Clanland Berlijn – de kameraden en de migranten

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Succes voor de Berlijnse opsporingsambtenaren?

In de verzameling No-Go-Areas, die officieel de stad Berlijn genoemd wordt, is het volgens de media tot een spectaculaire grote operatie tegen Arabische clans gekomen. Maar de achtergronden bewijzen niet bijvoorbeeld de handelingsbekwame staat, zoals de politiek zichzelf graag op de borst klopt, maar het exacte tegendeel.

De deels links-radicale Berlijnse Senaat, bestaande uit de SPD, de Groenen en de SED/Linke, werd bijna gedwongen tot de grote razzia, omdat Franse veiligheidsautoriteiten belastende afluisterprotocollen op een presenteerblaadje aanleverden.

“EncroChat” heeft de dataversleuteling firma, wier service zich al enkele maanden tot het Waterloo voor criminelen ontwikkelt. Wereldwijd meer dan 60.000 zware criminelen zouden de diensten van de “WhatsApp voor gangsters” gebruikt hebben: Colombiaanse drugskartels, Mexicaanse kartels en hun leger van drugshandelaren en huurmoordenaars net zo goed als de Mocro-maffia in Nederland.

Nederland loopt wat betreft de criminaliteitsontwikkeling nog enige tijd voor op Duitsland. De geïmmigreerde Marokkanen beheersen daar de onderwereld met meedogenloze methodes. Daar wordt in Amsterdam wel eens een afgesneden hoofd ter intimidatie voor de shisha-bar van een rivaliserende bende neergelegd. Deskundigen vrezen weldra “Mexicaanse toestanden” in Nederland.

In juli nog ontdekten rechercheurs een illegale gevangenis van een bende in Nederland. In een magazijn hadden criminelen zeven scheepscontainers omgebouwd tot cellen om rivaliserende bendeleden te ontvoeren, op te sluiten en te folteren.

“Een zevende container noemden de verdachten de ´behandelkamer´, heel duidelijk bedoeld en ingericht om mensen te folteren”, aldus het Openbaar Ministerie in een persmededeling. Volledig geluidsdicht, handboeien aan het plafond en op de vloer, en naast een tandartsstoel lagen de martelinstrumenten al klaar: tangen, chirurgisch gereedschap, machetes en een heggenschaar.

In dit milieu dartelen dus de criminele Arabische clans uit Duitsland.

Sinds kort jammeren die harde mannen uit Beiroet, Gaza en Istanboel zelfs openlijk, omdat ze voor het eerst sinds 20 jaar nu moeten vrezen om voor hun criminele daden rekenschap te moeten afleggen.

Zelfs hun gebezigde vergelijkingen met betrekking tot een Jodenvervolging (“net als in de nazitijd”) bleven door antifascisten als een Heiko Maas of de saaie holle frasen uit slakende president uit het Slot Bellevue onweerlegd.

Ondertussen is Franse speciale eenheden een infiltratieoperatie bij “EncroChat” gelukt. Zo lukte het de Fransen om de gehele communicatie van 60.000 criminelen mee te lezen en desbetreffende onderzoeken te starten.

Mocht u vragen waarom Duitse politiemensen deze grandioze meesterlijke prestatie niet is gelukt, dan moet ik deze populistische ontsporing onmiddellijk energiek afwijzen. Hoe moeten Duitse politiemensen dit dan überhaupt alleen al qua tijd lukken – tussen een seminar bagatelliseren van de islam in een salafistische binnenplaatsmoskee in Berlin-Neukölln en het nieuwe heropvoedingprogramma van de president van de politie, Barbara Slowik, door? Het volgens de voorschriften belasteren van collega´s heeft bij de socialisten uiteraard meer prioriteit dan de geïmmigreerde zware criminaliteit van Arabische clans. Alleen al vanwege de historische traditie. “Heeft de collega een rechtse politieke houding?”, luidt een van de vragen van dit belasteringprogramma van de links-radicale leiding van de Berlijnse politie. En nee, helaas gaat het daarbij niet om een sarcastische overdrijving mijnerzijds, maar om een letterlijk citaat.

