De drie van Den Haag . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De drie van Den Haag . . .

 1. Jules Vismale zegt:

  Dries van Agt wou in 1972, bijna 50 jaar geleden, de Drie van Breda; Joseph Kotalla (1908-1979), Frans Fischer (1901-1989) en Ferdinand aus der Fünten (1909-1989), ook vrijlaten maar dat ging voor de vele protesten hiertegen niet door omdat men toen daarvoor Willy Lages (1901-1971) al had vrijgelaten.
  Kotalla was de enige van de Vier van Breda die nooit vrijkwam en Fischer en Aus der Fünten kwamen in 1989 alsnog vrij en konden toen ongehinderd, dankzij een slimme afleidingsmanoeuvre, bij Venlo over de grens worden gezet.
  de Drie van Den Haag doen niettemin wel hun uiterste best om zich bij het Nederlandse volk even gehaat te maken of zelfs nog gehater omdat zij niet alleen de Nederlanders, maar vooral zichzelf, verloochen, bedriegen en voor de gek houden!
  En linkse partijen zoals PVDA, CDA, VVD, D66 en GroenLinks kunnen ook voorgoed naar mijn stem fluiten omdat ze al jarenlang niets anders doen dan liegen en bedriegen!

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/789891612/niet-meer-bouwen-maar-minder-asielinstroom

  ’Niet méér bouwen, maar mínder asielinstroom’

  Meer huizen bouwen is niet het antwoord op de woningnood, vinden veruit de meeste deelnemers aan De Kwestie. ’Gebruik maar leegstaande kantoorpanden en – belangrijker nog – zorg dat er niet zoveel mensen bijkomen in ons land’, is de teneur van vrijwel alle reacties. Of, zoals meer dan eens werd opgemerkt: ’Nederland is al vol en tegen die asielinstroom valt niet op te bouwen’.

  „Stop de asielinstroom en illegale immigratie, wat tegenwoordig gemakshalve allemaal op dezelfde grote asielbult wordt gegooid. Niet bouwen voor mensen die niets gaan toevoegen aan een beter Nederland en alleen maar de rest van hun leven hun hand ophouden. Geen boeren en groen opofferen om voor de massale instroom te gaan bouwen.”

  Like

 3. Bas zegt:

  Asielzoeker gaat vaker in beroep
  Toename van 80% sinds 2015

  Asielzoekers gaan steeds vaker in beroep tegen een beslissing van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het gaat dan om vreemdelingen die het niet eens zijn met het besluit van de dienst of…
  telegraaf.nl

  Like

 4. Jan zegt:

  De Drie van Den Haag zijn typische Schreibtischmörder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s