V4-gezinsplanning: Missie voor Europa

(Door: Rainer Ackermann – Vertaling: E.J. Bron)

De Visegrád-landen (V4) beschouwen het als hun missie om met betrekking tot de demografische ontwikkeling een positief voorbeeld aan Europa te geven. Dat zei de Hongaarse minister van Familie, Katalin Novák (foto), donderdag tijdens een online conferentie met haar collega´s en vooraanstaand medewerkers van de ministeries.

“Wij Midden-Europeanen laten zien dat wij op onze eigen bronnen kunnen bouwen”, benadrukte de Fidesz-politica. Deze regio zou de demografische crisis te boven komen. In alle vier landen zou het geboortecijfer stijgen, in Hongarije sinds 2010 echter het snelst. Het aantal huwelijken zou zelfs verdubbeld zijn, terwijl er 30% minder echtscheidingen waren. “We zouden van elkaar moeten leren, zoals Hongarije de vrijstelling van inkomstenbelasting voor mensen onder de 25 jaar van Polen overneemt”, stelde Novák voor.

De Poolse minister van Familie, Marlena Malag, wees op het unanieme standpunt van de V4 om geld voor gezinnen als investering in plaats van als kosten te zien. De Poolse staat betaalt sinds april 2016 in het kader van het programma “500+” maandelijks 500 Zloty (ongeveer € 110,-) als gezinssubsidie per kind. In Tsjechië heeft het geboortecijfer het hoogste niveau sinds 1991 bereikt. Slowakije werkt er aan om het begrip gezinshuishouden in het recht in te bedden.

Bron:
budapester.hu

Door: Rainer Ackermann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op V4-gezinsplanning: Missie voor Europa

 1. LUCIA zegt:

  Lijkt me een stuk goedkoper en verstandiger dan immigranten.

  Like

 2. Jan zegt:

  “In alle vier landen zou het geboortecijfer stijgen, in Hongarije sinds 2010 echter het snelst.”

  Niet verwonderlijk:
  Hongaarse vrouwen zijn de mooiste…


  De verrukkelijke Edina Kulcsár werd de 1e Runner Up op Miss World 2014.

  We hebben ook mooie en succesvolle modellen zoals Barbara Palvin, Enikő Mihalik en Réka Ebergényi.

  En de lijst met Hongaarse schoonheden is eindeloos lang.

  Volgens een Engelse studie ligt een van de redenen achter de aantrekkelijkheid van Hongaarse vrouwen in onze geschiedenis. Duizenden jaren lang hebben veel naties ons land doorkruist, vermengd met de Hongaren, en dit heeft geleid tot een breed scala aan schoonheden. We hebben alle soorten vrouwen, van sproeten tot blond, van lichte huid tot exotische schoonheden.

  Wat zijn, afgezien van schoonheid, de kenmerken waartoe zo veel mannen zich aangetrokken voelen? Buitenlanders bevalt het dat Hongaarse vrouwen vrouwelijk zijn en niet verlegen zijn om zich ook vrouwelijk te gedragen. Ze vinden het ook leuk dat Hongaarse vrouwen een hogere opleiding volgen; ze weten wat hard werken betekent. De kans is ook groot dat ze goed Engels spreken. ☺

  Mannen van over de hele wereld zijn gefascineerd door de unieke en geweldige kwaliteiten die Hongaarse vrouwen bezitten.

  Het is ook algemeen bekend dat ze extreem zorgzaam zijn. Zorgzaamheid is iets dat alle mannen willen vinden.

  Geschreven door Alexandra Béni

  https://dailynewshungary.com/hungarian-women-are-the-most-beautiful/

  Like

  • Ravian zegt:

   Die uit Israel vallen zo te zien ook wel mee 😉

   Like

   • Jan zegt:

    Niet verwonderlijk met al die mooie vrouwen

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Het gaat niet enkel om het uiterlijk Jan.
    Vrouwen uit oost Europa in het algemeen, inclusief Rusland en Oekraïne, kijken ook heel anders tegen mannen aan dan vrouwen uit west Europa.
    Ze zijn gewoon veel vrouwelijker, voelen zich daar prettig bij, en ze waarderen ook de traditionele mannelijke eigenschappen veel meer dan west Europese vrouwen, voor wie de ideale man tegenwoordig een vrouw met een piemel lijkt te wezen.
    En vrouwen die gelukkig zijn met hun aanrecht, en een ouderwetse vent, die produceren nu eenmaal meer nageslacht dan carrière geobsedeerde vrouwen met een voorkeur voor verwijfde kerels.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s