Meerdere corona-uitbraken en sterfgevallen na vaccinatie: hoe veilig zijn de nieuwe coronavaccins echt?

(Door: “DoeZelfNormaal”)

In een verpleeghuis in Amersfoort is sprake van een grote uitbraak van het coronavirus. Van de 106 bewoners van het Sint Elisabeth verpleeg- en gasthuis zijn er 70 positief getest voor het virus. Dat meldt RTV Utrecht op 15 februari. Op 17 februari meldde dezelfde site dat tien van deze bewoners inmiddels zijn overleden.

Een opvallend gegeven is dat de bewoners op 30 januari hun eerste vaccinatie hebben ontvangen. Het artikel spreekt van een uitbraak op een “wrang moment.” Op de website van het RIVM wordt vermeld dat het tot op heden niet bekend is of vaccinatie ook de verspreiding van het coronavirus tegengaat. Wel wordt met grote stelligheid gezegd dat het niet mogelijk is om corona te krijgen door het vaccin. Team Doe Zelf Normaal heeft hier echter twijfels over, gezien het feit dat dit niet de eerste keer is dat er een uitbraak van corona gemeld wordt in een instantie waar kort daarvoor met vaccineren was begonnen.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Meerdere corona-uitbraken en sterfgevallen na vaccinatie: hoe veilig zijn de nieuwe coronavaccins echt?

 1. Julia zegt:

  Hoe verre kan men überhaupt nog vertrouwen op dat gif. Het is schandelijk om zo onzorgvuldig met niet goed geteste rotzooi massaal te willen toedienen. Ik het nu echt de bedoeling dat er meer mensen sterven en de vernietigende lockdown doorgevoerd kan worden om werkelijk alles economisch kapot te maken en nog langer miljoenen mensen te onderdrukken. Ik krijg toch echt de indruk dat dit het doel is net als dat doordrammen van die avondklok waarvoor met noodvaart een wet in elkaar is geflanst. Nimmer is er zo een snelheid gebruikt. Overal jaren over debatteren maar deze idiote maatregel snel middels een spoedwet gelijk in te voeren en niet eens het hoger beroep af te wachten. Nu die misdadige De Jonge weer zij genieten blijkbaar van het massaal blijven treiteren van burgers https://www.telegraaf.nl/financieel/761658756/minister-de-jonge-onthult-testplan-weinig-hoop-voor-horeca-en-winkels Die rotzak wil en zal doordrukken dat iedereen middels een testbewijs meer vrijheid krijgt dit gaat uiteraard ook worden doorgevoerd met het vaccinatiebewijs. Kortom als men zich niet bloot heeft gesteld aan het gif dan worden deze tegenstanders verstoten van de samenleving. Ongekende terreur, discriminatie en misdaad tegen de menselijkheid. Nederland dient op te staan en massaal de boel open gooien. Het aantal misdadigers tegen de menselijkheid en slopers is niets vergeleken bij de macht van miljoenen mensen.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Een uitgebreide zoekactie over het onderwerp Covid 19 vaccinatie en sterfgevallen zou niet mogelijk zijn met gewone zoekmachines (zelfs duckduckgo). Alleen de heersende mening dat het vaccin niet de werkelijke oorzaak is van de sterfgevallen wordt weergegeven. Maar men verneemt niet hoe dit onderzoeksresultaat tot stand is gekomen, d.w.z. alle wetenschappelijke criteria die tot dit resultaat hebben bijgedragen. Misschien heb ik iets gemist. Ik ben heel leergierig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Meerdere corona-uitbraken en sterfgevallen na vaccinatie: hoe veilig zijn de nieuwe coronavaccins echt? | eunmask

 4. andre zegt:

  Kalium chloride is potassium chloride dit is een zout wat in ons eten zit en wat we ook nodig hebben in onze dagelijkse behoefte maar dan gaat het eerst langs onze organen. Pfizer heeft ook kalium chloride in zn spuit zitten en ramt het meteen je bloedbaan in. Nu wil ik niets suggeren natuurlijk maar er zijn nogal wat hart falen bij Pfizer. Weet je waar ze ook kaliumchloride
  gebruiken ?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_injection#:~:text=If%20the%20person%20being%20executed,causes%20it%20to%20stop%20beating%2C

