rutte…

 1. karton zegt:

  Ik kan maar één “voordeel” van deze Pinokkio benoemen, en dat is……………
  hij maakt als géén ander duidelijk dat hij het NL-volk MINACHT , minacht met hoofdletters !
  Strooit als als een “Goed Heilig Man” met óns geld naar zuid-Europa en naar terroristische instanties in IIslammistan en omstreken !
  Heeft zich omringd met mensen die zich “minister” mogen noemen maar zich gedragen als de eerste de beste aardworm ; zie o.a. zo’n mens als Quag, levensgevaarlijk mens , moslima gehuwd met een terrorist ; mensje Ollonkreng, troll van Zweedse origine , eveneens levensgevaarlijk met een dictatoriale inborst , Robje Jetten, de Glibberkoning v.h. Binnenhof , Grapperhaus, eens een “tob-advocaat” maar niet in staat een wetje juridisch te dichten, vrijt met z’n schoonmoeder van 93, dus eigenlijk een soort “Macron”.
  Pinokkio heeft slechts slopers om zich heen verzameld , dus als deze figuur, Pinokkio, straks zal verdwijnen zal geheel het land verdwenen blijken te zijn en veranderd in een soort Islammistan.
  Stem dat zootje weg in maart a.s. !!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Jantje zegt:

  Op https://bossmaker.nl/ hebben ze het daar ook over.

  Like

 3. Gerrit zegt:

  Beste lezers,

  Lees het stukje over kinderbescherming aub goed, en steun de advocate door eenvoudig een mail te versturen.
  Doe het vandaag!!!

  Groet Gerrit

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

  • Barry zegt:

   Ja… dit zijn dezelfde lui die bomaanslagen beraamden en ook pleegden ( Kosto 1991). Zitten nu ongestraft adviezen aan onze volksvertegenwoordigers te geven. Net zoals Paul Rosenmöller, hardcore communist ( wel heel erg rijk) die bewonderaar is van Pol Pot, heeft een positie in de VO raad. Deze lui bemoeien zich met het onderwijs van uw kinderen, de ultieme natte droom van elke marxist, en niemand ziet het.

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Iedereen ziet het en weet het Barry, maar men zwijgt omdat men de eigen poilitieke carrière niet in gevaar wil brengen. Bedenk dat links, van welke soort dan ook, nog steeds op fitale plaatsen binnen de hele ambtenarij aanwezig is en er warme banden zijn tussen linkse ambtenaren (ook hele hoge) en de zittende politici. Al die invloedrijke figuren die op de achtergrond buiten de publicteit om, het baantjes carroussel draaiende houden, hebben meer macht dan een minister of ministerpresident die ook maar loopjongens zijn de duistere staatsmachten. De burgemeestersbenoemingen zijn daar een prachtig voorbeeld van. De handtekening van de koning op de aanstellingsakte dient alleen maar als bliksemafleider. Als burgers leven we in de IK.maatschappij en politici van hoog tot laag leven in de “Voor wat hoort wat”maatschappij. Politieke machthebbers vinden die IK.maatschappij van de burgers geweldig, want dat betekent dat er nooit enige vorm van georganiseerd verzet tegen de regering ghepleegd zal worden. Ongeacht wat ze ook beslissen of hoe ze de burgers ook benadelen zoals er nu gebeurt in de transferunie (ze noemen hem voor de bühne even anders. Iedereen ziet hoe we bestolen worden maarf nioemand doet wat of kan wat

    Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Toen waren er nog geen mokro’s….

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Diep treurig dat de middenstand volledig aan hun lot is overgelaten door het kabinet, de leegstand en openbare verkopingen het failliet van de Pays-Bah enkel aansporen, nu de lege winkelpanden steeds vaker in bezit komen van buitenlandse ‘ondernemers’ die met hun buitenlandse bedrijven de Hollandse economie volledig uitbuiten, de omzet en winsten vloeien uit de Hollandse economie en de belastingen van al die zogenaamde Pop-up winkeltjes draagt men af in het thuisland (als men het al aangeeft, maar meestal niet of weinig) de Nederlanders vissen achter het net met dit kabinet, het ondermijnen gaat doorrrrrrrrrrrr,………..dom, dom volk.

  Like

  • Ravian zegt:

   Tsja, “ons soort mensen” heeft in het stemhokje een gat voor zichzelf gegraven waar nu helaas ook de rest van Nederland in sodemietert.
   Beetje hetzelfde als de bewoners van die noordelijke provincie die jarenlang de PvdA aan de macht hebben gehouden, die vervolgen ons aardgas voor nop aan de Sovjet Unie geleverd heeft, in ruil voor “kickback” vanuit Moskou richting PvdA verkiezingskas, en die nu “zielig” zijn omdat de grond onder hun linkse reten weg begint te zakken.
   Men oogst wat men zaait zal ik maar zeggen.
   Ik heb dan ook enkel te doen met al die mensen die er weer eens voor niets tussen zitten, die weer eens het slachtoffer worden van de domheid van anderen.

   Like

 7. Bob zegt:

  Waar groot geld een rol speelt
  is morele besef weg.
  Het satanisch verdien modelgaat
  over lijken.
  R. goed voorbeeld gekregen.

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://tpo.nl/2021/02/18/er-zijn-landen-die-verband-zien-tussen-migratie-en-seksueel-geweld-maar-dat-verbergen/

  ‘Er zijn landen die verband zien tussen migratie en seksueel geweld maar dat verbergen’

  ‘Sommige ambtenaren zeiden: we willen niet dat bevolking indruk krijgt dat migranten seksuele misdrijven begaan’

  “Voor mijn boek vroeg ik overheidsinstanties om cijfers. Soms kreeg ik die, maar soms zei men: ‘Wij verzamelen geen gegevens over etnische of religieuze achtergrond.’ Daar is een goede reden voor: de Tweede Wereldoorlog. En er zijn landen die wel een causaal verband zien [tussen migratie en seksueel geweld], maar dat verbergen, dat is mij verteld door hoge ambtenaren die anoniem wilden blijven. Of ze goochelen met definities van migranten, veranderen termen en zaaien verwarring. Ze spelen spelletjes. Niet met mij, maar met hun eigen bevolking.

  Anonieme ambtenaren zeiden tegen me: we willen niet dat de bevolking de indruk krijgt dat mannelijke migranten seksuele misdrijven begaan.”

  Ayaan Hirsi Ali heeft een nieuw boek (Prooi) vol waarheden geschreven. Keiharde waarheden, vooral over het feit dat dankzij het jaar in jaar uit met open armen ontvangen van islamitische migranten het aantal seksuele misdrijven tegen vrouwen stijgt, want DUH! islam en vrijheid en gelijkwaardigheid voor vrouwen is al een jaartje of 1400 beslist geen succesvolle combinatie

  Like

  • Ravian zegt:

   In de islamitische wereld stikt het van de homo’s die niet homofiel zijn maar enkel en alleen op een andere vent kruipen omdat voor Islamitische vrouwen seks voor het huwelijk zelfmoord is.
   Vervolgens haalt de EU hele bootladingen van die seksueel gefrustreerde barbaren, die er allemaal van overtuigd zijn dat westerse vrouwen allemaal hoeren zijn, hierheen en dat zou dan niet tot een overmaat aan aanrandingen en verkrachtingen leiden?

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s