Na een jaar onderzoek is er nu al veel bekend over het coronavirus. Hieronder enige conclusies

(Door: “D.G. Neree”)

– Het coronavirus kan klokkijken en begint vooral ’s avonds na 21:00 uur zijn werkzaamheden en dan alleen buitenshuis en bij mensen die op bezoek zijn. Vooral balkons en tuinen zijn besmettingshaarden.

– Het virus herkent mensen met lappen voor het gezicht en mijdt deze als de pest (!).

– Het virus valt mensen aan die kranten kopen in een boekwinkel of een AKO, maar niet als je een krant koopt bij de supermarkt. Mensen die een postpakket ophalen, worden door het virus gespaard.

– Het virus slaat alleen toe bij demonstraties tegen regeringsbeleid. Deelnemers aan demonstraties voor een zwarte crimineel aan de andere kant van de wereld en voor een Russische spion worden gespaard.

– Het coronavirus muteert. Was het eerst een virus dat griepverschijnselen opwekte, nu blijkt het  dorst, honger, hoofdpijn, vermoeidheid, puistjes, spierpijn en jeuk aan je naad te veroorzaken. Gevreesd wordt dat er ook een grote kans is op reetketelsteen. Er zijn al vele vormen gedetecteerd. Zo is er de Engelse variant, die een verschrikkelijke zin in thee veroorzaakt, een Afrikaanse variant, die de onbedwingbare neiging tot trommelen veroorzaakt, en een Zweedse variant, die je zelf in elkaar moet zetten met de bijgeleverde sleutels.

– De beveiligingen die het virus tegenhouden in supermarkten en slijterijen zijn volkomen nutteloos in andere winkels, cafés en restaurants. Deze zijn daarom gesloten.

– Een door een virus besmet persoon kan alleen anderen besmetten als er drie of meer mensen bij elkaar zijn. 1 op 1 besmettingen komen niet voor, behalve dan als een kind haar of zijn grootmoeder bezoekt.

– De enige mensen die vanuit het niets kunnen worden besmet, zijn zij die in hun eentje lopen, rennen, fietsen of autorijden. Draag daarom ook als je alleen bent in de auto een mondkapje.

– Het virus valt bij voorkeur mensen aan die plezier hebben, vrolijk of onbezorgd zijn, een liedje zingen of gewoon niet angstig uit hun ogen kijken. Angst voor de medemens schijnt (op ‘vaccinaties’ na) het beste afweermiddel te zijn.

– Mensen die de autoriteiten inlichten over mensen die zich gedragen op een manier die tot een jaar geleden als normaal werd beschouwd, worden door het virus gespaard en zelfs ook voor andere ziektes en de dood. Zij zullen voor altijd in Rutte’s paradijs leven. Tot er ook op hun deur geklopt wordt.

– Een hoopvolle karakteristiek van het virus is, dat het virus gemakkelijk in verwarring is te brengen. Als gezegd wordt dat mondkapjes niet werken, slaat het toe en als gezegd wordt dat ze wel werken en dat het moet, dan blaast het virus in verwarring de aftocht. Dat is de reden dat minister-president Rutte iedere keer het tegenovergestelde doet van wat hij zegt. Het brengt het virus in verwarring. Geniale man!

– Een ander positief aspect van het killervirus is, dat dit het Influenzavirus volkomen uit de wereld heeft geholpen.

De voornaamste en meest ingrijpende gevolgen van het virus:

– De belangrijkste schade die het virus toebrengt, is de verandering van vrije, trotse, zelfstandig nadenkende  mensen in bange, volgzame schapen die hun verstand aan de kant hebben gezet, en volwassenen mannen en vrouwen die terugvallen in infantiliteit en kleinzieligheid. De zwaarst getroffen lichaamsdelen zijn de ruggengraat, de kloten en de hersenen.

Conclusies en adviezen:

Gezien de ernst van de intelligentie van het coronavirus wordt aanbevolen dat niemand meer een ander mag bezoeken. Iedereen dient aangesloten te worden op het internet. Mensen mogen alleen nog het meest noodzakelijke eten en drinken. Het eten moet bij voorkeur bestaan uit kweekvlees, geroosterde insecten en bacterieklompen.

Zeg mensen geen gedag en spreek ze niet aan. Blijf altijd binnen. Verbreek alle niet-digitale contacten. Beschouw ieder ander mens als een infectiehaard.

Daarnaast is het een noodzaak om de hele wereldbevolking  te injecteren met stoffen die nog ernstiger bijwerkingen hebben dan het virus. Hierdoor zal het virus het nutteloze van zijn werk beseffen en verder afzien van enige activiteit of mutaties.