  First developed by the US en U nu gratis aangeboden door Hugo de Jonge in opdracht van insekt Bill Gates.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/962953079/duitse-hotelketen-laat-alleen-nog-ingeente-gasten-toe

  Duitse hotelketen laat alleen nog ingeënte gasten toe

  BERLIJN – De Duitse hotelketen Allsun wil alleen nog maar tegen het coronavirus ingeënte gasten toelaten in de hotels. Eigenaar van de keten en touroperator Alltours denkt zo meer mensen te trekken.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210219_95567535

  Limburgse VVD-fractievoorzitter stapt uit partij: ‘Doordrukken avondklok is de druppel’

  Uit onvrede over het coronabeleid van zijn partij legt Ghislen Nysten (29), fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek, met onmiddellijke ingang zijn functie en partijlidmaatschap neer.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Herr Flick
  In de eerste kamer opperde AWJA van Hattem
  van de PVV om de grenzen te sluiten voor O.A asielzoekers omdat deze het Corona virus meenemen en verspreiden.

  Volgens De aanwezige @ferdgrapperhaus
  is dat niet te handhaven, Ferd ziet meer in het opsluiten van het eigen volk (avondklok)

  Geliked door 5 people

  • Ravian zegt:

   “Volgens De aanwezige @ferdgrapperhaus is dat niet te handhaven”

   Dat is wel te handhaven maar dat wil men niet handhaven.
   Net zo als men al die andere problemen niet wenst op te lossen.
   Om het even of het nu poep op de stoep of het buiten de deur houden van andere stront betreft.

   Like

 8. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/breaking-scientist-warns-climate-lockdowns-to-follow-coronavirus-lockdowns-exclusive-interview/

  BREAKING: WETENSCHAPPER WAARSCHUWT KLIMAATLOCKDOWNS OM CORONAVIRUS LOCKDOWNS OP TE VOLGEN (EXCLUSIEF INTERVIEW)

  RAIR Foundation USA had het voorrecht om met Tom Harris te spreken, die als uitvoerend directeur van de International Climate Science Coalition (ICSC) fungeert tijdens een anti-lockdown-demonstratie op Parliament Hill in Ottawa op Valentijnsdag.

  De hoofdthema’s van het interview waren 1.) dat de menselijke impact op het klimaat niet de basis mag zijn van beleid, dat in plaats daarvan zou moeten neigen naar aanpassing aan natuurlijke veranderingen in het klimaat, 2.) regeringen zullen de zogenaamde ‘klimaatcrisis’ gebruiken om burgers op dezelfde manier op te sluiten als het coronavirus wordt gebruikt om burgers hun rechten te ontnemen, 3.) de “klimaatangst” is een “enorme geldmaker voor alternatieve energiebedrijven”, zoals door China ontworpen en gebouwde windturbines, wat een natuurlijk en krachtig belangenconflict creëert.

  Harris, een voormalig luchtvaartingenieur die thermodynamica studeerde, vertelde RAIR dat hij geïnteresseerd raakte in klimaatwetenschap nadat hij had samengewerkt met dr. Timothy Patterson, een vooraanstaand professor in de geologie in Canada. “De klimaatangst is niet gebaseerd op goede wetenschap”, legt Harris uit. “Als je teruggaat naar de geschiedenis van de aarde, kooldioxide heeft nooit de temperatuur op aarde veroorzaakt.”

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Kijk binn3n bij Germany’s maximaal beveiligde Corona-gevangenis voor overtreders van quarantaine

  Voormalige Politie & correctionele agenten zullen de gevangenen de klok rond in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de veroordeelden hun betegelde cel van twaalf vierkante meter niet verlaten

  Like

 10. dutchess43 zegt:

  Nee joh dat ligt niet aan de vaccinatie die sterfgevallen. Ze hebben gewoon iets in het eten gedaan……..

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet ze zijn dodelijk.

  Geliked door 2 people

 12. Ravian zegt:

  Verkapte euthanasie voor degenen die enkel als “kostenpost” gezien worden maar wel dit land opgebouwd hebben.
  Geen geweten, geen fatsoen, geen moraal.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s