Duitsland weldra het laatste paradijs voor het boerka-“islamisme”?

(Door: “Deutschland Kurier” – Vertaling: E.J. Bron)

Al in zes Europese landen geldt een boerkaverbod. In Zwitserland wordt op 7 maart 2021 over een verhullingverbod gestemd. Uit een peiling blijkt dat 65% van de bevolking het hiermee eens is. De linkse hyper-“moraal” van de oude partijen zou in Duitsland zo´n referendum nooit toelaten.

De boerka is geen religieus kledingstuk, maar een politiek symbool van het “islamisme”. Ze maakt de daaronder opgesloten vrouwen het rechts op zelfbeschikking afhandig. Het is dus begrijpelijk dat steeds meer liberale Europese landen deze mensonwaardige stoffen gevangenissen verbieden. Zwitserland heeft zoals bekend een lange traditie van directe democratie. In het land kunnen nationale referenda gehouden worden als de initiatiefnemers minstens 100.000 geldige handtekeningen verzamelen.

Het Zwitserse volk bepaalt

Een commissie bestaande uit zes politici heeft in september 2017 het volksinitiatief “Ja tegen het verhullingverbod” met 105.553 handtekeningen in Zwitserland ingediend. De stemming vindt op 7 maart 2021 plaats en volgens een peiling steunt 65% van de bevolking het initiatief. De openbare discussie over het verhullingverbod, dat ook vermomde geweldchaoten meerekent, verloopt zakelijk en meestal rustig.

In Duitsland ondenkbaar

Zo´n discussie is in Duitland niet voorstelbaar. Hoewel volgens een peiling van het “ARD-Morgenmagazine” een grote meerderheid van de Duitsers zich eveneens uitspreekt voor een boerkaverbod. Maar in Duitsland zouden de oude partijen met hun linkse hyper-“moraal” het terechte verlangen meedogenloos vernielen met de racismeknuppel. Terwijl dus rondom Duitsland steeds meer liberale landen deze mensonwaardige stoffen gevangenissen verbieden, zou Duitsland weldra het laatste paradijs voor het boerka-“islamisme” kunnen zijn.

Bron:
deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Duitsland weldra het laatste paradijs voor het boerka-“islamisme”?

  1. Bas zegt:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s