De bevolking wordt aangeraden om zich strikt aan de voortdurend veranderende maatregelen, hoe krankzinnig ze ook mogen lijken, aan te passen en overtreders te melden bij de autoriteiten. De maatregelen zijn overigens verplicht en overtreding zal worden beantwoord met boetes, knuppels, paarden en waterkanonnen van onze gemilitariseerde politie en BOA’s. Doe gewoon wat u gezegd wordt en houd verder je bek. Nadenken en kritiek hebben oma’s en opa’s vermoord. Wees gewaarschuwd. Gezien de weerbarstigheid van sommige mensen (een genetische afwijking) wordt het aanbevolen om iedereen 24/7 in de gaten te houden met de huidige en toekomstige technologie.

Om de lezer niet al te veel te vermoeien (Corona!), laat ik het hierbij. Bovenstaande analyse is verre van compleet en ik weet zeker dat er door de lezer aanvullende informatie zal kunnen worden gegeven.

Tot slot nog dit:

2 + 2 = 5
Oorlog is vrede
Onderworpenheid is vrijheid
Gezondheid is ziekte
Alleen is samen.

Heil Mark! Heil Jeroen! Heil George en Klaus. Heil de Cabal!

Door:
“D.G. Neree”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Na een jaar onderzoek is er nu al veel bekend over het coronavirus. Hieronder enige conclusies

 1. bobzelf zegt:

  DANK U VOOR UW GEWELDIGE LEUKE KIJK OP HET VIRUS
  ALS JE ALLES ZO OPSCHRIJFT ,, BEN JE TOCH GENAAID EN GEFLEST
  NOU HEB IK MIJ AL MIJN HELE LEVEN VOORGENOMEN
  DAT ALS ER GENAAID WORDT MOET ER OOK GEZOEND WORDEN …

  HEERLIJK STUK , CORONA 19 DAN WEL THE KILL BILL GRIEP !!

  TOCH HEEFT OME BOB 2 OPMERKINGEN

  OPMERKING 1 , HET WACHTEN IS OP DE SURINAAMSE VARIANT
  DIE HEBBEN NOG NOOIT GEWERKT ,,NOG GEEN DAG
  DUS DAN IS HET VIRUS AUTOMATISCH WEG !!

  OPMERKING 2
  ER IS SINDS GISTER AVOND , VRESELIJK NIEUW UIT FRANKRIJK

  HET SCHIJNT DAAR GEMUTEERD TE ZIJN EN 17 X MEER BESMETTELIJKER
  DAN ZELFS HET UK EN ZUID AFRIKA VIRUS
  EN ZELFS TOENTALLEN KEREN DODELIJKER

  ZE NOEMEN HET IN FRANKRIJK “” CORONA 69 “”

  DODELIJK MAAR WEL EEN LEKKERE MANIER OM DOOD TE GAAN
  MET EEN GLIMLACH OP JE LIPPEN

  DOORSLIKKEN MEIDEN

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 2. Rya Taihutu zegt:

  WEERGALOOS BESCHREVEN!
  Huilen en lachen tegelijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  – Gevaar van ernstige bijwerking voor het virus zelf; Kans op heftige afkeer voor de host
  – Overigens lijst van bijwerkingen is groeiende m.n. geholpen door “betrouwbare Uk bronnen,” nu weet u ook wat de prijs was voor de uiteindelijk toch gelukte Brexit.
  – Nieuw nieuwtje; nu hebben net als wij de kippen ook een ophokplicht… destructie van hen vind echter niet door vaccinaties plaats.

  Like

 4. lilith zegt:

  Mooi verwoord!!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Rutte Vier, de vaccingrossier, een spuitje voor elk niesbuitje en een pil voor wie geen spuitje wil.

  Geliked door 1 persoon

 6. Yvonne zegt:

  er moet eens een regering komen die onze belangen behartigd ipv aan hun eigen gewin te denken
  weg met de gestoorde avondklok , GENOEG IS GENOEG

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  En het onnozele volk trapt er in !

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De Pays-Bahj is het dichtstbevolkte land van Europa. het land is overvol, dus waarom zijn de Carola geïnfecteerde mortaliteitscijfers hier gemiddeld, het had hier gierend uit de klauwen moeten lopen,….als de virusbesmettingen zo gemakkelijk overdraagbaar zijn,…..
  of zijn we lijdende voorwerpen in een Grote Groene Leugen.
  (en waarom moet een postzegel vol mensen voldoen aan steeds absurdere klimaatdoelstellingen die strenger blijken dan voor minderbevolkte landen (lees Groter)…..en nog meer jongemannen uit Afrika opnemen…..ik vraag het u wel eens af, worden wij door Rutte in het pak/jurk genaaid?)