Arabische clans – de islamitische maffia

Veiligheidsdeskundigen gaan er op dit moment van uit dat 200.000 personen lid zijn van een criminele gang. Achter deze aantallen zitten clans verborgen als Miri, Omeirat, Nemr, Tamr, Remmo, Abou-Chaker, El Kadi, Serhan, El Kurdi en Al-Zein. Volgens het situatiebeeld van de recherche van de deelstaten gaat het bij de meest omstreden steden (behalve Berlijn, Hamburg en Bremen) in de deelstaat Nordrhein-Westfalen om Gelsenkirchen, Duisburg, Bochum, Recklinghausen en Dortmund; Essen met zijn 600.000 inwoners werd het belangrijkste bolwerk van de Arabische clans. De toestanden in de metropool in het Ruhrgebied kwalificeert de voormalige crimineel en claninsider Hammed Khamis inmiddels als volgt: “Essen is verloren – verloren aan de Arabieren!”

Ooit kwamen ook deze beroepscriminelen als “vluchtelingen” in het land aan, nu verbreiden ze angst en zorgen voor meer criminaliteit en geweld in de steden. De criminele Arabische clans hebben de verwijfde Duitse staat en de autochtone bevolking al decennia lang als gemakkelijke prooi waargenomen. Hun islamitische achtergrond vormt op zijn beurt een absoluut taboe in de mainstream media. Er alleen maar naar vragen in hoeverre hun geweldverwante islamitische socialisering aan de extreem hoge criminaliteitscijfers bijdraagt, wordt door de censuur van de politieke correctheid onmiddellijk in de kiem gesmoord.

Clanoorlog Tsjetsjenen

De actuele aanleiding, waarbij 500 politieagenten nodig zijn om twee clanleden te arresteren, vindt haar oorsprong in de woedende verdelingsoorlog tussen nieuw geïmmigreerde Tsjetsjeense clans en de Libanese clans – dus die immigranten die hier al langer leven.

Terwijl de Berlijnse politie er volop mee bezig is het socialistische plan van een quotum van 35% werknemers met een migratieachtergrond bij de politie te vervullen, zijn de Arabische clans al veel verder dan kameraad politiepresidente. Hun migratiequotum bedraagt 100%. Het plan van het centrale comité van de Berlijnse politie moet dus dringend aangepast worden.

Bron:
pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Clanland Berlijn – de kameraden en de migranten

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dus Berlijn is ten dode opgeschreven. Ik hoop dat de clans beginnen met eerst de politiek uit te moorden. Daarna zien we wel wat er gebeurd.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ik voorzie een mentaliteitsverandering aankomen bij de Duitse politie. Het politieke tij zal keren en geweld zoals in de jaren 30 en 40 gebruikelijk was zal wederkeren.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Johannes den hollander, de duitse politie heeft net als de nederlandse politie geen flikker te vertellen. bek houden en doen wat er wordt opgedragen. Dat is altijd zo geweest en zal dus altijd zo blijven. Waarom? Lees artikel 1 van de nederlandse politiewet “De politie heeft tot taak, in ondergeschiktheid aan het bevoegde gezag, de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en hulp te verlenen aan hen die deze behoeven “. Zoals de wet laat zien, staat de handhaving als eerste genoemd en dan pas de hulpverlening. Wat het bevoegde gezag is, verschilt per situatie. In de jaren 1940-1945 waren dat de Duitsers in nederland. Ik heb zelf het idee dat het nu weer zo is. Rutte, onze ministerpresident, genoemd als schoothond van de duitse bondskanselier. Ik zou er niet trots op zijn. Onze grondwettelijke vrijheden zijn al weggegeven aan de opperste sovjet in brussel, ook voorgezeten door de duitsers, dus ik kom aardig in de buurt met mijn vergelijkingen.

   Like

 3. Ben zegt:

  Die Merkel helpt Duitsland nog sneller naar de kloten dan haar voorganger Adolf.

  Like

 4. john van antwerpenohnkreten zegt:

  Ik ben geen misdaad journalist maar zou het kunnen dat de Fransen (tegenwoordig de
  onwankelbare seculiere Republiek genoemd ) het helemaal beu zijn ?
  Vind je het gek; Het land wordt al jaren in angst gestort door terreur.
  Dat ze met goede communicatie technieken en tactieken een groot netwerk van tuig
  op kunnen rollen is goed nieuws.
  Dit doet vermoeden dat de geheime dienst in Frankrijk en ik denk ook Engeland
  min of meer een copie als de MOSSAD wordt. Hopelijk krijg ik gelijk en gelijk hebben ze.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Met frankrijk komt het nooit meer goed. Ze drijven verderf in de richting van de moslims die ze watertandend met de machete in de hand staan op te wachten. Kunnen ze mooi weer spaarpunten voor Allah scoren

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s