FOTOSHOPPER Rutte . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER Rutte . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het krankzinnige kabinetsbeleid met waanzinsmaatregelen die de bevolking dwingt om hun vertier te zoeken op schamele plekken die nog wel zijn toegestaan zoals strand-duin-bos, in de toegestane uurtjes, en dan gaan handhaven op die locaties omdat het te massaal bezocht wordt, dat zegt toch alles over de politieke motieven,…….en toont toch zeker het bestuurlijke gebrek aan gezond verstand en relativeringsvermogen, wanneer men in Den Haag de zaken niet eens poogt in een juiste proportie te zien, niet naar de werkelijkheid terug kunnen gaan en bekijken………het stropje word alsmaar strakker aangetrokken en de realiteit een nare droom is.
  De nachtmerrie word nu ook overdag beleefd….(kleine vergrijpen worden niet meer bestraft, maar dat zal wel nodig zijn om de situatie niet te laten escaleren, daar zijn Boa’s immers meesters in)

  Like

  • Yvonne zegt:

   Hovawart, om overdag vrij rond te lopen zullen ze ook wel weer iets op vinden want het Killer virus krijgt ons ook tijdens een frisse neus halen te pakken
   Elke keer hou ik mijn hart vast als ik teletekst kijk wat ons weer afgepakt zal worden

   Like

  • Julia zegt:

   Hovawart Wij hebben te maken met een vreselijk regime waar een rechtstaat geen enkele zeggenschap meer heeft . Aan de top staat hier onze fuhrer Rutte zijn machtsmisbruik zal zegevieren tegengas wordt streng gestraft en daar werkt dus de politie aan mee zij ontzien nu kleine vergrijpen maar blijven de tirannie zoals opgedragen tegen eigen volk gebruiken vanwege zogenoemde toegenomen werkdruk. De politie was onze vriend maar blijkt net als onze overheid mede onze vijand.

   Like

 4. Jean zegt:

  Ik geloof niet dat dit photoshopwerk is …….

  Like

 5. Jan zegt:

  Een complotdenker is iemand die een andere mening heeft dan Mark Rutte

  Flavio Pasquino in gesprek met een NSB’er

  Like

  • Julia zegt:

   Heeft u geen medelijden met onze gestapo helden zij staan onder zware werkdruk. Sorry veel respect kan ik niet meer opbrengen een actie voor loonsverhoging kleine vergrijpen niet meer beboeten maar wel achter de mensen aanrennen die vreedzaam tegen het vernietigende coronabeleid zijn. Tegenover één persoon die bij een demonstratie staat en tegen deze tirannie is staan 5 tot 10 man helden in het blauw geel. Kortom de corona regel overtreden wordt beschouwd als een zeer ernstige misdaad. Te ziek voor woorden en zeer ondemocratisch.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s