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Helemaal waar Hovawart, we worden inderdaad allemaal in het pak genaaid, maar er zijn nog genoeg makke schapen die die engerd nog geloven ook! Reken er maar op dat marx rutte vlak voor de verkiezingen een enorme draai gaat maken en versoepelingen aankondigt om die vervolgens, als hij weer op de troon zit – weer de nek om te draaien en daarmee de hele bevolking!

   Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Komt nog bij kijken dat het virus met een meetlintje kijkt wie er zich niet aan de 1.5 mtr-maatregel houden, binnen of buiten maakt kennelijk ook geen verschil..een spoedwet om volksstammen ook overdag op te kunnen sluiten is in de maak as we speak.
  En alcohol drinken is geen remedie maar alcohol op de handen dood het virus,…raar.

  Like

 10. Tan Gwat Nio zegt:

  Eng, hé!? Wat moeten wij nu doen als Nederlandse volk? Wij zijn zo weerloos! Ons enige uitweg is: Het Aangezicht van GOD zoeken in YESHUA/JEZUS – HEM om raad/hulp smeken.

  Like

  • Harry zegt:

   Denk dat je toch nog een andere uitweg moet zoeken , want die God van jou hebben ze tweeduizend jaar geleden al uit de lucht gehaald .
   En het heeft geen enkele zin om iets niet bestaands te aanbidden of aan te roepen .
   Laat staan dat dat “ iets “ je te hulp komt !
   Wat een hoop verdwaalden hebben we toch !
   God is een zeepbel en die worden niet oud .
   Ze imploderen .

   Kom met twee voeten terug op aarde en ga de strijd aan !
   We zijn niet weerloos , zorg dat je voorbereid bent en wees niet laf .
   God komt je echt niet helpen hoor , zo ga je enkel nog dieper de put in , dodo !

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Tan Gwat Nio op 20-2-2021 om 17.08 u.
   Eng ? Wat is eng ? Ik vind er niks engs aan en ik ga óók geen aangezicht zoeken, van wie dan ook. Zolang ik mijn eigen gezicht zonder mij te schamen in de spiegel durf aan te kijken vind ik het prima en lach ik dat Haagse Zootje heel luid uit !!!
   Weerloos ? Wij zijn helemaal niet weerloos !! De weerlozen in WO-II werden opgepakt tijdens razzia’s , weggevoerd en veelal vermoord; de niet-weerlozen verzamelden zich in ’t verzet en bleven strijden, dit in tegenstelling tot onze “koningin” , zij vluchtte als een hond met de staart tussen de poten om vanuit een veilig buitenland haar onderdanen op te ruien.
   Voor wie hebt u meer respect ??

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Karton, bij de Makro zijn ze bang dat je de gekochte kabeljauw in de sokken gaat vervoeren daarom worden er geen sokken verkocht. Voor de rest ben ik het met u eens.

    Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Al die maatregelen slaan als een tang op een varken. Verkoop aan consumenten wordt straks alleen nog toegestaan voor multinationals vandaar dat alle MKB de nek moet worden omgedraaid. Het grote smerige politieke spel. Vooral massaal stemmen op VVD, CDA en de rest van het Haagse tuig dan weten we zeker dat we binnen nu en niet al te lange tijd meer beroofd zijn van alle vrijheden en onderdanig dienen te ondergaan wat door de elitaire tirannen en de Haagse maffia wordt opgelegd. Maar ja nog slapen velen maar vergeten wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Nou we zijn aardig op weg omdat velen te laf zijn voor massaal verzet.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Ach weet je wat het is Julia, er zijn nog te veel mensen die het nog niet voelen in de portemonnee. Dat de Horeca het MKB en de Kappers kapot gemaakt worden interesseert ze niet, ze zitten thuis te ‘werken’ en krijgen hun salaris toch wel lekker doorbetaald. Dat we inmiddels in een politiestaat zijn beland met steeds meer beperkingen, zelfs een avondklok die nu heel sneaky wordt omgezet in een verbod op het vertoeven in de buitenlucht wanneer de staat dat ‘goed’ dunkt, zodat ze je 24/7 kunnen controleren, ze hebben het niet eens in de gaten en geloven zelfs nog dat het ‘goed’ voor ons is dat de staat ons beschermt tegen dat vreselijke ‘gevaarlijke’ virus! Die mensen kunnen al niet eens meer zelfstandig nadenken en slikken de leugens van de dictator des vaderlands als zoete koek.

   Geliked door 1 persoon

 12. Harrie Vaes zegt:

  Je vergeet nog te vermelden dat Rutte het niet nodig vond om zonder klachten …..je te laten testen…dus dan is het ook niet nodig indien men geen klachten heeft zich aan de regels te houden. In mijn optiek is dat hetzelfde. Welnu. En aan alle vvd stemmers en andere linkse idioten zeg ik ….welterusten.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Rutte is een genie. Niemand anders kan het virus zo in verwarring brengen als deze man.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @ D.G.Neree;
    Dan moet het wel een waarheidsvirus zijn
    Mijn complimenten.. Jazzy geschreven stuk en met humor *****

    da Vinci’s Nachtmerrie;

    Geef mij maar de modellen
    van de catwalk
    zij hebben nooit een
    mens gevangen gezet
    Neen, dan die van
    pseudo-linkse wetens-
    tjaptjoi-happers,
    klein gesneden
    en elk stukje zijn eigen
    gefragmenteerde kennisscherfje
    Bij gebrek aan Renaissance-
    denken, veel te moeilijk..
    voor het het prangende Nu,
    Het Weten op Bestelling
    Vandaag geweten…
    Gisteren besteld en
    Morgen vergeten en.. niemand
    Niemand, ziet het grote geheel,
    zegt.. dit klopt niet, deze
    puzzel wil niet kloppen.

    Er is er een die moet leiden
    maar de waarheid ontvreemd
    haar vervreemd, ont/ver.. kracht
    haar bloedend achterlaat
    op de randen..
    (langs waar ranzige,
    leugens stranden )
    van de puzzelstukjes

    Like

  • Helena zegt:

   Ja idd Harrie Vaes, hij zegt het gewoon, maar het plebs moet (!) en zal zich laten testen ook zonder klachten, anders krijg je geen ‘vrijheid’ meet en zelfs bij hele jonge kindjes met een snotneusjes wordt de testwattenstaaf diep in de nog onvolgroeide frontale hersenkwab gejensd! KINDERMISHANDELING!!

   Like

 13. Harry zegt:

  De logica in heel veel van de maatregelen ontbreekt toch volkomen !
  Was vandaag bij de Makro .
  Die mochten wél etenswaren verkopen en kantoorartikelen , potten en pannen , maar de afdeling sokken en shirts was steeds gesloten ! Alles onder één dak .
  Net alsof dat gevaarlijke artikelen zijn !
  Vandaag was ie wél open , hebben ze goed gelobby’d of is er voortschrijdend inzicht ?
  Het is natuurlijk debiel , dat je wél een kabeljauw kunt kopen ,
  maar geen sokken in DEZELFDE winkel .

  Wat moet je nog met een overheid die er kennelijk zélf geen ene donder van snapt ?
  STEM DIE SMERIGE INCOMPETENTE LEUGENAARSBENDE WEG , MENSEN !

  Like

  • hannah zegt:

   Ook andere grote bedrijven profiteren. |Bestel je bij de Wibra twee flessen Dashy ….. gaat niet …. je moet een hele tray bestellen …… wat moet ik daarmee als 80 jarige alleenstaande ???? hoezo hebberig ……

   Like

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Geweldige manier van het benaderen van deze onzin D.G.
  En Harrie dat Rutte het niet nodig vind om iemand zonder klachten niet te testen zal toch wel alleen voor hem op gaan.
  Niet voor het klootjesvolk uiteraard.
  De eerste moet nog komen bij mij om te lullen over testen whahahaha.

  Geliked door 1 persoon

 15. Helena zegt:

  D.G. Neree, u heeft de waanzin waarin we nu moeten leven op een briljante, zeer humoristische en sarcastische wijze beschreven, mijn complimenten. Dit zou huis aan huis verspreid moeten worden 🙂

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  Sorry Karton, ik was even in de war. Dit bericht waarop ik reageer was door Harry geplaatst. Ik was al helemaal van streek want ik zag het voor mij. Een kabeljauw half gestoken in een sok, met zijn kop buitenboord, in de sokkenafdeling tussen de andere sokken

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Komen er in het nieuwe normaal van de EUDDR enkel maar staatswinkels, nadat de middenstand is opgedoekt………arm volk.

  Like

 18. Dijkstra zegt:

  Geweldige satire. Diep respect voor deze schrijver. Echt een tekst om boven je bed te hangen.

  Like

 19. Bas zegt:

  Like

 20. D. G. Neree zegt:

  Julia, sterk gedicht. Van wie is het?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s